Биостимулатор за третиране на пшеница

 • M
  Здравейте колеги понеже до сега не съм ползвал биостимулатори за третиране на семената от пшеница искам да ви попитам дали някой го е правил и има ли смисъл от това третиране ?
 • T
  diditxd форума НЕ е място за реклама ! За рекламиране на продукти си има определени за това места! Този СПАМ е НЕДОПУСТИМ, още повече си го напускал във всички теми !!!
 • D
  Течните торове на Биохум са страхотни, силно ви ги препоръчвам. Работим с тия от години. Най-вече използваме; Сектор Старт(за начална фаза на вегетация ) и сектор Хит (за развитие и разтеж) - течни торове, обогатени с макро и микроелемент. Хубаво при тях е, че имат разновидности: - с повишено съдържание на Цинк - за царевица, зърнено-житни, маслодайни (слънчоглед, рапица), овощни, лозя, ягодоплодни (ягоди, малини), оранжерийни, зеленчукови, картофи, фасул, соя, люцерна, детелина и всички случаи на цинкова хлороза. - с повишено съдържание на Бор - за маслодайни (слънчоглед, рапица) царевица, зърнено-житни, картофи, цвекло, зелеви, бобови (люцерна, детелина) и други. - с повишено съдържание на Желязо - за лозя, овощни, розоцветни (маслодайни рози) и всички случаи на желязна хлороза. Ето тук можете да разгледате: http://biohum.com/ Biohum - течни торове, биотор, листни торове, органични торове.
 • N
  Мислим да използваме органичния нанобиотор НАГРО за третиране на семената и за есенно и пролетно пръскане ,моля ако някой може да каже мнение за този препарат
 • E
  Байкал ЕМ1 - www.em1bg.com
 • H
  Моля колегите, които са доволни да споделят точно кои продукти ползват.
 • S
  Има голям ефект от години го прилагаме и за есенници и за пролетници дават добър старт на растението и коренова система и от там се вдига и добива.
 • F
  Има ефект от биостимулаторите, при есеници около 80кг на дка, а при пролетници около 60-70 кг на дка. Мога да съдействам 0896600494
 • M
  Ами за добив няка как и да кажем ,защото го направихме в много малки площи само за да видим има ли ефект с просто око.Поне корените на растението бяха много по-развити ,което предполага ,че и в по-късен етап така ще е се развие.Изчакай някой ,който реално може да каже кво е що е ,ама не е ли по-добре да се натори предсеитбено. ДАйте повече информация за тоя тип стимулиране> Не знам до колко има ефект защото не съм го пробвал само по лекции съм слушал.Колегата го пробваха миналата година и е видял че има разлика в кореновата система което предполага, че ще има и цялостен ефект върху растението. А инак самата манипулация се осъществява заедно с обеззаразяването на семената смесваш препарата за обеззаразяване заедно със био-стимулатора и третираш семето. По изказване на разни лектори и професори има ефект от към подобряване на корена. Корените на растението стават много повече много по-дълги и така на татък.Но според мен каквито и да станат корените няма ли си торчица няма да е кой знае колко голям ефекта.
 • S
  Ами за добив няка как и да кажем ,защото го направихме в много малки площи само за да видим има ли ефект с просто око.Поне корените на растението бяха много по-развити ,което предполага ,че и в по-късен етап така ще е се развие.Изчакай някой ,който реално може да каже кво е що е ,ама не е ли по-добре да се натори предсеитбено. ДАйте повече информация за тоя тип стимулиране>
 • B
  Ами за добив няка как и да кажем ,защото го направихме в много малки площи само за да видим има ли ефект с просто око.Поне корените на растението бяха много по-развити ,което предполага ,че и в по-късен етап така ще е се развие.Изчакай някой ,който реално може да каже кво е що е ,ама не е ли по-добре да се натори предсеитбено.
 • M
  Ние го правихме точно срещу вашият слънчоглед където дисковах вчера.Две сеялки със ,две без две със и пак без и имаше бая разлика в корена на пшеницата.Като добив не сме засякли ,защото беше много малко ,но вадихме корени доста и като ги сравниш кореновата система на третираните беше доста по-развита от тази на нетретираните. Баща ти ми спомена че сте правили опит но не е ставало дума дали има разлика в добива и развитието на растението.
 • B
  Ние го правихме точно срещу вашият слънчоглед където дисковах вчера.Две сеялки със ,две без две със и пак без и имаше бая разлика в корена на пшеницата.Като добив не сме засякли ,защото беше много малко ,но вадихме корени доста и като ги сравниш кореновата система на третираните беше доста по-развита от тази на нетретираните.

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

Най-богата на фосфор растителна култура у нас?

Спец: Лапай хуйове има наймного фосфорв сперманджака!

509 2

Безпочвено отглеждане на ягоди

Здравейте. Нов съм във форума и като цяло към земеделието, но се излекувах с веганска диет...

553 0

Курсове за фермер

fermer123: Не се лъжи, ще те скъсат от административни идиотщини работници няма цените са ниски, стой...

2885 11

Изкупуване на лимец

Търсим фирма за изкупуване на лимец

1717 0