Agri.bg
Вход
Новини Най-Важното Agri.bg TV Агро Борса Форум Съвети Техника Имоти Работа Фирми Личности Снимки Видео Библиотека Анкети Вицове CAP4US
Agri Подкаст<Подкаст Facebook Facebook Youtube Youtube БюлетинБюлетин
НАЧАЛО ФОРУМ Други Актуални цени на агро-стоки
ОТГОВОРИ

Предложете ми марка и модел GPS, с който мога лесно да очетая парцелите си

• S
    Stoyan_Ruskov

28.01.2014

Колеги,предложете ми марка и модел GPS,с който мога лесно да очетая парцелите си.Интересува ме да е нещо надеждно,здраво и доказано.Предпочитам да дам парички но да си заслужава,защото пазарът е залят с китайски ментета.Ще се радвам да ме насочите,а така и колегите,които имат интерес и те да получат информация.Благодаря Ви предварително!

1395

• Коментари по темата
    Новите отгоре Първите отгоре
  • J
    jatvar

28.01.2014

Колеги,предложете ми марка и модел GPS,с който мога лесно да очетая парцелите си.Интересува ме да е нещо надеждно,здраво и доказано.Предпочитам да дам парички но да си заслужава,защото пазарът е залят с китайски ментета.Ще се радвам да ме насочите,а така и колегите,които имат интерес и те да получат информация.Благодаря Ви предварително!
  • G
    goro_N

28.01.2014

Аз ползвам Garmin Дакота 10 - един от евтините модели на Garmin но върши идеална работа. Модела наистина е лесен за използване и въпреки че го дават че е с точност 2-3м мога да ви уверя че за очертаване на парцели е напълно достатъчен. Тук не ми се влиза в детайли защо е точно така просто ви казвам от опит ВЪРШИ РАБОТА. Имам и Тримбъл навигация за трактора с 20 см точност е върши същата работа аз лично очертавам с Garmina Тримбъла го ползвам за водене на машината при обработки - разликите гармина е към 300 лв Тримбъла 3500 ако не ме лъже паметта. Проблема с Garmin-a e че след като очертаете парцела даните се свалят в GPX формат (специфичен за гармин) а при очертаване Ви го искат в SHP формат което налага трансформация. Определено имда доста програми с подобни възможностти, но аз разбира се ще си похваля нашата http://efarmbg.com - това е онлайн приложение което ви позволява очертани парцели (в различен формат, с различни навигации) да ги заредите и да ги видите на карта пък дори и да ги съпоставите с КВС-а за даденото землище след което може лесно да ги запишете в SHP формат който да ползвате при очертаване. Също така за платилите годишен абонамент предоставяме безвъзмедно GPS за временно ползване, така че преди да се решите да инвестирате една сума за GPS може да се възползвате от възможността да си поискате от нас устройство да го пробвате и сами да решите върши ли ви работа или искате нещо по-сериозно (силно се надяваме че после ще ни го върните )
  • G
    Gargamel

29.01.2014

И аз ползвам от дълго време Garmin Dakota 10 и смятам,че цената му е много добра за качеството, което предлага. Доволна съм и не мисля, че има смисъл да се инвестира в прекалено скъпи GPS устройства. А пък аз от любопитсво влязох в efarmbg да видя какво предлагат колегите. Стори ми се доста лесно и удобно за ползване.
  • P
    peshev

29.01.2014

аз ползвам от една година garmin gpsmap 62 доста съм доволен а от днес вече ползвам и услугите на колегите от efarm супер удобно изглежда днес си нанасях малко имоти супер лесно е а и възможноста за работа с квс е голямо улеснение супер са
  • Абонирайте се за нас във Viber

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

Още теми от Актуални цени на агро-стоки

P
Pavl3n

Земеделска земя и цената й

Здравейте, Решил съм да купя земеделска земя с инвестиционна цел - да я отдавам. Им...

643 0
К
Кирил

коронавирусът и земеделието

Стефан: Какво правим със земеделските базари пазари и т.н.? ? Тази възможност за реализиране на пр...

492 5
I
Ivanova

Цена на лавандулата

Здравейте,колеги! Нека коментираме цената на лавандуловото масло за тази година.Някой от...

1278 0
E
ESAGRA

Цена на етерично масло от ЛАЙКА

Асд: Ехо?

