Покупка на нов трактор - Съвети !

 • I
  Здравейте колеги решил сам да си купувам нов трактор във класа 90-110 ще дам два трактора ще ви помоля за мнение кой според вас е по добър 1-Трактор -- HATTAT A110 Технически параметри HATTAT A110 Двигател Perkins-1104D-44T, 4-тактов дизел с турбо и интеркулер, 4400 куб.см. Мощност 102 к.с. / 2200 об/мин. Компресор за въздух Да Управление хидравлично ВОМ независим, 540 / 1000 об./мин. Съединител сух, двудисков Скоростна кутия механична, синхронизирана Скорости 12 напред / 12 назад – пълен реверс Задвижване 4 х 4 Резервоар за гориво 115 л. Товароподемност 4300 кг. Експлоатационна маса 4140 кг. Гуми: -предни -задни 380/70R24 480/70R34 Кабина: комфортна, с климатик и допълнителна седалка 2-Трактор -- Трактор LS PLUS 90 Тракторите LS от серията PLUS са създадени да внесът повече лукс, мощност и иновативност в разнообразието от модели. Характеризира се с изключителната си здравина, лукс, практичност и удобство. Всеки трактор LS от тази серия, независимо дали се предлага с челен товарач или не, е оборудван с джойстик за управлението. Модерният дизайн предразполага към много добра видимост от страна на оператора. Освен предните фарове, са добавени и два задни за по-добър контрол при нощна работа. Технически данни : -двигател : 4-тактов, водно охлаждане, директна инжекция -максимална мощност : 90 к.с. -трансмисия : синхронизирана , 20 предни/ 20 задни предавки -заден ВОМ : 540/750/1000 -среден ВОМ : н.с. -обща дължина -3990 мм. -обща широчина - 1976 мм. -колесна база - 2200 мм. -тегло - 3056 кг. МОЛЯ ЗА СЪВЕТИ ...
 • з
  защо ???
 • Tozi karakachanin ot Satnet prodava samo bokluci
 • K
  Колега помисли и за Кубота м9960 112к.с.
 • 1трактот-Hatat A110
 • D
  На мен сега ми убадиха ето тая цена:Цена: 41905,00 Евро без ДДС, доставен до наш склад в София Чета мейла и немога да повярвам на ушите си!!! Това е базовата цена!
 • B
  приличен приличен колко да е приличен?100бона предполагам? А някай да знае за НюХоланд Т6.120 ? От ТД до Т серия има огромна разлика.Трактора купен от нас е ТД5.95 за 61 000 лева без ДДС
 • B
  приличен приличен колко да е приличен?100бона предполагам? А някай да знае за НюХоланд Т6.120 ?
 • B
  Със същата фирма имахме разговор от софийско съм. Уж сервиза им бил много добър. Ще падне умуване, че трактора трябва да работи, а и не е 2 лева. Принципа на работа на интерагри е да имат поддилъри и сервизи собствени за всеки поддилър.В нашият район - Пловдив - сервиза е на поддилъра ТехАгро.Това ,че от тях нищо не става не значи ,че и при другите поддилъри е така.Така ,че помисли си хубаво.Трактора е доста приличен за парите му.
 • P
  Със същата фирма имахме разговор от софийско съм. Уж сервиза им бил много добър. Ще падне умуване, че трактора трябва да работи, а и не е 2 лева.
 • B
  Не поксипол бе човек, болтче със същата резба го отрязах да стане като пробка и на мястото на датчика с дихтунка, кабели не пречи да са откачени, само няма да писка като дадеш на контакт. (нали за датчика отгоре на хидравличната помпа става дума..?) При мен правеше проблем реверса, изключваше от задна, но го оправих и без сервизни. Да да - за същият прословут датчик на хидравличната помпа става на въпрос... Реверса също изключва от време на време и май и ние ще гледаме някак да си го оправим...
 • V
  Не поксипол бе човек, болтче със същата резба го отрязах да стане като пробка и на мястото на датчика с дихтунка, кабели не пречи да са откачени, само няма да писка като дадеш на контакт. (нали за датчика отгоре на хидравличната помпа става дума..?) При мен правеше проблем реверса, изключваше от задна, но го оправих и без сервизни.
 • V
  Не поксипол бе човек, болтче със същата резба го отрязах да стане като пробка и на мястото на датчика с дихтунка, кабели не пречи да са откачени, само няма да писка като дадеш на контакт. При мен правеше проблем реверса, изключваше от задна, но го оправих и без сервизни.
 • B
