Цена на рапица - реколта 2013?

 • R
  Какво стана с тая рапица? Матиф е яко надолу от няколко дни! Говори се за стартова цена на нова реколта около 720-730 + от място. Някой има ли подобна информация?
 • R
  660+ в Астра
 • M
  някои има ли инфо за цена на рапица, никои не иска да пла6та в момента повече от 630лв от место.
 • R
  Някакви новини около цената на рапицата? Само Астра ли купуват?
 • B
  Дали ще сеем рапица или не си е наш проблем но не е хубаво да пожелавате такива лоши неща за нивите ни .Изглежда не сте присъствали на семинара на пчеларите в България където ваши колеги подробно са разеснили причиата за погиването на пчелните семейства и причината не е че пръскаме а основно ползването на евтина захар за захраване на кошерите и ред други технически правила които драстично се нарушават при отглеждането на пчелите . Пчелите са необходими и ние НЕ искаме да изчезнат затова прочетете или присъстваите на такива събития за запознаване с нови технологии и начин на отглеждане на пчели в наши дни всичко се променя всеки ден както за нас в земеделието така и при вас пчеларите. Успех здрави пчелни семейства и високи добиви от мед .
 • I
  Засега ще си преместя пчелите далеч от нивите и се надявам много колеги да ме последват.Пък вие си пръскайте с напалм ако искате.Междувременно нека си пада цената,вие доброволно никога няма да се откажете от печалбата доти ако трябва да садите цянкалий и да пръскате с уран.
 • I
  Ти си тъпак защото не си даваш сметка че пчелите работят за теб а ти ги тровиш.Много бих се радвал да станат такива времена че да си плащате за опрашването,както правят американците.Тогава ще те питам,кой е тъпака. Не си мисли че искам някой да е зле.Просто не искам да се сее рапицата защото се усирате с пръскането,вие сте тези на които не им пука за другите,важното е вашата работа да върви.Както сте я подкарали скоро няма да останат пчели да ви опрашват нивите.Земята е токова тъпкана с пестициди,фунгициди и инсектициди че жив организъм няма да остане.Силно се надявам в тая държава да почне да действат законите и да почнат да ви хващат магариите,ще съдействам с всички сили да ви подкара закона.Добре че съм търпелив човек,че досега щяхте да жънете пепел.
 • G
  Ами когато дойда и зася в двора ти може и да го запалиш няма да ти се сърдя до тогава не си и помисля да препариш покрай нивите - те са частна собственност, също както дома ти. Тъпак си щото явно не разбираш, че не може да има благополучие за сметка неуспеха на другите и е ужасно грозно това което пожелаваш. Какво ще го правиш този мед ако няма кой да го купи - даваш ли си сметка какъв би бил икономическия ефект ако в света не се произвежда рапица или ние по-игоистично гледаме на нещата "около мен да няма мойте пчели да са живи и здрави пък другите кучета ги яли..."
 • I
  Да,тъпак съм че не ви паля нивите както вие ми тровите пчелите.Наглоста ви няма мярка!
 • G
  голям тъпак си
 • I
  Супер,дано падне по 500 че да спрете да я сеете тази рапица,този мор за пчелите!
 • R
  Нова цена обявиха Астра днес - 680+ вкарано в база.
 • R
  Астра купуват от днес на 700+ в карано в завода.
 • R
  Колеги, дайте актуални цени по морето.
 • S
  Варна-Добрич-720 лв+ддс.
 • R
  Цената в Астра вече е 705+. Днес обаче МАТИФ стартира с 2 евра нагоре.

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

฿£⓫Ё99%____¾\**_Love Vashikaran Solution Baba Ji +91 98158-84889

world Famous Astrologer many Gold Medals in Jyotish Shashtri, Jyotish Acharya, Jyotish Bha...

3 0

Ex Love Back Specialist Vashikaran Guru +91-9815884889

एडवाइसworld Famous Astrologer many Gold Medals in Jyotish Shashtri, Jyotish Acharya, Jyoti...

3 0

Земеделска земя и цената й

Здравейте, Решил съм да купя земеделска земя с инвестиционна цел - да я отдавам. Им...

229 0

коронавирусът и земеделието

Стефан: Какво правим със земеделските базари пазари и т.н.? ? Тази възможност за реализиране на пр...

370 5

Цена на лавандулата

Здравейте,колеги! Нека коментираме цената на лавандуловото масло за тази година.Някой от...

980 0