4040 8
I
iv4oni

Ориентировъчна цена на лавандулово масло през 2016 г?

: Здравейте, Изкупувам лавандулово масло за износ. При интерес от ваша страна ще се радв...

1754 2

ФОРУМИ

• Пшеница
  • Ечемик
  • Царевица
  • Слънчоглед
  • Рапица
  • Ориз
  • Други зърнени култури
  • Всички
  • Крави
  • Овце
  • Кози
  • Прасета
  • Зайци
  • Птици
  • Охлюви, червеи, буби и др.
  • Всички
  • Домати
  • Краставици
  • Пипер
  • Картофи
  • Зелеви култури
  • Бобови култури
  • Лук, Праз, Чесън
  • Други зеленчуци
  • Всички
  • Праскови и кайсии
  • Дини и пъпеши
  • Ябълки и круши
  • Череши и вишни
  • Ягоди, Малини, Къпини
  • Лозя за десертно грозде
  • Лозя за винени сортове
  • Други овощни и лозарски
  • Всички
  • Грижи за пчелите
  • Пазар на пчелния мед
  • Субсидии за пчеларство
  • Всички
  • Био производство
  • Агроекология
  • Билки и лечебни растения
  • Всички
  • Трактори
  • Комбайни
  • Почвообработваща техника
  • Сеялки и посадъчни машини
  • Пръскачки и торачки
  • Косачки и балиращи машини
  • Транспортна техника
  • Специализирана техника
  • Всички
  • Торове - зърнопроизводство
  • Торове - зеленчуци и плодове
  • Течни торове
  • Препарати - зърно
  • Препарати - зеленчуци, плодове
  • Всички
  • Субсидии
  • Проекти и Еврофондове
  • Закони и наредби
  • Инвестиции и Бизнес планове
  • Всички
  • Актуални цени на агро-стоки
  • Животът на село
  • Фермер търси жена
  • Фермерски рецепти
  • Фермерски хобита
  • Пътешествия и туризъм
  • Дом и семейство
  • Домашни любимци
  • Политика
  • Теми, написани на маймуница
  • Предложения по сайта
  • Всички
ПОДАЙТЕ СИГНАЛ ДО РЕДАКЦИЯТА НА

Новини

25.05.2023 Преправят се двете най-важни наредби за директните плащания 29.05.2023 Какво ще е времето през юни? 26.05.2023 Безизходица: Животновъди подаряват млякото си 25.05.2023 Реколтата от череши ще стигне само за прясна консумация, овощарите се надяват на 6-7 лв./кг стартова цена 27.05.2023 Как се произвеждат ягоди, когато съсед ти е Турция?
28.05.2023 Явор Гечев: Разработва се вариант на държавна компания за гарантиране на сделките със зърно 29.05.2023 Министър Гечев: Екологичните мерки не са достатъчно апетитни за фермерите 25.05.2023 Воден е разговор с Кирил Вътев за министър на земеделието 26.05.2023 Безизходица: Животновъди подаряват млякото си 25.05.2023 Преправят се двете най-важни наредби за директните плащания
Новият начин да купуваш и продаваш зърно
За нас Автори Реклама Контакти
Условия за ползване Политика за поверителност
Facebook Youtube Бюлетин

© 2007- 2023 Agri.bg | Всички права запазени

Agri Gate Media

Водеща медийна компания в сферата на селското стопанство!

• Аgri.BG Националната мрежа за селско стопанство.
  • Tractor.BG Българският портал за селскостопанска техника.
  • AgroPazar.BG Специализиран портал за агрообяви
  • Bager.BG Специализиран интернет портал за строителна техника в България
  • Darik.BG Новини от България и света
  • Agriniser.com Покупка и продажба на зърно онлайн

Очаквайте скоро!

Достъпът до профилите в Agri.bg временно е ограничен.

Работим върху тяхното подобрение.

Абонирайте се за бюлетина на Agri.bg

Абонирайте се за седмичния бюлетин на Agri.bg, за да научавате най-актуалните новини, анализи, интервюта и видео репортажи от аграрния сектор за изминалата седмица.

Чрез абонамента ще получавате и информация за важни предстоящи събития в бранша.

С използването на този сайт Вие се съгласявате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика.

Запознайте се с условията за ползване на сайта и политиката за поверителност.