Мнения за John Deere 6150M и John Deere 6140M

 • B
  Моля да споделите мнение за тези два модела(John Deere 6150M и John Deere 6140M) ако имате опит и впечатление от тях.
 • N
  Зависи и от къде се купува машината. Разликите в цените при един доставчик от R и M серията може да бъде стопена с по-добрата цена на друг доставчик. R е по- добър избор според нас.
 • B
  goro_N аз също се облягам на същата логика.По-големия двигател е за предпочитане а помпата от 114 литра е много примамлива сравнение с тази на John Deere 6140M която е 80 литра и е обикновена.Да има е като опция с доплащане.Мисля си че в моя случай 6150M би бил по универсалният трактор а 10 к.с. в повече никога не са излишни.Цистерната е едноосна.Ще има по-малко съпротивление но от друга страна ще се събират доста килограми само на една ос и ще тъпче повече което си е пък минус.Благодаря ти за съвета. IvanJIvanov ако взимаш John Deere задължително челният товарач(ако ще купуваш такъв евентуално,но щом е за животновъдна ферма...) гледай да е на същата фирма.
 • G
  И какво точно тегло и каква скоростан кутия колега? Иначе по темата - колега 6150-то е с 6 цилиндров 6.8L мотор JD 6140 - е с 4 цилиндров 4.5L - а разликата е само 10 кс аз не бих се поколебал и бих взел големия мотор. А и като опции 150 стандартно е окоплектовано с хидравлика която за 140 е опция (чувствителна на натоварване хидралична система). Не знам доколко съп прав понеже ги гледам по брошури само, но ако наистина е така по-добре си вземи М6150. Аз също вземем един JD но моя е по-малък 6115R, в по-тежката категория разчитам на 8230. А за цистерната - 11т за не са малък товар, но ако цистерната е полунавесна не би следвало да имаш проблем, иначе ще му липсва сцепление все пак той е към 6т мисля
 • I
  Позволявам се да се намеся в разговора защото ми предстои да се захвана със животновъдство и ще трябва да си купувам цистерна.Не познавам моделите за JD но при избора на трактоор се водя от скоросната кутия и теглото на трактора.За мен е интересно ккой трактор ще иизберете и дали ще се справи със баирите в тази влага?
 • B
  6170R изглежда наистина страхотна машина.Благодаря за съвета,но за съжаление трябва да се вместя в някои ограничения и те ми стесняват избора точно в тези два модела.John Deere 6150M е 6 цилиндров и с двигател 6,8l докато John Deere 6140M е 4 цилиндров но с двигател 4,5l.В големият двигател няма никакви съмнения но за 4,5 литровият не мога да намеря никакви отзиви.Чува се,че е по-икономичен но като надеждност и всичко друго ...Все пак е John Deere.Разликата между R и M модификациите е повече в кабината(около 20 процента по-широка за R) и най вече в комфорта и екстрите.Несъмнено R би било по-добрият избор,но в моят случай не е толкова съществено а и за съжаление разликата не е чак толкова малка,макар да си заслужава всеки един лев.John Deere 6140M би ли се справил с цистерна 10500 литра по пресечени терени?Alexandar благодаря за съвета. Поздрави.
 • A
  Kolega nie se dvoumehme mejdu M seriq I R seriq. Ходихме по презентации и да ти кажа разликата в парите не е много в зависимост от екстрите които предлага пове4е Р серията. Взехме 6170R I sme dovolni.М серията също е добра. мотора 6 цилиндровия е добър. има и 4 цилиндров.Не знам 6140 дали не е с 4 цил. Моя съвеът, още малко и Р серия.

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

M

Регистрация на АТВ

wladd: В Областна дирекция "Земеделие"

72 1
T

Проблеми с хидравликата за управление на Т150

Здравейте, Имам проблем с трактор Т150 и по конкретно с завиването. Първоначално нямаше...

137 0
P

Трактор Т25 - скоростите не включват след смяна на полуоска

Имам Трактор Т25 Владимировец. Полуоската на задната лява гума се скъса и я сменихме, но с...

85 0
Y

Загубена първоначална фактура на малогабаритен трактор 14 к.с.

Здравейте. Ще съм благодарен, ако помогнете с моя казус. Имам "Синтай 140". Загубена е п...

157 0
P

Т-150

solun1: Възможно е филтъра на ск.кутия да е позацапан/позатиснат , може и клапана който поддържа...

164 1