Овощни градини - състояние за субсидия

 • Z
  Здравейте...да ви попитам в какво състояние трябва да поддържам овощната си градина, след като съм я заявил за субсидия... трябва ли да е изорано между дръвчетата ми е конкретния въпрос ?
 • veche dve godini spriah da ochertavam ovochnite gradini
 • B
  Ако можеше Г-нМинистърът да прочете това: 1.Резултатите от замерванията на Техническия инспекторат да се дадат на бенефициентите в цифров вид и при следващата кампания бенефициентите направо да ги подадат в ОСЗ! 2.При проверка на бенефициентите на момента да им бъде връчен протокол с констатации, които те да могат да обжалват! [:duel:] 3. В ОСЗ по време на кампанията по очертаване да се сложи снимков материал на различни ПОДХОДЯЩИ за подпомагане парцели - и да се пише: ТОВА Е ПАСИЩЕ.ТО ТРЯБВА ДА ИЗГЛЕЖДА ТАКА! [:slap:] И така за всички останали - ниви, лозя и т.н. Как мислите, колеги, дали няма да е всичко съвсем по-различно?
 • Здравейте, Колега ти си прав за чл.11 но има и друго те самите инспектиращи органи не спазват това мен ме глобиха за не добро подържане на земята,а те уверявам че я гледам добре.Имам овощтни градини които се праскат,поливат и почвообработват както си следва и пак ме глобиха за бадещте време от минал период или нещо такова беше.Изпратих протестно писмо до София и вече горе-долу година и нямям отговор.Но както и да е трябва да подържаме земята в добро състояние
 • B
  "Чл.11. Трайните насаждения са в добро земеделско състояние, когато: 1. най-малко 70% от растенията включени в масива са живи (неизсъхнали); 2. почвената повърхност се поддържа с подходящи обработки или косене, според прилаганите системи ( угарна, чимово-мулчирна, мулчирна или ливадно зачимяване.)"--Това, колега , е от Наредба 5 на МЗХ от 10.03.2010 г.
 • здезда стига простотий
 • D
  А ти как мислиш?

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

Българско Сиво Говедо и Сиво искърско говедо

Здравейте имам няколко въпроса и ако някой знае ще съм благодарен да сподели информация. О...

38 0

Субсидия

Здравейте, някой може ли да ми каже, ще има ли фирми за продаване на орехи и да ми каже ко...

159 0

МЯРКА 11

Има ли информация за плащанията по мярка 11 за кампания 2019г ? По индикативния график...

236 0

oбвързано подпомагане

Колеги, на много от нас бяха намалени плащанията, знае ли се дали ще бъдат изплатени и ког...

104 0

Овце и кози

Боре Бомбата: Трябва ти бюджет около 30 - 40 бона, 1 - во трябва да се осигуряваш като фермер 1 2 години...

180 1