Съдът отмени административната намеса в бизнеса на мандрите

  • S
    Съдът отмени административната намеса в бизнеса на мандрите ! Съдът отмени спорната наредба на МЗХ, целяща да ограничи производството на мандрите на продукти от мляко и от заместители. Така всичко се връща в изходна позиция, т.е. отпадът ограниченията за влагане на палмови масла в производството на сирене. Следователно, единствено пазарът ще може да регулира качеството на млечните продукти. Но като резултат, млечното говедовъдство и овцевъдство ще продължат да се свиват поради ниските изкупни цени и поради липсата на адекватно търсене на качествена истинска суровина за производство.
  • B
    Напълно вярно ! Правете собствен малък бизнес и предлагайте крайни продукти ! Пазара е гладен за качествени натурални такива. Хората, които могат, не знаят от къде да ги купят. Изкарайте този бизнес на светло и не мислете за големите пазари на нискосебестойни продукти, това не е мястото ви. Това е друг бизнес, друг пазар. Вече има всички дадености за това. Много от вас, вероятно видяха готовото решение за МИНИ МАНДРА, което показахме на АГРА 2013 и което спечели златен медал . То вече е одобрено и вероятно скоро ще има схема на финансиране, има и европейски програми за целта. Както виждате от форума има и бизнесконсултанти, които ще ви помогнат!. Сега му е времето ! Успех !
  • B
    Съдът отмени административната намеса в бизнеса на мандрите ! Съдът отмени спорната наредба на МЗХ, целяща да ограничи производството на мандрите на продукти от мляко и от заместители. Така всичко се връща в изходна позиция, т.е. отпадът ограниченията за влагане на палмови масла в производството на сирене. Следователно, единствено пазарът ще може да регулира качеството на млечните продукти. Но като резултат, млечното говедовъдство и овцевъдство ще продължат да се свиват поради ниските изкупни цени и поради липсата на адекватно търсене на качествена истинска суровина за производство. Напротив колеги, това е една много добра възможност. Пазарът и сега е залят от безброй много марки сирене, в които не се знае какво мляко има и как се произвежда. Хората искат да са сигурни в продуктите, които купуват, да знаят, че са безопасни и няма всякакви измислени Е-та вътре например. Използвайте възможностите за директна доставка и за преработка на млякото в качествен - бутиков продукт за крайни клиенти и можете да оберете маржа на мандрите, докато те продължават да унищожават пазара си, влагайки всевъзможни боклуци в храната!

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

D

Прехвърляне на земя

Agroplus: Може

453 2
M

Конна база - регистрация на животновъден обект

Здравейте, Във връзка с обект конна база, в процес на строеж, се интересувам какво тря...

104 0
S

Разпределяне на рента за минали години

wladd: Белите петна са плащат за целия имот, "Новите" собственици нямат основание за получаване н...

686 2
D

Обработване на земя без договор

ZzZ: Ти си тарикат така че давай - жъни я! А като се окаже, че кооперацията има сключен едногод...

705 9
А

Право на дейност, върху земеделска земя?

solun1: Тряба да й смениш статута и тогава вече ще можеш да стройш.

423 1