  Здравейте, И аз съм пред дилемата какъв трактор до 125кс Първоначално ще се използва за оран и дисковане. LS ми харесва като характеристики, но дали ще се справи с оранта New Holland T5 115кс Landini 115кс McCormick Серия X6 Case Също много атрактивна цена имат китайските YTO 125кс Най-важно за мен е да има добър сервиз. Помагайте за избора. При New Holland-а ако си от район Пловдив не разчитай на сервиз.Имат масов дефект в датчика за минимално налягане и избива масло от него.Датчика се сменя за 2 минути ,но на сервиза им отне 2 седмици и куп телефонни разговори за да си довлечат задника и да си сменят датчика.А че е масов проблем каза техника - По думите му това бил 9-ти трактор с спукан датчик.Нищо особено като проблем,нова партида датчици имат вече - първите бройки са с тези.Проблема явно го знаят ,но 2 седмици не дойдоха да го оправят през които две седмици течеше масло и накрая 5 литра АМБРА които изтекоха докато "24 часовият сервиз" дойде , ние си ги платихме по 8 лева литъра .Иначе е хубав трактор. Що не го затапи докато дойдат, на моя така карах докато ми пратиха нов. Защото все казваха днес ще дойдем ,утре ще дойдем и така... Да лепиш датчик с поксипол на чисто нов трактор е направо Ама ако знаех ,че ще ме мотат половин месец щях да го направя колкото и малоумно да звучи.За съжаление от ИнтерАгри сервиз НЕ очаквайте.
 • V
  Здравейте, И аз съм пред дилемата какъв трактор до 125кс Първоначално ще се използва за оран и дисковане. LS ми харесва като характеристики, но дали ще се справи с оранта New Holland T5 115кс Landini 115кс McCormick Серия X6 Case Също много атрактивна цена имат китайските YTO 125кс Най-важно за мен е да има добър сервиз. Помагайте за избора. При New Holland-а ако си от район Пловдив не разчитай на сервиз.Имат масов дефект в датчика за минимално налягане и избива масло от него.Датчика се сменя за 2 минути ,но на сервиза им отне 2 седмици и куп телефонни разговори за да си довлечат задника и да си сменят датчика.А че е масов проблем каза техника - По думите му това бил 9-ти трактор с спукан датчик.Нищо особено като проблем,нова партида датчици имат вече - първите бройки са с тези.Проблема явно го знаят ,но 2 седмици не дойдоха да го оправят през които две седмици течеше масло и накрая 5 литра АМБРА които изтекоха докато "24 часовият сервиз" дойде , ние си ги платихме по 8 лева литъра .Иначе е хубав трактор. Що не го затапи докато дойдат, на моя така карах докато ми пратиха нов.
 • B
  Здравейте, И аз съм пред дилемата какъв трактор до 125кс Първоначално ще се използва за оран и дисковане. LS ми харесва като характеристики, но дали ще се справи с оранта New Holland T5 115кс Landini 115кс McCormick Серия X6 Case Също много атрактивна цена имат китайските YTO 125кс Най-важно за мен е да има добър сервиз. Помагайте за избора. При New Holland-а ако си от район Пловдив не разчитай на сервиз.Имат масов дефект в датчика за минимално налягане и избива масло от него.Датчика се сменя за 2 минути ,но на сервиза им отне 2 седмици и куп телефонни разговори за да си довлечат задника и да си сменят датчика.А че е масов проблем каза техника - По думите му това бил 9-ти трактор с спукан датчик.Нищо особено като проблем,нова партида датчици имат вече - първите бройки са с тези.Проблема явно го знаят ,но 2 седмици не дойдоха да го оправят през които две седмици течеше масло и накрая 5 литра АМБРА които изтекоха докато "24 часовият сервиз" дойде , ние си ги платихме по 8 лева литъра .Иначе е хубав трактор. За другите коректни мнения могат да ти дадат само хора ,които ги имат.Успех!

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

Мнение трактор landini 7-210 и John Deere

Здравейте колеги, какво ви е мнението за ландини 210 слаби места, подръжка и общо взето вс...

63 0

Юмз проблем

r560: Едва ли е от помпата и моя болгар има син пушек при работа на място като загрее е по слабо...

189 2

Съвет за трактор около 100 к.с.

Здравейте, искам да закупя трактор около 100 к.с. Ще го използвам за обработка на около 1...

304 0

Проблем с разпределителя

ЮМЗ , до вчера хидравликата работеше безотказно, днес вдига много бавно и при изключване...

211 0