Трактор лтз 55 А - изкарва бял дим от удушика

 • I
  Здравейте искам да ви попитам имам трактор лтз 55а но днес запо4на да изкарва бял дим от удушника и капачката дето се сипваа масло в двигателя. Също така падна налягането на маслото и започна да чука нещо в двигателя докато работи. Можете ли да ме насочите какво да правя
 • D
  Също е възможно и завлякал основен лагер и издънено бутало.Като запалиш двигателя,почни да отвиваш тръбичките от към дюзите,да ги изключваш една по една,та да разбереш поне кой цилиндър ти е проблемния(който заглъхне-означава че работи).
 • N
  Най вероятно е да има износена бутало-сегментна група ,и неизправна горивна система
 • A
  Kakvo ozna4ava tropa, izgubi li mo6tnost ili ne????
 • T
  Не знаех че този трактор няма водно охлаждане. Друга причина може да е влизане на нафта в картера. Това става ако не са центровани дюзите и помпата. Нафтата от дюзите не се впръсква под необходимото налягане и не изгаря добре. Влиза в картера, маслото се разрежда и налягането пада. Трябва да се свалят дюзите и ГНП то и да се дадат на стенд за настройване. Пожелавам успех! Напиши след ремонта каква е била повредата.
 • D
  todorovtr Re: Трактор лтз 55 А - изкарва бял дим от удушика Бял дим и ниско налягане означава вода в маслото. Това може да е от спечени О пръстени между ризите и блока. Сваляш главата и картера пълниш радиатора с вода и гледаш дали капе от ризите. Пробвай и ще коментираме след това. Пожелавам успех! Каква вода , трактора е с въздушно охлаждане. А на въпроса - бял пушек от картера,ниско налягане,чукане в двигателя - лагери на коляновия вал.
 • T
  Бял дим и ниско налягане означава вода в маслото. Това може да е от спечени О пръстени между ризите и блока. Сваляш главата и картера пълниш радиатора с вода и гледаш дали капе от ризите. Пробвай и ще коментираме след това. Пожелавам успех!

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

JD 6420 проблем в навеса

Здравейте, имам John Deere 6420 и има накакъв проблем във навеса. Когато вдигна инвентара...

8 0

Мнение за трактор Deuts Fahr 5080d

Правя тази публикация с цел помощ... Един колега от моя край ще взима нов трактор и иска...

42 0

Беларус ЮМЗ-6КМ

solun1: Ползвал съм акумулатори на МОНБАТ 12в/180а и пусков ток над 1200а - на ЮМЗ и на МТЗ82. Зим...

209 2

Беларус 921

Здравейте колеги.Имам въпрос за беларус 921-лозарски на старо,който се продава и имам инте...

101 0

Владимирец

Здравейте, търся да си купя тапата на отдушника на навеса, която е и нивомер.

96 0