Субсидии по Схема за качество за плодове и зеленчуци 2013 г. / 2014 г.

 • D
  Коментирайте относно субсидиите по схемата за качество за плодове и зеленчуци 2013 г. / 2014 г.
 • D
  Колеги, моля ако някой някъде е прочел какви средства са предвидени за стопанската 2013г., моля да каже, защото на едно място пише 15 мил., на друго 38 милиона.Както винаги няма изнесена официална информация нито на средствата нито на количествата.Пак сме на тъмно!!!
 • K
  По рано от април не мисля ,че ще приведът някакви пари .Миналата година са ги привели на 16-18 април не помня точно къде го бях прочел по 18,5 стотинки за кило,но тази година ще са по малко май защото имало повече регистрирани.
 • D
  Много сте прави, но въпроса е принципен...!Европа дава пари, които да мотивират производителите за производство на качествена продукция / която всички знаем , че не само е качествено но е и вкусна / и ние трябва да си ги вземем, макар , че отново нашите чиновници се правят на на "ГОСПОДАРИ", НО НАРОДА Е КАЗАЛ "ЦАРЯ ДАВА , ПАДАРЯ -НЕ". .Стотинки или не , все пак ни се полагат ! Та нима "нашата майка - РОДИНА" не се поигра с размера на националните доплащания за площ и ни даде " добри пари - стотинки " ?
 • V
  Ни вопъл, ни стон устата сама промълвила.....- Да вървят по дяволите с тия подаяния! 70 декара зеленчуци гледам и не ми трябва да ми гледат производството под лупа за стотинки. пък и не е лошо да се дават субсидии за фактурирана стока, ама имам по голям келепир да не я фактурирам.Като започнат като в Турция да субсидират 50 % от производствената цена ще фактурирам и чакъл ако трябва дотогава ще борим вноса с неплащане на данъци. Каквито са ни управниците такива сме и ние!
 • C
  ни вопал ни стон мълчат като комунисти на разпит
 • R
  не дидо не ме дразни,просто не видях писането отгоре.
 • D
  Субсидии за качество на плодове и зеленчуци, ще получат онези, които през 2013 г. са сертифицирали количества качествени плодове и зеленчуци.Въпроса е кога и по колко на тон ? Относно знамето : Тебе дразни ли те Българското знаме ? А относно какво значи - значи , че се индентифицирам като българин , което е важно за мен.
 • R
  какво значи това знаме,изплащат ли за качествени плодове и зеленчуци или ще почакаме както винаги

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

Млад земеделски производител

Някой знае ли кога ще изплащат субсидиите на младите земеделски производители? Според граф...

67 0

Обвързано подпомагане

Т: За сега пълно мълчание.Юоже би графика няма да бъде спазен.

226 1

Подпомагане за сини сливи

Р: Ами коя слива ,ако не синя,може би сливата на Мата Хари ще подпомагат.

207 1

Българско Сиво Говедо и Сиво искърско говедо

Здравейте имам няколко въпроса и ако някой знае ще съм благодарен да сподели информация. О...

134 0

Субсидия

Здравейте, някой може ли да ми каже, ще има ли фирми за продаване на орехи и да ми каже ко...

225 0