Черен списък - лъжливи търговци семена, препарати и др.

 • V
  Колеги, тази година се изпотрепаха да ме лъжат най-различни търговци, за най-различни неща. споделете моля ви кой къде се е опарил щот иначе и други ще загорят\r\n 1. като купувате семена от фирма\r\n\\\"Супериор\\\"-сърбия гледайте с 8 очи какво ви продават.Има един сръб с белег по рождение го е белязал господ вместо 10 грамови пакетчета от пипер ми набута 5 грамови и сега се чудя как да засадя.Той ще си плати на другата \\\"Агра\\\" докато дойде охраната ще го омлатя да помни кога ме е минал със 150 лева.не съм за парите ама ме е яд , че един нещастник се будалка с фермерите.\r\n2. купих си семена от леща от \\\"сортови семена\\\"- търговищепосях си ги значи и понеже ми артиса две шепи реших да сготвя вкъсна лещена чорба на децата за обяд. Да ама не.До вечерта вря оная ми ти леща и накраяможеше с нея да гърмиш по яребици. Като поникна се оказа, че е омешана с фии.сега какво да я правя- да си купя крава да я храня с фии ли?\r\nвчера ми пратихаедин зелен фасул, но за него утре ще пиша дали са ми признали рекламацията. аколи не пак тук.\r\nсигурен съм , че и други колеги са попадали на некачествени семена или други продукти. Не се срамувайте и не бъдете егоисти- напишете го тук за да не се набутват други.
 • Д
  Получих си част поръчката след 1 месец и няколко телефонни разговори , ч ще си получа поръчката следващата седмица... Люляците са в ужасно състояние. Намерете си друг доставчик.
 • V
  а ще3 помогне ли лещата да не трака в тенджерата след 5 часа варене? за обеззаразяване друга година съм ползвал дитан-върши работа ама тази година бързах и сях направо от чувала.Между другото страшна леща стана. Вече е педя а има да расте още месец.
 • можеш да обезатазиш с КАПТАН
 • V
  Батко анонимен, баи си на главата да не те среща мечка щот после резила е голям. Да семената се обеззаразяват ама аз не съм ги третирал макар, макар че имам някакво образование ужким.трябваше да сея и сях. след това си сварих чорбица на моите дечица и ИЗНЕНАДА. Ми тя не увира. Ако някои не вярва ще му пратя по пощата да си свари и той. А сега най- новото. поръчах си семена зелен боб сорт Никос от сортови семена София.Пратиха си ми ги хората и аз си ги гледам ми те болни от бактериоза ама се късат звъннах във фирмата и им ги върнах това всичко с наложени платежи и т.н.т. и познайте ами върнаха ми пак същите семена и аз каво да правя посях си ги и те кво направиха ами не поникнаха, а малкото които се появиха показват типичните белези на бактериоза и май ще ги разора и засея наново.КОлегата дето питаше дали съм обеззаразявал да ме светне с какво да обеззаразя семената за бактериоза щот ТМТД го нямааааааа. Чесно очаквах тази тема да се запълни за дни, а се оказва че само аз си пиша, чудя се дали само мен лъжат или другите си траикат. Колеги, мен не ме е срам, че са ме излъгали да се срамуват тези които са го направили,НО НИЕ СДАМИ СМЕ СИ ВИНОВНИ ЧЕ НЕ СЕ ПРЕДУПРЕЖДАВАМЕ ЕДИН ДРУГ.Скоро срещнах тема лъжлив раундъб.А колега този раундъп има ли си продавач от къде го купи напиши да не изгарят други.Ама е по лесно да напишем "има фалшиф раундъб" и толкоз.Другите дето ще си го купят да го духат.Да ама не и при мен. ако не ви е срам- мълчете си.! ЗАТОВА БЪЛГАРИЯ Е НА ТОЗИ ХАЛ! НЕ СА НИ ВИНОВНИ ДРУГИТЕ!
 • Как става тоя номер с лещата. Ти преди да засееш не гледаш ли. Не правиш ли разлика от леща и Фий, а? После готвил си семето на чорба. Ами тя тогава не е леща чорба а фий чорба. После семената се третират приятелю, ти с какъв кураж ги слагаш в тенджарата? В заключение вярно че в България могат да те метнат всякак, ама и вие не си измисляйте че ви премятат.
 • Колеги, отваряйте си очите за всички препарати които купувате в разни пластмасови опаковки, не са малко колегите които изгоряха, ама си траят за да не се изложат - съдържанието е подменено от към дъното и после затапено със съответния цвят силикон.
 • V
  благодаря на админите- така темата по има вид.Ама като се нервирах вчера това ми доиде на акъла-това написах.Съжалявам,че темата не е интересна-това показва част от народопсихологията ни. ако можем да научим как се е набутал някой -много добре.Ама ние да си траем да не ни се смеят. Е,които иска да се смее аз днес си върнах болния от бактериоза бобец-обещаха да ми партят друг -не толкова болен [:talk]

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

Торене на ягоди

Здравейте. Моля за съвет с какво да наторя ягодите сега - след беритбата. Отглеждам ги въ...

65 0

Торене

Здравейте, колеги! Искам да поптам при тази дъжфовна година как ще извършите и извършвате...

112 0

Ягоди

Здравейте,имам нужда от помощ. Става въпрос за ягоди засяти средата на септември сорт Клер...

79 0

Малини

Здравейте колеги, имам малини, искам да питам с какви торве да ги пръскам на ранна пролет,...

119 0

Помощ

Георги: Ако са насекоми пръскай с терагард плюс или някакъв друг инсектицид .

196 1