Как вървят цените на калифорнийски червеи?

 • T
  Колеги,може ли някой да ми каже колко е килограм ЧКЧ .Нямам си представа ,а имам запитване от клиенти и някой от вас приятели досега продавал ли е.Ако някой може да ме посъветва нека ми пише лично съобщение.Предварително ви благодаря за съдействието!
 • A
  При поддържане на необходимата влага и добра храна се вади от м2 между 15-20 кг. годишно Колега,ти с какво ги храниш твойте червеи..Да не са мутанти..Говори се за само за червеи-нето,а не за червеи с тор..
 • S
  ПАРОДИЯ НА БИОХУМУС! ЧИСТ ОБОРСКИ ТОР!
 • S
  Добавена от: victor2005 Еко ферма продава размножителен материал от червен калифорнийски червей , не разделян една година с отлична гъстота на промоционална цена от 6 лева на чувал.Осигурен транспорт.За контакти тел. 0888/247*** Ето това вече е подигравка с труда на колегите и с евентуалните купувачи. Заради такива хора ще ни плюят другите колеги които се занимават с животновъдство и зеленчуко производство
 • G
  Здравейте, искам да ви попитам, тъй като имам 40 кошера и близо 25 кв.м. червен калифорнийски червей, 10 дка овощна градина. Решил съм да се регистрирам като земеделски производител и се интересувам за животновъдния обект може ли кошерите и червейте да са на един обект и върху този обект имам желание да си засадя кайсии. Също ме интересува с тези 3 вида: овощарство,пчеларство и животновъдство(имам предвид червейте) -какви осигуровки трябва да заплаща 3 отделни или ... ? Имам идея да се развия и към зеленчуко производство ( картофи или домати - 4-5 дка ) и съм се насочил към 112 Млад фермер, ако можете да помогнете ще съм благодарен.
 • E
  При поддържане на необходимата влага и добра храна се вади от м2 между 15-20 кг. годишно
 • S
  При поддържане на необходимата влага и добра храна се вади от м2 между 15-20 кг. годишно
 • T
  Благодаря ти много за информацията
 • D
  Възрастен червей/над 3 мес./е около грам.При идеални условия годишно се извличат до 3 кг от квадратен метър-или за цена под 20лв/кг си на загуба.

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

Земеделска земя и цената й

Здравейте, Решил съм да купя земеделска земя с инвестиционна цел - да я отдавам. Им...

353 0

коронавирусът и земеделието

Стефан: Какво правим със земеделските базари пазари и т.н.? ? Тази възможност за реализиране на пр...

431 5

Цена на лавандулата

Здравейте,колеги! Нека коментираме цената на лавандуловото масло за тази година.Някой от...

1087 0

Ориентировъчна цена на лавандулово масло през 2016 г?

: Здравейте, Изкупувам лавандулово масло за износ. При интерес от ваша страна ще се радв...

1653 2