Министър Греков: До края на Август ще платим част от субсидиите за животни !

 • B
  \"До края на месец Август ще изплатим част от субсидиите за животновъдство. Това заяви министър Димитър Греков преди срещата с животновъди, която се проведе вчера в град Калофер. Единствено камера на Фермер.БГ засне цялата среща. Всички видео клипове, очаквайте малко по-късно днес в Фермер.БГ TV.\" До кога ще ни лъжат колеги ?
 • D
  обещанието на министъра демек нищо не значи .Ако бяхме в някаква нормална държава дето министър не си спазва обещанието досега 100пъти да е подал оставка .Земеделците и медиите да бяха го скъсали от въпроси Да го скъсат ама Ани Цолова и Виктор Николаев затова ги смъкнаха от ефир по БТВ щото скъсаха Орешарски от въпроси. Гербаджии бяха лоши ама тези са си ебали мамата. Дето има една стара приказка ОТ ЛОШОТО И ПО ЛОШО ИМА-тези са точно такива.А субсидии ако има най рано декември, дотогава я камилата я камиларя!
 • E
  обещанието на министъра демек нищо не значи .Ако бяхме в някаква нормална държава дето министър не си спазва обещанието досега 100пъти да е подал оставка .Земеделците и медиите да бяха го скъсали от въпроси
 • D
  Бха,ти поверва ли им?
 • M
 • V
  Да, колеги ,министърът не лъже.До края на август ще платят на свиневъдите някакви суми за вода и готово. НАЛИ И ПРАСЕТАТА СА ЖИВОТНИ! А за субсидии - има време.Ако много започнете да питате, отговорът е - крайният срок е до края на юни следващата година, нали знаете.Сега сме в криза , трудно е и т. н. и т. н..Е, тия приказки май се поизносиха от употреба и е време некадърниците да си ходят ,но изглежда още сме малцина реалистите ,които искаме това.

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

M

рента

lz1gsi: Имаш право.Ако си с годишен договор имаш правно основание.

313 2
R

Билки, липов прашец

Стефан: Аэ правя липов прашец

432 3
R

Малини и ягоди

Здравейте,искам да попитам малко,който е на ти с нещата.Рентабилно ли е отглеждането на яг...

122 0
D

Двигател на Same Titan 160

Здравейте: Сблъсках се с ремонт на двигатела на трактора . Но никъде не откривам на колко...

66 0
Z
797 21