Трактор Deutz Fahr DX 160 - проблеми с разхода и изгарянето на гориво - помогнете!

 • F
  Има висок разход на гориво и не добро изгаряне на горивото. Помпата е ок,дузите са ок,пуши и не може да изчисти.Аванс,турбо или клапани?какво ще ме посаветвате?
 • O
  www.kerchevandsons.com За въпроси относно нашите услуги тел. 359 88 7421005 - Озгюр Мехмедов Керчев и Синове ООД - клон Пордим / John Deere
 • F
  Днес утанових че маслото е намаляло,грешката е моя преди явно съм ви подвел.Свалих днес турбото,няма луфтове но за всеки случай ще го занеса на мой познат който разбира и ще го погледне.Потече масло от мястото където влиза тръбичката за охлаждането.Смятам че е нормално това ,нали трябва да се охлажда или бъркам?
 • S
  Проблема си остава,днес дисковах и трактора продължава да пуши.Разбрах ,че имало някаквамембрана в помпата която не всеки майстор може да поправи или настрои.Повечето настройват помпата по механичен начин без да обръщат внимание на тази мембрана.Турбото мисля че е добре,но за всеки случай трябва да измеря налягането му.Нямам разход на масло,турбото е сухо няма течове по него.Пушека е кафяв на цвят,трактора си пали лесно има си тяга но това пушене ме поберква,разхода ми е завишен.Какво да предприема,някой имал ли е такива проблеми? Еми тази мембрана е за турбото. Когато се включи турбото , да даде повече гориво. За да има пушек , това означава ,че или му е малко въздуха, или е много горивото. Това ме навежда на мисълта, че турбото не вкарва достатъчно въздух.
 • F
  Проблема си остава,днес дисковах и трактора продължава да пуши.Разбрах ,че имало някаквамембрана в помпата която не всеки майстор може да поправи или настрои.Повечето настройват помпата по механичен начин без да обръщат внимание на тази мембрана.Турбото мисля че е добре,но за всеки случай трябва да измеря налягането му.Нямам разход на масло,турбото е сухо няма течове по него.Пушека е кафяв на цвят,трактора си пали лесно има си тяга но това пушене ме поберква,разхода ми е завишен.Какво да предприема,някой имал ли е такива проблеми?
 • F
  а горивни филтри сменял ли си скоро или проблемна нафта? Проблема маи се оправи.При парвоначално запалване има клапан които отваря и подава повече гориво.При мен този клапан явно се е повредил и не затваря прихода на гориво.По този начин става доста обогатена сместа и едно че ми вдига разхода и другото е че пуши много като го форсирам или натоваря в нивата.Сега мисля че едобре,но като го впрегна в нивата там ще си покаже наи добре.Благодаря за саветите колеги.Живи и здрави.
 • Y
  а горивни филтри сменял ли си скоро или проблемна нафта?
 • A
  ако са клапани ще работи неравномерно.ако е турбо вариантите са да гори масло или да е тромав двигателя или и двете.остава аванс.Направи едно видео и го качи.Как пали мотора студен и топъл?кои вариант е мотора ф6л912 или ф6л913?Компресия мерил ли си?

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

Гуми със вода

Колеги пълнители гумите със вода. Интересно ми е как е при транспорт не вили лашка водата...

38 0

Проблем с shibaura p155f

Здравейте. Притежаваме въпросния трактор shibaura p155f 15кс от около 5 години до сега дер...

56 0

Изключително твърд педал на съединител на НЮ Холанд ТД- 5.85 2015г.

654431: Смени си жилото на съединителя. При мен една "ГОЛЯМА" фирма смениха 5 съединитела и ми о...

96 1

Съвет при избор на трактор

solun1: Добре е да продължаваш да играеш в тия казина. Щом така печелиш , то изобщо не ти е нужен...

169 1

верижен болгар тл 45

darwar: Много добра машина и двигател и скорости само дето лесно се преобръща странично - внимава...

204 1