Мнения и препоръки.

 • N
  Вашите мнения и препоръки към администратора на сайта. [:big:]
 • M
  До админите на сайта.Колко още време е нужно да мине и да се уверите че заносахте сайта.първо премахнахте анонимните постове под натиск на някой\" фермери\" сакън да не ги засегне някой непознат(анонимен) че не могат спа .после решихте да го обновявате -и тогава прогонихте и малкото останали съфорумци.А наистина беше хубав сайт.
 • S
  Сайта е прекрасен и с времето ще стане още по прекрасен..единственото нещо което трябва да направиме всички е да пишеме на кирилица , може и админа да направят праграма(ако е възможно-разбира се) да не се публикува на фонетика.Трудна е за четене и честно казано, аз специално не се и трудя да чета написаното на фонетика.
 • I
  Браво , много хубав и полезен саит. Аз лично ползвам , наи-много форума и новините. А дали е възможно да разделите форума на раздели , като например : земеделие , животновъдство , техника , програми и проекти.
 • Този сайт най-ме радва, че критикува яко МЗХ и кръга далавераджии продължавайте все така
 • N
  Искам да благодаря на Администратора за изчерпателния отговор а същевремено и разбрахме че се работи сериозно по сайта. [:big:]
 • M
  Хубав е.Много полезна информация.
 • Уважаеми съфорумци, фермери, Искам първо да ви благодаря от името на нашия екип, за това че сте активни и полагате основите на първата в България "Социална мрежа на българските фермери". Ще отговарям на въпросите последователно: 1. През изминалата седмица сайтът наистина често забиваше заради свръх претоварването на сървъра / който между другото е колокиран в на отлично място в София, но не предполагахме за степента на натоварване/ В последните дни на миналата седмица увеличихме ресурсите на сървъра 2 пъти, а тази седмица ще анализираме данните от грешките и проблемите през последните седмици и финално ще ги отстраним с по-мощен хардуер и конфигурация. 2. ЧАТ бокса, в момента се преправя, да може да се уголемява в цял екран. Също така ще има emoticons, пълни статистики по дни, историч на чата и др. удобства. Проблемът със скролването в малкото прозорче ще е решен когато чат бокса се разпъне в цял прозорец. 3. Относно този Форум, решихме да няма отделни теми по сектори, примерно "Техника", "Зърно", "Животни" и т.н. а най-актуалните и активни теми да се качват нагоре. По този начин работата с форума е по-бърза и опростена. Скоро ще сложим бутони за качване на снимки в самия форум. Ако имате някакви предложение пишете. 4. Програмистите ни в момента работят и по "личните страници" на фермерите. СКоро ще изглеждат по пригледно и всеки фермер ще има възможност да променя с един клик между различни видове предварително публикуван дизайн в профила му. 5. БЕТА верията ще направим всичко възможно да приключи на 14-15 Март. До тогава ще получите и писма с някои указания за ползване на сайта, както и препоръки във връзка с това как да използвате Фермер.БГ като ваша ТРИБУНА по проблемите в агро-сектора. Това е засега...Благодарим за разбирането, Работим за вас!
 • I
  Подкрепям Ники [:big:] много е неприятен в това БЕТА сайта. Иначе не е лош като идея, а и доста интерес от Фермери и фермерки има към сайта и чата [:talk:]. Дано скоро го оправите
 • G
  Все пак земеделието бета версии не търпи
 • N
  Искаме всички ние регистрирани и не регистрирани в Сайта Фермерчета и Фермерки АДМИНИСТРАТОРА да ни уведоми до кога ще бъде тази Бета със сайта.
 • R
  От няколко дни сайта е кошмарен - забива или изключва , даже и при прехвърляне от една на друга тема........?????
 • защо не ми приема снимки, също и bg село,могат да го направят малко по-опростен и по-интересен.
 • L
  Ако може да се пише само на кирилица.
 • R
  Като идея е страхотен - дава актуална информация за сектора ни , обменяме опит и неволи от практиката си , скъсява разстоянията между нас , които иначе са трудно преодолими , впредвид естеството на работата ни , но технически има още много да се изчиства в процеса на разработването му , за да бъде удобен за работа за потребителите си . Е , това е само моето некомпетентно потребителско мнение .
 • G
  Foruma i chat-a ne sa mnogo dobri Chata - mnogo malyk prozorec kato skrolnesh malko na gore za da vlezesh v temata koiata se diskutira postoino te vryshta naj-dolu. az za da go cheta go copvam v notepad Foruma ako e po-dylga diskusuata edinstvenia nachin da se vyrnish e da skrolvash do top navigaciata "Тематичен форум" Няма цитат ...

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

Люцерна Приста 3

Колеги какво ще кажете за този сорт люцерна Приста 3 благодаря!

101 0

Агро Роботика (Земеделие 4.0)

Занимавам се с направлението агро роботика от 1992 год. Май съм пионер в тази област. На...

69 0

Защо фермер.бг не споделя разследванията на "колегите" им биволари?

proba: Ako, БИВОЛ, не са ви на нивото, може поне lemonde. Франция , да преведете. Там добре обя...

476 4

здравейте

здравейте,миналата година си купих 1дка дворно място,няма нито постройки нито нищо,празно...

445 0

Моля за помощ как се пуска обява в сайта

adriana: Виж лентовото меню. Влез в " Борса".

3293 1