препарати против гол офлюв

 • V
  Здравейте колеги,как да се оттърва от гадните и досадни голи(кафяви) охлюви.Още не поникнал хубаво разсада и веднага го нападнаха.Миналата година пръсках сол ,но не можах да се справя напълно с тях ,защото са хиляди.
 • S
  Търговци работа във форуми нямат. Успех с продаването на гранулата ви. Не давайте мнения ,не са обективни. Ivanov е прав. Да не давам мнения.... Я малко успокой топката г-н Меринджей на цял форум се определяш!
 • H
  Търговци работа във форуми нямат. Успех с продаването на гранулата ви. Не давайте мнения ,не са обективни. Ivanov е прав.
 • I
  Аз не продавам патки и всеки може да си направи извод кое е по-ефективно и евтино.
 • S
  1 патка - 40-50 лв. - и неможе да я пускаш да овършее насажденията . Другото което е... охлювите ако не сте запознат са активни предимно през ноща, тая патка с фенерче ли ще я пускаш.
 • I
  Най-сигурното средство срещу гол охлюв е патицата "Индийски бегач", а срещу мишки и змии - токачки. В Германия индийски бегачи се дават под наем за няколко дни за да изчистят всичко, туг ги продават на 3-4 места, със сигурност едното беше някъде около или във Велико Търново.
 • S
  !!! БОРБА с ОХЛЮВИ !!! Продавам 100% ефикасен препарат на гранули за борба с голи и градински охлюви. Прилага се изключително лесно чрез поръсване върху почвата. Осигурете си защита на всички видове селскостопански и земеделски култури и насаждения, овощни и зеленчукови градини, лозя, оранжерии, разсадници и всякаква друга растителност нуждаеща се от защита от голи и градински охлюви. Цената е 20 лв. за 1 кг., за количества над 1 кг. цената е по договаряне. Изпращам с наложен платеж със Спиди или Еконт пожелание на клиента. Доставката се поема от купувача. тел. 0888138163 или 0888313199
 • B
  Мезурол или Скипер,първия за предпочитане.Това са гранули имитиращи храна за охлюви и попови прасета, ефект след 2-3 дена гарантиран!
 • I
  probval li si sys zelen kamyk?

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

Пръскане за трева

kiko: Ходи до някоя агро-аптека ще ти кажат там.

1561 3

Пръскане на краставици с нуреле

stefka66: Здравейте,не е нужно да спазвате този срок,но нуриле не помага от опит знам.Пръсках с мосп...

3841 3

Мандарина - пожълтяване

petarkadakevliev: Аз имам подобен проблем, с лимон и мандарина. Препоръчаха ми също този акарицид, сигурно д...

2960 3

Билка срещу белокрилка

bilkobegins: Белокрилка - разтвор от мек сапун, сернокисела глина

4119 5

Препарати за лозя - какво ще препоръчате?

agra: НАСА 360 СЛ препарата е български на Агрия Пловдив.. за къпини и други агресивни видове сл...

5034 8