Цени на агнетата

 • M
  При мен агнетата няма да стигнат,както вървят нещата и ярешкото ще давам на 6лв.
 • I
  Цената е ясна, цяло агне около 12 лв., колкото е от 2-3 години. И това е с всички документи, защото ги гонят. Главата не е месо, а карантия и цената й е 2,50 лв./кг. средно. Както и да го мислите друг начин на изчисления няма. Следващата година цената може и да е 10 лв., но който иска да прави бизнес да си ги смята на цените, които съм писал, за да не си смята после загубите, а ако цената е висока ще си сметне печалбите.
 • M
  И аз това му разправям ама страшния "практик" едно си знае едно си бае. Освен това агнешката глава е огромен деликатес в определени заведения и цената и не е никак малка, така е и с карантията.
 • B
  Бе ти май не можеш да четеш ! Ок , и така да е но тая глава я слагам да е 1,5 кг, защото не е слонска глава макар че и тя влиза като месо !То по тая логика бива да правим сметка и ребра, плешка, бут, и т.н. колко струват [:slap:] А тая дет я говориш за изкупна цена на 4,- 4.50 лв. просто забрави !!!! Тая цена беше преди 2, 3 години !!!!
 • S
  Значи в Пловдивско агнетата дават 70 процента рандеман.Откога я търсим тая порода,ееееееее вече знаем къде е......
 • I
  Агнешкият труп е тялото без главата и само с бъбреците от всички вътрешни органи. Агне от 32 кг- живо няма как да излезе повече от 17-18 кг., но обикновенно е около 16 кг. + глава около 1,2-1,5 кг.и комплект от 1.1-1.3 кг.Главата и комлекта струват 10-12 лв. или 16 кг. агне при 7 лв. живо излиза 13-14 лв./кг. С ДДС и цената на клане отива на 16-17 лв. в склада на кланницата и в магазина 20-22 лв. При цена на агнешкото от 4,50 живо зената с клането и ДДС, без транспорта в склада на кланницата е около 9.80-10 лв. и 12-13 лв. в магазина. Затова който мисли да прави сериозен бизнес с агнета да се ориентира към цени от 4.0-4.5 за следващата година и от сега да им търси пазар за да спечели.
 • A
  в бургаско е по 4.50
 • B
  Клолеги , направих една проста сметка . Продадох агне 32кг. х 7.00 лв. , и накарах собственика да го претегли труп - така за обща култура . Човека след като си го е заклал и оправил ме срещна и ми каза че трупното месо без дробовете му е било 22 кг, или продал съм му го за 224 лв, идва му месото по 10 лв !!!!
 • L
  tochno taka kulegi mesoto na agnetata v marketite e skpo a na jivo iskat kat za bes pari
 • I
  Аз не знам кой какво иска по селата, но в Лидл агнешкото е 9.70 за предна четвъртинка и 10.30 за задна, а на пазара цялото агне е 12-12.50 лв.
 • N
  Колеги всички се оплакват,че им давали малко за агнетата.Я се разходете по селата и вижте само какви цени искат и то на едро,а агнетата какви са мършави.Искат от нищо нещо да направят.Колеги опомнете се малко,вгледайте се първо какво продавате и тогава искайте 7 лв. на едро.
 • F
 • F
  imam 100 agneta za prodavane. cena 6 lv. ot karjaliyska oblast sam. ako nqkoy misli da gi zakupi [email protected]
 • F
  здравейте колеги имам 50-60 агнета за продава не на цена 6.20 ако има желащи нека ми пише на [email protected] имам вазможност да намеря и други агнета от кърджелийско съм село странджево
 • L
  kakva cena davash imame 200 agneta za prodan
 • zvuni na nomer 0890349492 da se dogovorim si4ko da zimame ae 4akam

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

Земеделска земя и цената й

Здравейте, Решил съм да купя земеделска земя с инвестиционна цел - да я отдавам. Им...

229 0

коронавирусът и земеделието

Стефан: Какво правим със земеделските базари пазари и т.н.? ? Тази възможност за реализиране на пр...

370 5

Цена на лавандулата

Здравейте,колеги! Нека коментираме цената на лавандуловото масло за тази година.Някой от...

980 0

Ориентировъчна цена на лавандулово масло през 2016 г?

: Здравейте, Изкупувам лавандулово масло за износ. При интерес от ваша страна ще се радв...

1606 2