Надушвам Медийно Затъмнение по темата http://www.dnes.bg/stranata/2013/11/08/jivotnovydi-i-jandarmeriia-v-shvatka-na-gkpp-to.205507

 • V
  Направо нищо не говорят господата журналисти по повод днешните протести на животновъдите и ескалацията на напрежението на границата! http://www.dnes.bg/stranata/2013/11/08/jivotnovydi-i-jandarmeriia-v-shvatka-na-gkpp-to.205507 Само статий със земеделският министър ни пробутват на преден план!
 • B
  Колеги , вярно е че искат да ни използват за политически облаги , но спомнете си и предните управляващи , и сегашните - изтъкваха като приоритет ЖИВОТНОВЪДСТВОТО !!!! Когато нещо ти е приоритет на мен или на Вас правиш всячески усилия , наливаш пари и средства , и даваш всичко от себе си за да върви това нещо което ти е приоритет , макар и да губиш от него - така го виждам аз ! В сектора докато не започнат да се НАЛИВАТ ПАРИ ( имам идея от къде могат да дойдат )- НЯМА ДА ТРЪГНЕ И ДА СЕ РАЗВИВА .Не знам каква им е целта - дали умишлено искат да го ликвидират за да има внос, или заради друго но е факт че вървим надолу и животните с всяка година намаляват ! Що се отнася до количествата мляко те си "набавят" с палмовите масла и растителни продукти , така че им е през оная работа че млякото намалява . По лошото е че КАЧЕСТВЕНИТЕ БЪЛГАРСКИ ПРОДУКТИ ВЕЧЕ ГИ НЯМА НА ПАЗАРА ! Вярно е че като сме си производители си имаме домашно , ама съгласете се с мен че ходим до магазините да купуваме и там се натъкваме на какви ли не стоки от съмнителен произход които купуваме ! Така че много е деликатна темата за животновъдството защото хем трябва да се наливат пари които няма от къде да ни ги дават, хем искаме да реализираме продукцията на добра цена - като искаме да има и ниска себестойност в магазините за да може да се продава и купува .Жалко е и че не можем да си реализираме продукцията която ЗАДЪЛЖИТЕЛНО минава и през прекупвачите които само за да ги закарат от едно място на друго и печалбата им е повече от на производителя - НЯМА ФИКСИРАНИ ЦЕНИ НИТО ЗА МЛЯКО ,НИТО ЗА МЕСО - за да може всеки сам да си направи сметката ще гледа ли животни , какви да бъдат , и с какво да ги изхранва ! Има много още неща за които се сещам , ама сигурно цял ден няма да ми стигне да ги кажа , така че всеки сам си се спасява вече - което НЕ трябва да е така !!
 • V
  Колега West.. просто бъзикам админите и медията, иначе не ми пука нито за Бойко ни за Станишев, през "другаря" ми е дали ще дадат субсидийте на 50 или на 70 процента сега , моите крави са подсигурени с фураж за зимата въпросът е че сега млеконадоят пада и е добре да преведат някой лев , лошото е че има много колеги инвестирали във техника и база и сега им се увижда! Просто цените от .60-0.70 ст на литър са смешни на фона на инвестицийте които изискват за да се категоризираш, и така нагазват хората в дълбокото и банките им еб...ат мамата! Иначе за мен съм си решил твърдо -не инвестирам във концентрирани фуражи - не произвеждам, не купувам такива и не храня такива целогодишно! Кравите изхранвам изцяло от паша ,а зимният период със груби фуражи и Люцерна!!! Тоест всичко от природата , млякото е според пашата и според сезона, Не съм максималист и печелбар и се задоволявам и с малкото, но да е с по малко разходи! Да му мислят мандрите дето търсят живо мляко -щом искат мляко за без пари ще е "без зоб" и за това няма и млеконадой!!! Ако всички бяха като мен и намалее млякото произведено в БГ тогава щяха да видят " Кон Боб Яде Ли"! Скоро четох някъде едно изказване на експерти от ДФЗ че млякото и изпълнението на квотата са паднали драстично у нас последните години заради НЕхраненето със конц. фуражи, еми ше си дойдем на думата...
 • W
  Веселяк,ти си умно момче и ако влезеш във фейсбук профила на тази асоциация,която е организатор на протестите ще видиш колко много прилича на клуб на една политическа партия.Няма лошо човек да дава волеизявления на собствените си пристрастия,но все пак не всички колеги са съгласни да бъдат политически употребени по БЕЗПЛАТЕН начин.Има и нещо по-съществено-истинските проблеми са далеч по-дълбоки и са наслагвани с годините.За да има бъдеще трябва промяна на закони и наредби,които в момента са в ущърб на българското животновъдство.Не някакви си 20% са разковничето за развитие на българското животновъдство-така мисля аз.Има и друго:Истинските животновъди не са чакали на тези пари за да си изхранят животните.Предполагам ти също не чакаш на тях.Отново е в сила популизма-нали!А,що се отнася до сайта,то той е частен и собствениците имат право да решават какво ще отразяват и какво-не,както и ти самият си свободен да правиш каквото си искаш със своята собственост.И бих искал да кажа на дежурните "колеги",които ще изсипят помия по мой адрес,че никога не съм очаквал Станишев и компания да ми карат тракторите,нито пък Бойко Борисов и компания да ми носят балите.Ако някой баламосва някого,че държавата или някой си друг ще му връща или опрощава кредитите-има да чака! Няма такива филми.Всеки е това,което сам е направил от себе си и сам ще си плаща последствията .За да има някакво бъдеще за животновъдството трябват умни и грамотни лидери.С политически подлоги се видя,че не става.
 • V
  Всичко е за пари, само ни пробутват я изявления на министъра,я на ДФЗ с ГОЛЕМИ БУКВИ , ама да е за нещо важно като стачка на животновъдите прераснала в побой над колегите и силово държание от страна на жандармерията дума няма да чуем! Поздравления на собствениците на сайта ЯВНО си вършите добре работата за която Ви плащат!
 • V
  Поздрави колега, имаш перфектно обоняние!Лошото е , че пишещите и говорещи " майстори " на словото, които уж са призвани да ни информират безпристрастно, са пристрастни към финикийските знаци и то толкова , че от раболепие, не са забелязали ,къде са си навряли суратите!!!
 • R
  Та май, че и админа и той мълчи и ни пробутва темата с новото ръководство на ДФЗ и нескопосаните заключения на ИПИ за субсидиите!
 • B
  Веселяк - ми то цялата държава ни е затъмнена бе човек - кой ни ебава в калабалълъка къв ни е зора?!?

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

❣️ Vashikaran Mantra To Convince Parents +91-8437857317 in Surat

+91 8437857317 Love Problem Solution Expert. Quick Solutions By Vaskhiaran & काला जादू ,ल...

1 0

Гъбарник

Цецо: Другото което искам да попитам е от една торба вярно ли е че излизат от 2 до 3 реколти

309 4

Кой трябва да се сигнализира за неидентифицираните животни?

Кой трябва да се сигнализира, за да се вземат навреме адекватни мерки, когато има неидент...

798 0

Държавата да поеме разходите за заплати и осигуровки, данъци

cenko: Като се замисля, наистина това са си чисто поемане на разходи за заплати и осигуровки ......

1729 2

Градушки - До 90 ст./дка такса ще плащат фермерите за противоградова защита!

htz180limited: Нищо догодина ще си платиш по 1 лв на декър (покрива няма да го плащаш.Покривите и бетонни...

2327 4