Къде мога да изкарам 150 часа обучение. Мярка 112

 • Y
  Здравейте, въпросът ми е къде мога да изкарам обучението (150 часа), което дава предимство при кандидатстване по мярка 112. Коло би ми струвало и дали има дистанционни форми на обучение? Аз съм от област Благоевград. Предварително благодаря на откликналите ;)
 • G
  маи ти е доста стара информацията тези отдавна извъртяха обученията взеха парите колкото им пуснаха след орязване и вече не искат и да чуят за 111.......за момента само съвети в земеделието защото са държавни и тях не ги режат.
 • I
  Центровете, с които вече са сключени договори са общо 12 като те са кандидатствали с проекти по Мярка 111 от ПРСР за провеждане на обучения. Те са: 1. „ИТТИ” - Марково 2. “Сивани” ООД 3. СНЦ "БИЗНЕС ЦЕНТЪР - П. ТРЪМБЕШ" 4. “Евро проджект консулт" 5. ПАГ "Н.Й.Вапцаров" 6. "Сдружение - Център за европейски технологии и проекти" 7. Агенция за регионално и икономическо развитие 8. “ФОНДАЦИЯ АЛТЕРНАТИВА ЗА ВСИЧКИ” 9. “Певик Ваян - Виктория Георгиева” 10. СНЦ "БИЗНЕС ЦЕНТЪР-Харманли” 11. Консорциум „Браян” 12. „ЛБ ЛАКТ” ООД Заповядай
 • Y
  Привет, все още не съм се регистрирал като ЗП. Иначе попаднах на това: "От месец септември 2013 г. НССЗ планира провеждането на пет нови обучения по мярка 111 от ПРСР, чрез курсове от 150 часа, 30 часа и 8 часа, както следва: ТРАЙНИ НАСАЖДЕНИЯ – 150 учебни часа ЗЕЛЕНЧУКОПРОИЗВОДСТВО - 150 учебни часа АЛТЕРНАТИВНО ЖИВОТНОВЪДСТВО – ОТГЛЕЖДАНЕ НА ОХЛЮВИ – 30 учебни часа АЛТЕРНАТИВНО ЖИВОТНОВЪДСТВО – ОТГЛЕЖДАНЕ НА ЧЕРВЕН КАЛИФОРНИЙСКИ ЧЕРВЕЙ – 30 учебни часа ОСНОВНИ ПРОБЛЕМИ ПО ОПАЗВАНЕ КОМПОНЕНТИТЕ НА ОКОЛНАТА СРЕДА В ЗЕМЕДЕЛСКИЯ СЕКТОР – 8 учебни часа" Въпросът ми е дали има такива курсове за нерегистрирани, къде се провеждат и какво струват, за да си направя сметка кое ми е по изгодно- регистрацията и съответно осигуровките или платен курс.. Като цяло имам намерение да кандидатствам по 112 следващата година. Просто още обмислям нещата, а на обучението гледам като на предимство при кандидатстване по 112. Знам че има неясноти доста за следващата година, бидейки тя част от 2014-2020, но попрочетох какви стратегии, цели и планове има Съюза и БГ та си мисля че нещата ще продължат. Въпроса обаче е колко ще са мераклиите и оттам се насочих към предимствата при кандидатстващите. ;)
 • I
  Здравей, скоро службата за съвети в земеделието имаше курсове, но вече се изчерпаха.Погледни на страницата им. Безплатни са курсовете, дори ти поемат хотел.

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

Мярка COVID 1

Здравейте колеги, има ли някой друг в сектор Плодове, който е със сметка в ДСК и още не е...

80 0

Отново не спазване на графика

След като беше създадена от последното ръководство на МЗХГ/ДФЗ-РА добра и похвална традици...

193 0

Продължават ли кръстосаните проверки по животните ЕРД

От другата седмица ще тръгват кръстосани проверки по животни, някой има ли информация.

101 0

Мярка Ковид 19- 1

Какво стана с тази мярка? нали щеше да бъде платена между 28.09. и 02.10.2020. Беше добре...

194 0