Предложете ми марка и модел GPS, с който мога лесно да очетая парцелите си

 • S
  Колеги,предложете ми марка и модел GPS,с който мога лесно да очетая парцелите си.Интересува ме да е нещо надеждно,здраво и доказано.Предпочитам да дам парички но да си заслужава,защото пазарът е залят с китайски ментета.Ще се радвам да ме насочите,а така и колегите,които имат интерес и те да получат информация.Благодаря Ви предварително!
 • P
  аз ползвам от една година garmin gpsmap 62 доста съм доволен а от днес вече ползвам и услугите на колегите от efarm супер удобно изглежда днес си нанасях малко имоти супер лесно е а и възможноста за работа с квс е голямо улеснение супер са
 • G
  И аз ползвам от дълго време Garmin Dakota 10 и смятам,че цената му е много добра за качеството, което предлага. Доволна съм и не мисля, че има смисъл да се инвестира в прекалено скъпи GPS устройства. А пък аз от любопитсво влязох в efarmbg да видя какво предлагат колегите. Стори ми се доста лесно и удобно за ползване.
 • G
  Аз ползвам Garmin Дакота 10 - един от евтините модели на Garmin но върши идеална работа. Модела наистина е лесен за използване и въпреки че го дават че е с точност 2-3м мога да ви уверя че за очертаване на парцели е напълно достатъчен. Тук не ми се влиза в детайли защо е точно така просто ви казвам от опит ВЪРШИ РАБОТА. Имам и Тримбъл навигация за трактора с 20 см точност е върши същата работа аз лично очертавам с Garmina Тримбъла го ползвам за водене на машината при обработки - разликите гармина е към 300 лв Тримбъла 3500 ако не ме лъже паметта. Проблема с Garmin-a e че след като очертаете парцела даните се свалят в GPX формат (специфичен за гармин) а при очертаване Ви го искат в SHP формат което налага трансформация. Определено имда доста програми с подобни възможностти, но аз разбира се ще си похваля нашата http://efarmbg.com - това е онлайн приложение което ви позволява очертани парцели (в различен формат, с различни навигации) да ги заредите и да ги видите на карта пък дори и да ги съпоставите с КВС-а за даденото землище след което може лесно да ги запишете в SHP формат който да ползвате при очертаване. Също така за платилите годишен абонамент предоставяме безвъзмедно GPS за временно ползване, така че преди да се решите да инвестирате една сума за GPS може да се възползвате от възможността да си поискате от нас устройство да го пробвате и сами да решите върши ли ви работа или искате нещо по-сериозно (силно се надяваме че после ще ни го върните )
 • J
  Колеги,предложете ми марка и модел GPS,с който мога лесно да очетая парцелите си.Интересува ме да е нещо надеждно,здраво и доказано.Предпочитам да дам парички но да си заслужава,защото пазарът е залят с китайски ментета.Ще се радвам да ме насочите,а така и колегите,които имат интерес и те да получат информация.Благодаря Ви предварително!

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

Земеделска земя и цената й

Здравейте, Решил съм да купя земеделска земя с инвестиционна цел - да я отдавам. Им...

346 0

коронавирусът и земеделието

Стефан: Какво правим със земеделските базари пазари и т.н.? ? Тази възможност за реализиране на пр...

428 5

Цена на лавандулата

Здравейте,колеги! Нека коментираме цената на лавандуловото масло за тази година.Някой от...

1079 0

Ориентировъчна цена на лавандулово масло през 2016 г?

: Здравейте, Изкупувам лавандулово масло за износ. При интерес от ваша страна ще се радв...

1648 2