Вдигнете си самочувствието, фермери !

 • B
  Vdignete si samo4uvstvieto kolegi ne se pravete na ov4e.mnogo sme po umni i ot garsi , espan.tam administra4iata raboti za tqx da vzimit subsidii a tuk rabotqt sre6o nas.vsi4ko zavisi ot nas , kato znaem posokata to patq e edin subsidii, dota4ii, samo4uvstvie, rabota.NE se spasqvaite po edini4no, tova e nai lesno, bqx i vidqx i napravix kra4ka nazad , barnax se. Na zapad nikoi Nqma da kupi bg sirine ,kawkaval,mlqko i ….Posokata e druga.
 • Тодоров от Видин съм, искате ли адрес и телефон? Сега по-добре ли ще ме разберете... другия пък му ръкопляска... Еми отлично, сума време загубих градивна критика и да ви покажа начин, а виждам как сте го разбрали. И съм повече фермер от някои пишещи тук, няма да си снимам градината за да ви доказвам, както някой са си снимали тракторите и кравите. Мойте почитания към вас, но с писане не става. Що ли изобщо си губя времето да пиша?
 • V
  ради
 • R
  Забележката за кирилицата ти е уместна, но анонимността също е признак на ниско самочувствие! [:bee:]
 • В добавка, никой няма да ти дойде на вратата и да ти даде колкото искаш за млякото. Как го мислите това в условията на пазарна икономика? А вие като сте умни си давайте млякто и зарзавата на колкото ви предложат и се сърдете на държавата. Пазар и клиенти се търсят, стига сте мислили като в 75-та година. Какви малоумни въпроси чета само, вместо да се поинтересува, разрови, той пита на готово. 95% от мераклиите да правят нещо си оставят с отварянето на нова тема във форума. Моркови ще гледа, а бе знае откъде се купува семето - в Кауфланд примерно се продава! Първо потърси тук-там и като не намериш тогава питай! Абе нямам думи, големи сме умници!
 • Дето викаш, че българите не сме по-глупави от другите? Ти да си видел испанец да пише на кирилица или опази боже грък??? За това сме по-глупави. Щото вместо краваряе да си гледа кравите, се прави на икономист. Ами назначете си бе кравари, овчари и прочие по един търговец и един юрист. Отчислявайте по лев на глава за такива услуги месечно... В моето селц и околните има сигурно 1000 глави ЕРД и най-малко още толков ДРД, ето ви един екип от хора да ви движат продажбите. Но не, по-лесно е да псуваш и да си изливаш млякото по пътищата. Като не ти отърва искупната цена, намери си сам пазар, а като не можеш, плати на някой да ти намери. Бербатов е голям спортист (примерно), но не е отишъл сам на вратата на Фергюсън.Да не се бърка с комбайна. И стига сте се величали, едва ли не ние българите сме най, най... ама явно не сме!
 • B
  Iskre ne stava vapros za ka4estveni ili ne ka4estveni produkti.nujno e da si bil tam i da razberew 4e te we kupuvat texnia bukluk a ne nawiat,dori ka4estven.
 • N
 • Ми всички знаем, чев ЕС - членки от преди 2004 година,ниой няма да купи сегашния бългрски кашкавал, сирене- защото в него 90 % е сухо мляко,растителни мазнини. Неми е нужно да живея в Испания,че да тгна дтози извод. Малко са манрите, произвеждащи истинско сирене, кашкавал, бихказала 1, най-много 2.Много е логично- сметни средно колко тона дневно мляко произвеждат млекопреработвателите ( ако им официална стагмистика) и бря на ргистрираните животни и виж, че ще излезне, че една крава би трявало да дава космически млекондой на ден, е ама тя н е млекомат, а биологична единица. Инай-накрая тея тикви в парламента измениха закона за правото на директна продажба а продукция от ферма.Друг е въпросът срените и дрбни роизводители при какви условия съхраняват млякото, сиренето, разбира се има и ферми образци, кто бижута, и евал на такива хора, инициативни (говоря за предприемчиви свясни хора, които с труд и желание доказват, че с усилие и постоянство могат да постигнат много,а не за разбойници и крадци на бюджетни средства).

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта