Проблеми с частно практикуващите лекари

 • Z
  Колеги отварям тази тема,защото има частно практикуващи лекари ,които нарушават непрекъснато законите и ограбват фермерите.Най честите им нарушения са :\r\n-вземат пари при маркиране на новородените животни-плаща им държавата.\r\n-не издават фактури когато им се плаща-укриват доходи.\r\n-вземат пари за изледванията за левкоза и бруцелоза-плаща им държавата.
 • D
  благодаря ти Никол.подомно и на теб.
 • N
  ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!Да сте бели и червени,весели засмени!
 • N
  по принцип са ми приятели.
 • D
  бреи Никол много те захапаха тия .
 • N
  Хайде остани си със здраве и се замисли над думите "доброто ще спаси света"
 • N
  Да ти кажа и още нещо.Всеки фермер сам ще прецени дали ветеринарят му заслужава благодарности и ще му ги отправи лично.А ти щом се мислиш за толко всезнаещ опитай се в парламента.(там има нужда от знаещи хора)."куче което лае не хапе"-ти май си от тях
 • N
  Мога още неща да ти кажа,но не му е тук мястото както и мисля,че хора като теб не заслужават изобщо да бъдат и четени.
 • N
  И след 3 години,пак ще бъдем малко повече от теб.Там където е текло пак ще тече.За хора които работят винаги ще има парче хляб.Жалко за такива като теб които нямат смелост дори името да си напишат.Анонимните са хора без ценности,комплексари които се страхуват да се изправят срещу хората,да не кажа че и са тропачи.
 • никол ще решиш ли най накрая дали имаш цели в живота или ще се носиш по течението както правиш в момента и се опитай да анализираш понятията проститутка и курва , и защо веднага щом прочетете някой пост който изяснява самата действителност го обвинявате в всяване на дразги еми скарайте се на колегата който пуска темата мисля че той не иска да изказва някакви благодарности на докторите ,но както и да е ще ви видя след три годинки като спрат субсидийките и другите благинки
 • N
  То повечето фермери си викат ветеринари от друг район,но трябва си кътаме и наще защото и те са ни нужни.
 • R
  Моят участъков лекар е голям пич! Има четири деца. Най малкото ще е с една най-много две по-голямо от племенника си. Ловджия е и обича ракийцата. Много е отнесен завалията когато идва при мен все забравя нещо! Като хирург няма грешка реже, крои и шие перфектно. Въпреки, че е десетина години по-млад от мен с компютъра е много зле. С облекчение го върна при недоразуменията с договорите за 2010 година. Не ме стриже по ценоразпис но не мога да разчитам много на него. Но за съжаление няма по добър от него. При нужда съм водил лекари и от други райони но са по-слаби от него! Затова си го "кътам" и така я караме!
 • N
  Лека работа.
 • V
  Тръгвам ,че имам спешен случай.
 • N
  То по принцип на никой не му се дават пари ,но няма начин.Погледнато реално никой не работи за слава ,а всеки гледа да изкара нещо.
 • V
  Извинявайте .че съм анонимен ,но това го правя заради моите фермери, някой може да ме разбере погрешно. При мен са много бедни хорицата и малкото което им вземам им се струва цяло състояние.Когато няма пари човечеца иди му обяснявай , че му вземаш евтино.Уважават ме хората ,само да не им искам пари,че едвам свързват двата края.

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

Разпределяне на рента за минали години

wladd: Белите петна са плащат за целия имот, "Новите" собственици нямат основание за получаване н...

213 1

Обработване на земя без договор

ZzZ: Ти си тарикат така че давай - жъни я! А като се окаже, че кооперацията има сключен едногод...

292 9

Право на дейност, върху земеделска земя?

solun1: Тряба да й смениш статута и тогава вече ще можеш да стройш.

143 1

Влизане в чужд имот, отъпкана пшеница

Веселин: Към полицията задължително. Подадохте ли и за предишните случаи? Трябва да ги регистрирате...

286 2

СПЕШНО!!! Подвеждаща информация/измама

За първа година съм земеделец.Наясно съм със селективните и с тоталните хербициди,но нямам...

703 0