Био кашкавал и био сирене ?

  • I
    Днес реших да купя \\\"Био кашкавал\\\" и \\\"Био сирене\\\" - цената , която платих е съответно за 400 гр.сирене краве - 7,99 лв. , а за кашкавала 300 гр. - 7,49 .\r\n\r\nНа опаковката пише производител - Кондов Екопродукция ЕООД, мандра село Старо село, със сертификато за био продукт от Биоселена, произведено за БиоБългария ООД - София.\r\n\r\nНа вкус сиренето прилича на това, което ядяхме на село преди години - много е хубаво, кашкавала също е добър, прави впечатление че не е солен.\r\n\r\nИмате ли впечатления, мислите ли, че наистина тези продукти са био ??? Знаете ли нещо повече за фирмата производител?
  • M
    Колеги,тази тема е стартирана преди да се въведе стандарта "Стара планина"
  • L
    По думите на министър Найденов в България никой не произвежда кашкавал по стандарт стара планина.
  • M
    Колеги какво значи био продукти.Замене това е нешто което само ти можеш да си го произведеш и знаеш происходаму.От тук нататак незаеш какво става.
  • K
    мирко пратих ти на лични един номер на мандрата в старо село
  • G
    (31.01.2010 10:36)това е изказване на Иванов в форума. Днес реших да купя "Био кашкавал" и "Био сирене" - цената , която платих е съответно за 400 гр.сирене краве - 7, 99 лв. , а за кашкавала 300 гр. - 7, 49 . Браво !!!! всеки иска да яде истински Продукти. И затова господа наблегнете на истинското, моля..............
  • M
    Някои има ли кординати на тази мандра в Сторо село ? Благодаря предварително .
  • купих си от същото сирене и кашкавал - страхотни са на вкус !
  • cccc toq Balgarski narit [:slap:] e da kakvo ina da go izlajesh da qrat 20 godishno meso BIO sirene i kashkaval i kakvi li ne o6e bokluciii za tova cqloto ni ob6estvo e bolno PSIHI4ESKI bolni mozaci
  • Сирене без пастьоризация няма проблем да се прави, но трябва задължително да зрее, за да мине изцяло млечно-киселата реакция, която убива всички микроорганизми. Проблемът е когато се консумира преди това. Всичко наречено "био" е глупост и е сама за скубане на пари.
  • kolegi jivi li ste ot tova Bio abe vie ste hal haber ako znaete kolko himiq ima [:slap:] [angry] da da tok v Balgariq nqma takava tehnologiq bojeee kolko ste naivni Balgarite [:slap:] [:slap:] dobre 4e ima takiva kato vas ama mnogo tova si e 4isto GMO cccc a ne BIO produkt ohhhh Balgari prostiii [:slap:] [:slap:] [:slap:] [:slap:] [:slap:] [:slap:] [:slap:]
  • Няма такова нещо.На много места в Европа се прави сирене без пастьоризация.Проблема е в броя микроорганизми,ако подсириш млякото до един час след доене,няма никакъв проблем.Не ми се струва за успех това че си направил сирене,както баба ти го е правила.Всичко е в хигиената и чистотата на млякото. Мария не съм казал или усъмнил в сниманото сирене.Напротив сигурен съм че е така.Просто изразих мнение относно плюсовете от биопродуктите по принцип.
  • Ами те французите все така си го правят. Единствени те са си извоювали правото в ЕС да правят сирене без пастьоризация
  • Сиренето и кашкавала са на Маги Малеева, млякото се добива в една ферма в Троянско, другото е ишлеме, киселото мляко се прави някъде до Банкя... Пробвах да направя сирене от мляко без пастьоризация -стана страхотно!
  • Мак виждам, че си запознат. В крайна сметка - човека пише, че му харесва кашкавала и сиренето. Имат добър вкус, но това не е гаранция, че са 100% био. А от теб, като че ли долавям, че не е точно био производство. Така ли е?
  • B
    Dvamata chefofe na Bioselena, sa tochni xora...! Imax kontakt s tjax predi 3 godini, i ostanax s mnogo dobro vpechatlenie. [:bee:]

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

Колко мляко дава една коза като ббм

От известно време мисля дали да не си купя малко кози да спра да работя за хората а да раб...

136 0

Кaкви сa цените нa млякото в моментa и кои облaсти?

Здрaвейте колеги, кaкви сa цените нa суровото мляко и в кои облaсти, зa Ямбол и окръгa ?

431 0

Окозване

Здравко: Препоръчвам ти на 3-ия ден да започнеш да й даваш по-малко храна от обичайното. Нека това...

168 1

Печели ли се от кози

Kolega!: Колега, моят съвет e бегай от козите. Не е просто стока да се гледат. Отглеждането е специ...

645 2

Моля за съвет

т: Не го прави, по добре проси в София, ще си по-добре, поне ще си на печалба. В момента в к...

789 2