Приходи-разходи/дка при зърно производството

  • S
    Здравейте на всички!\r\nБихте ли ме насочили къде мога да намеря детайлна информация за приходите/разходи на дка за различните зърнени култури, както и за слънчогледа. Интересуват ме стойностите по райони, както и какво се включва в тях. \r\nПредварително много благодаря!
  • G
    Типично българщина - човека пита и веднага почват нападките,колко бил неинформиран,как можело да пита такова нещо,намеси политици неправителствени организации,само дето и за Хитлер не спомена.Ей няма да се оправим още 25години с тая злоба дето си я изливаме един на друг. Извинявам се за офтопика!
  • R
    ГОРЕНАПИСАНОТО НЕ Е АНОНИМНО , А МОЕ !!! САЙТА НИ ПРАВИ НОМЕРА!!
  • Ха!! Ако се занимаваше със земеделие - няма да питаш !! А ще знаеш !!!! Я по-добре си поискай инфото от МЗХ или РА - ДФЗ , или МФ . Там са все компетентни специалисти ! В ТОП 10 са ! И Найденов , и Калинчети , и Дянков..! А ако искаш и неправителствената фондациика , дето с/у значителна сума са направили изследване на селстоп и са стигнали до закл=чението , че трябва да се премахнат всякакви облекчения и субсидии - както от НД , така и от ЕС - специално за ЗП в България . А в целият свят селстоп се дотира от държавата... Така че - питай ги тях !!!..... Ние сме масата..., стадото за доене..., Андрешковци.., и не разбираме да си направим сметката !... Затова ей тия са решили да ни я направят ! И за да не се мъчим когато се давим - като се опитваме да изплуваме , ТЕ великодушно ни слагат воденични камъни на шията - да не би да ни повлече течението и някак си да се закачим за брега!... Нужда от повече гаври със селстоп - НЯМАМЕ !!!!! ПИТАЙ ГИ УМНИЦИТЕ ЗА СМЕТКИТЕ ИМ - ВЪЗ ОСНОВА НА КОИТО СА РЕШИЛИ , ЧЕ МНОГО ПОЛУЧАВАМЕ ОТ ПРОДУКЦИЯТА СИ И НИ НАТОВАРИХА С НЕПОСИЛНИ БРЕМЕТА!!! НЕ СИ ЗА ТУК !!! А АКО ПЪК ДЕЙСТВИТЕЛНО ИСКАШ ДА РАЗБЕРЕШ - ЗАХВАНИ СЕ!!! ЛЕСНО Е !!! САМО СЕ РЕГИСТРИРАЙ КАТО ЗП . " ТЕЗИ ПАРИ СА ВАШИ " М...а ви !!!

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

Земеделска земя и цената й

Здравейте, Решил съм да купя земеделска земя с инвестиционна цел - да я отдавам. Им...

229 0

коронавирусът и земеделието

Стефан: Какво правим със земеделските базари пазари и т.н.? ? Тази възможност за реализиране на пр...

370 5

Цена на лавандулата

Здравейте,колеги! Нека коментираме цената на лавандуловото масло за тази година.Някой от...

980 0

Ориентировъчна цена на лавандулово масло през 2016 г?

: Здравейте, Изкупувам лавандулово масло за износ. При интерес от ваша страна ще се радв...

1606 2