Листно подхранване на пшеница

 • S
  Колеги дайте съвет с какъв листен тор да подхраня пшеницата.
 • U
  Комплексен универсален-органичен тор УниСтим колеги съдържа всички необходими микро и макро елементи в хелатна(лесно усвоима за растенията) форма, хуминови и фулво киселини които му дават редица преимущества пред другите продукти на пазара, органични соли и т.н. А и да не забравяме че в подобни природни условия трябва да се набляга на органични листни торове, защото помагат в порбата с гъбичните инфекции по растенията, правят ги по устойчиви на влагата и им помагат да живнат и да развият добра листна маса. Поздрави и дано макар лошите условия всички имаме хубава година !!! Успех приятели!!!
 • L
  Анонимния колега е прав! Ние сме много доволни от Лактофол! Мога да кажа, че действително влияе добре на посева и освен това добива е по- висок!
 • Обикновено листните торове съдържат няколко елемента на който се набляга, но растението страда от МОНО дифицит на даден елемент само 15мин. след това обмена на веществата се обърква и от моно дефицит се превръща в комлплексен. Трябва да се сложи КОМПЛЕКСЕН ЛИСТЕН ТОР. Трябва на растението да се подаде всички необходими микро и макро елементи от който има нужда, за да усвой както трябва всичко от почвата. Аз препоръчвам Лактофол- Микроелементи, макроелементи, биостимулатор и прелипител в един продукт. Вие преценете кой друг продукт го има това и на каква цена.
 • D
  Аз бих препоръчал Вуксал Макромикс пиши лично съобщение
 • G
  Пиши едно лично съобщение на Izhel ако не се сети да се включи в темата скоро - той най-добре ще ти обясни понеже е негова разработка. Като цяло се пръска със 150 г/дка - отзивити са много добри. Аз миналата година за съжаление напръсках само 100 дка пробно, но посевите ми пострадаха от септериоза и като цяло резултата не беше от най-добрите. Тази година подхранвам всичко с Акрамет
 • Колеги дайте повече информация за Акрамет. Какво съдържа и как се прилага и доволни ли сте от него.
 • Добре е колега да знаеш, че преди да избереш продукт трябва да знаеш,че трябва да подхранваш с КОМПЛЕКСЕН ЛИСТЕН ТОР. Аз бих ти предложил Лактофол. Те са такива.
 • G
  С Акрамет разбира се

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

M

рента

Здравейте имам питане понеже не съм наясно имах 7 дка земя като я продадох по независещи и...

36 0
A

Плуг

iivanov: регулираи си плуга отново

144 2
S

НЕКАЧЕСТВЕНИ СЕМЕНА !!!!

Здравейте !!! За да няма и други имамени !!!! НЕ КУПУВАЙТЕ СЕМЕНА от ИНСИТУТА В г...

319 0
К

Колко струва наем на комбайн

Miro: Услуга за жатва 15, 20 лева за 1 декар

371 1
Н

Стари сортове пшеница

Sledvashtiat: Защо не питаш няко от земеделските институти?

693 3