Коя фирма произвежда ушни марки с чипове?

 • M
  Здравейте колеги някой може ли да ми каже коя фирма произвежда ушните марки с чипове ? Благодаря предварително .
 • K
  В България не се произвеждат ушни марки.Лицензирана фирма за продажба на ушни марки е сейфти.ко еоод с ел.адрес safety_co@mail.bg.Фирмата доставя електронни марки комплект и лазерно гравирани за ЕПЖ.Фирмата дава дългосрочна гаранция при евентуална загуба заменя с нова безплатно.
 • M
  Дал съм заявка и чакам да видя какви ще ми донесе . Самия ти ми каза за предно донесените ми марки , че се слагат само на животни предназначени за клане . И сега за да си оправя тези животни на които ми е сложил марки за клане , а животните ми не са за тази цел , трябва да дам още 20 лв. за нови марки .
 • D
  От тези марки как мога да си поръчам чрез нета ? Мирко ако щеш и от космоса си поръчай марки,пиша ти го за трети път-ЗАЯВКА ЗА УШНИ МАРКИ СЕ ПРАВИ ПРИ ОБЩИНСКИЯ ЛЕКАР,СЛЕД КАТО ГИ ДОНЕСЕ КУРИЕР ИЛИ ТИ ГИ ДАДЕ ЛАКАРЯ-ТОЙ АКТИВИРА НОМЕРАТА В ИНФОРМАЦИОННАТА СИСТЕМА.Иначе може да им накичиш ушите с по десет марки,но без никакъв смисъл.
 • D
  колега може да поръчаш на фирма бентли фарм единия вариант на 3.36 а другият модел на 3.84
 • M
  От тези марки как мога да си поръчам чрез нета ?
 • K
  Фирма Сейфти.ко ООД доставя всички видове ушни марки,които се произвеждат в завод в Дания.Адреса на фирмата е safety_co@mail.bg.Фирмата е лицензирана от БАБХ.В момента се доставят марки само за подмяна,тъй като БАБХ спря предоставянето на обхват от номера за марки до излизане на наредба. Твърди се,че общинските ветеринари разполагат с марки.Отнесете се до тях. С поздрави петко
 • D
  Мирко това са единични марки и се слагат на животни които отиват директно за клане.Ако участваш по някоя програма или вземаш субсидии за животни от ДФЗ не ги признават.За родените след 2008 г задължителни са марките с чип комплект с жълта марка без чип.
 • M
  Знам , че са оранжеви и на почти всичките ми животни са от тях жълта с оранжева , но при последните ми маркирани животни през май месец ветеринаря ми сложи от тези на снимката и ми каза , че били някакви нови и били по-добри от онези , че са по малки и не се закачват и по-няма опасност от падане . Аз искам да разбера коя е фирмата на онези за да си поръчвам от тях . Защото ми изглежда , че на моите животни се слага квото е останало . Ще снимам марките които търся и дано някой може да ми помогне . Търсих из нета и не мога да намеря тези които търся .
 • B
  Тия нямат чип- с чипове са оранжеви .
 • M
  Някой има ли от тези ? Притеснявам се дали имат чип и дали няма да имам проблем при проверка , ако нямат .
 • D
  Мирко фирмите с разрешено производство на ушни марки с чип в България са седем плюс скандалната фирма КЕЙСЛИ която е спечелила търга миналата година.Отиваш при общинския ветеринарен лекар-той ще ти даде адресите на всички фирми и която си избереш ще ти пусне заявка и след това ще активира марките.

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта