Очертаване по СЕПП в недопустим слой!!!

 • K
  Здравейте колеги,\r\nотварям темата защото може да има и други попаднали в моята ситуация. Част от обработваемата земя попадна в недопустим слой и има голяма вероятност да пия една студена вода. Въпроса ми е как да накарам някой от ДФЗ да дойде на теренна проверка за да установи, че земята ми е обработена. Проверих не попадам за теренна проверка тази година. Ако някой има опит моля да сподели!!!
 • P
  Какво точно ти трябва? Можеш да проверяваш всичко твое по УРН и посл.цифри на ЕГН. Можеш да проверяваш и по номер на имот... Има и инструкция за ползване на сайта
 • E
  благодаря приятел,ама не ми излиза нищо ? Не са намерени данни по зададените параметри!
 • P
  http://iacs-online.dfz.bg/apex/f?p=2012 ako не се отвори отиваш на http://www.dfz.bg/ и там ""Система за индивидуална справка по Директни плащания Ръководство за ползване на системата за справка"
 • E
  къде и как мога да проверявам кандидатите по сепп
 • I
  Списъците за проверки се изпращат от МЗХ . Тази година както и миналата една част от землищата ще се заснемат от самолет за актуализация на ортофото картата и на базата на тези снимки и дешифриранията им ще се актуализира слоя без да е нужно да се ходи на терен. За това може да не попадаш в тези теренни проверки.
 • K
  Въпроса е че общ. Служба извършва теренни проверки само по данни изпратени от областните служби. Т.е. общински службипроверяват и мерят само това което са им изпратили от областните служби. Не искат да дойдат по мое искане.
 • I
  Колега в момента се извършват теренни проверки от хора на общинските служби по земеделие / ОСЗ/ за тъй наречените излизания от допустимият слой. При положение , че си коректен и обработваш земята и експерта също ти направи коректно измерванията слоят ще бъде коригиран. Ако искаш съвет от мен посети в най-кратък срок ОСЗ на твоето землище а не ДФЗ и виж как е твоят случай .Дори и след корекцията имаш право ако не си доволен да обжалваш. Но сега е момента. Успех!!!

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

Разпределяне на рента за минали години

wladd: Белите петна са плащат за целия имот, "Новите" собственици нямат основание за получаване н...

216 1

Обработване на земя без договор

ZzZ: Ти си тарикат така че давай - жъни я! А като се окаже, че кооперацията има сключен едногод...

295 9

Право на дейност, върху земеделска земя?

solun1: Тряба да й смениш статута и тогава вече ще можеш да стройш.

144 1

Влизане в чужд имот, отъпкана пшеница

Веселин: Към полицията задължително. Подадохте ли и за предишните случаи? Трябва да ги регистрирате...

286 2

СПЕШНО!!! Подвеждаща информация/измама

За първа година съм земеделец.Наясно съм със селективните и с тоталните хербициди,но нямам...

704 0