Имам проблем с навесната система на трактор Болгар

 • N
  абе не знам дали е точно проблем, но отзад имам 2 хидравлични маркуча и като мръдна първия лост хвърля масло и от двата маркуча, а втория лост(уж за втория маркуч) като го мръдна нито един от двата маркуча не хвърля масло ?rnДругата ми загадка - защо като дам лоста нагоре вдига теглича, а надолу сваля... аз съм свикнал да е обратното(нагоре да сваля) и сега това ми е много странно.rnНякой преди мен го е базикал със сигурност, но това го разбрах този следобед и нямах време даже да погледна каквото и да е, че стана тъмно. Утре ще го погледна, но ако някой знае къде точно е проблема, да не се лутам.
 • К
  Проблем с елекрониката на навесна уредба на мини трактор митцубиши как да я центровам тая електроника
 • I
  от десния краи под стоиката за акумулатора под ра4ката за вклу4ване на помпата е там е тапата развиваш и по4исти и филтара.
 • N
  Благодаря за отговорите, сега ако може да ми кажете и от къде се източва маслото на хидравликата/навеса, че мисля да му налея хидравлично.. ще сте златни.
 • L
  сложи накрая на маркучите бързи възки http://opticom-bg.com/shops/product/84/ustroystvo-zap-s-gaykayumz.html
 • V
  четири маркуча имат всички ама двата са отдолу под седалката на стотака-цилиндърс фи 100 мм на навеса и за тва ги не виждаш, иначе третата ръчка почти не се използва
 • N
  Благодаря ванко жив и здрав.. утре ще го погледна. veseliakat Да, знам.. тоест съм чувал, че на някои болгари вадят по 4 маркуча отзад(по 2 на ръчка), но във случая имам само 2 и си знам по принцип, че всеки е на отделна ръчка. През няколко километра цилиндъра на култиватора изпуска леко и се налага да го вдигам, а като го вдигна след мене остават дири. Като вдигна на място, през свободния маркуч хвърля масло на 2 метра.... хем вдига култиватора, хем хвърчи масло на 2 метра и сега целия двор е масло.... та надали ме лъже окото.
 • V
  Батка,на един лост му се полагат по два маркуча като натиснеш на едната страна единия трябва да му идва налягането а другият трява през разпределителят да му е отворен пътят на маслото обратно за казанчето демек да отсмуква! Можеш да ползваш хидравличната бутилка и с един маркуч само за вдигане а на другата страна да е даже без маркуч отворена система, за да пуснеш ръчката -догоре на плаващо и бутилката се връща под деиствието на тежестта в случая на скарата, при положени плаващо право нагоре ръчката и двете посоки на дадената секция на разпределителят са отворени свободно към казанчето и като работи тракторът може и да връща малко налягане и тва да те лъже нещо!
 • I
  за парвияти вапрос двата марку4а са ти хванати на средния вход и изход на распределителя смениги и 6те ти доидат на които искаш а за ботилката само размени двата марки4а левия го сложи на мястото на десния и десния на левия така му обрашташ двийението успех.

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

Изключително твърд педал на съединител на НЮ Холанд ТД- 5.85 2015г.

Здравейте , на скоро закупих въпросния трактор , обслужил съм го но забелязвам проблем в с...

35 0

Съвет при избор на трактор

solun1: Добре е да продължаваш да играеш в тия казина. Щом така печелиш , то изобщо не ти е нужен...

85 1

верижен болгар тл 45

darwar: Много добра машина и двигател и скорости само дето лесно се преобръща странично - внимава...

108 1

Алтернатор

mafiot: на Д слагаш втзбуждението от акумулаторния плюс другото е плюс минус

78 1

Спешно мнение за кутия и кожух мтз 952

solun1: До колкото си спомням , руснаците имат такова изпълнение - Беларус 892. Той е с ''Булгаров...

108 1