Цена на пътен лист за транспорт на животни

 • T
  Колеги, някои знае ли как се определя цената на пътния лист ?. Пример за транспорта на 35/40 шилета колко трябва да ми струва?
 • V
  Искате ли по висок добив?С доказаното качество на птичата тор www.ecoreltd.com производство на органична тор насипно за листно подхранване и гранула за основно торене.тел. 0884799337 ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА - минералните торове,както и композитните се усвояват от растенията с 30-40 процента т.е. при съдържание на полезни елементи(N , Ph, Ka) 20 % ше се усвоят не повече от 7-8%,а в съшото време предлагания от нас продукт се усвоява от растенията 100 %.Действието на минералните торове е краткосрочно,действието на нашия продукт е дългосрочно.При използването на минерални торове се образуват химични съединия , които са вредни,а понякога и опасни за здравето на човека.При нашия тор няма този проблем
 • K
  Пребии ветеринаря.Защо е дал листа на трето лице.Нали тези животни се водят на тебе.Той по този начин може да даде доста пътни листа с твойте номера на животните.С две думи работата мирише.За това пребии мършата.
 • P
  А за издаден пътен лист. Купувача го е взел от ветеринаря направо, животните НЕ! Останали са си при продавача. Взел им е и списък с номерата от ушните марки. Не вдига GSMa. Очевидно е мошеник! Как да му попреча на намеренията?
 • D
  има тема-цени на ветеринарите и там е целият ценоразпис,включително за издаване на ветеринарно свидетелство.за 6-50 дребни животни таксата за преглед е 40 лв-което включва проверка на ушните номера,самото вет.свидетелство е 2лв и още по 20 ст.на глава.остават транспортните разходи за идването на лекаря до фермата.глобата за стопанин предвижващ животни без документи и маркировка е 300 лв.
 • K
  Най-нормално е да питаш този който ще ти го пише.Във всеки район има участъков ветеринар който се занимава и с тези неща.За да ти даде пътен лист трябва да имаш поне един протокол за ваксинация или нещо подобно.Което предполага че си се срещал с този човек.И му имаш номера на телефона за връзка при спешни случай или нещо подобно.Или работа ще е малко шменти-капели.Заради което при проверка и установяване на фалшификат може и да ти конфискуват стоката.
 • S
  Цената е на брой. Предполагам, че в различните райони цената е различна. При нас взимат по 1,20 лв./брой

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

Радио комуникация в тракторите

Здравейте колеги! От известно време си мечтая да си обурудвам тракторите с радио станции з...

121 0

Неприятели по люцерната - дайте съвет

elpastuh01: Сложи си електропастир и няма да имаш проблеми.

2897 4

Земя - насъждения и сеитба - въпрос

Здравейте бъдещи колеги. Въпросът ми е с какво да засадя и посея 4.5 декара земя до която...

1631 0

Измръзване на лоза

marinov55: Не се притеснявай градинарю,затова защото ще ти мине! Ако беше сътворена толкова елемента...

2654 1

Питане за подходящо растение

proba: Джанка от костилки! Виж някъде във форума обсъждахме Жив плет

1936 6