Отглеждане на овце

 • F
  искам да запо4на да одглейдам овце на скоро сам се вурнал от чуйбина и искам да се занимавам с овце молиа за сувет с каква порода овце да запо4на знам 4е е много работа и разжоди и вси4ко останало но искам савет за породата овца с коиато да запо4на наи ве4е за мелекодоене не толкова за месото несам много компетентен и несам се занимавал с овце но сам сабрал пари и сам ре6ил да си живеиа на село близо до ротителитеми и да одглейдам овце молиа за имформациа за породите които 6те са ми полезни за изборами на овце за меко благодариа предварително.
 • K
  Ucpeh .....
 • B
  НЕ всичко вирее на всякъде - не подвеждайте хората !!! А че иска ГОЛЯМО гледадане - това е факт неуспорим !
 • S
  с каракачанска или дъбенска мн. са добри Здравейте! Аз се включвам, тъй като имам същата драма. Работя в посока млекодайни овце в Област Ямбол. Ваш колега във форума ми каза да разгледам както се гледа там като породи, но е доста противоречиво, тъй като той ми посочи за неудачно да гледам старозагорска и плевенска черноглава в Ямболско, пък има действащи ферми, които точно това правят. Как да се ориентирам за правилната порода? На териториален принцип, на генетичен? Породи много, млекодайни също много, но явно не вирее всичко навсякъде...или греша? Мерси предварително!всичко вирее на всякъде ама иска гледане
 • L
  с каракачанска или дъбенска мн. са добри Здравейте! Аз се включвам, тъй като имам същата драма. Работя в посока млекодайни овце в Област Ямбол. Ваш колега във форума ми каза да разгледам както се гледа там като породи, но е доста противоречиво, тъй като той ми посочи за неудачно да гледам старозагорска и плевенска черноглава в Ямболско, пък има действащи ферми, които точно това правят. Как да се ориентирам за правилната порода? На териториален принцип, на генетичен? Породи много, млекодайни също много, но явно не вирее всичко навсякъде...или греша? Мерси предварително!
 • F
  mersi kolega za imformaciata radvam se 4e ima kolegi koito bixare posavetvali vmesto da te kritikuvat.. 6te se radvam za o6te polezni suveti.
 • A
  с каракачанска или дъбенска мн. са добри
 • F
  mojeli da me posavetvata s kakva poroda ovce da zapo4na
 • F
  suglasen sam s teb bobi svikvam s kompa vse o6te izvinqvam se za gre6kite da taka e ne e prosta rabota no imam jelanie i sam sviknal na selska rabota vseki se u4i nali taka nqma nau4eni xora.
 • B
  Пьрво се научи да пишеш правилно тогава гледай овце.Овчарлька не е проста работа.

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта