Има ли мярка за подпомагане за отглеждане на гъби?

 • Z
  Здравейте! Искам да се занимавам с гъби и да си направя гъбарник ... Някой може ли да ми каже има ли мярка по която може да кандидатствам за подпомагане ?
 • L
  Здравейте. По програма млад фермер , какъв размер като площ в м2 трябва да достигне стопанството (гъбарника) за получаване на пълен размер на подпомагане (или колко СПО) започвам с 8000СПО или 307 м2, и как се изчислява колко метровки на м2 трабва да има. При технологията на отглеждане върху дърво, производствената площ е площта на кората на дървото, тъй като гъбите израстват от всички страни. За разлика от кладницата, дървените трупи са наредени изправени, без контакт с почвата. При тази подредба 2 или 3 дървета влизат в 1 м2, според това какъв диаметър имат.
 • V
  Здравейте. По програма млад фермер , какъв размер като площ в м2 трябва да достигне стопанството (гъбарника) за получаване на пълен размер на подпомагане (или колко СПО) започвам с 8000СПО или 307 м2, и как се изчислява колко метровки на м2 трабва да има.
 • L
  Програмата за развитие на селските райони за периода 2007 - 2013 г. финансираше проекти в сектор гъбопроизводство по следните мерки: мярка 112 - създаване на стопанства на млади фермери, мярка 121 - Модернизиране на земеделски стопанства, мярка 123 - Добавяне на стойност към земеделски и горски продукти. През следващия програмен период 2014 - 2020 г. вероятно ще има промени, но със сигурност ще може да се кандидатстват с такъв проект Може да погледнете как изглежда нашата ферма за органично производство на гъби шийтаке: www.gourmetmushrooms.eu www.facebook.com/ShiitakeFarm

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

O

Програма млад фермер

Здравейте! Някой знае ли как стоят нещата с програмата млад фермер? Какви са изискваният...

206 0
M

Подмярка 6.3

Здравейте,някой може ли да каже,след като вече съм била одобрена по Мярка 6.3 мога ли 2 пъ...

184 0
F

Мярка 4.1

Има ли някакво раздвижване по 4.1 ?

140 0
A

4.1.2

Здравейте,някой има ли плащане по мярка 4.1.2

103 0
G

Мярка 6.1 Млад фермер срок на договора

Stoyan: И мен ме вълнува този въпрос. GeorgiA, ти в крайна сметка как постъпи? кога прекрати дейно...

409 1