Говедо порода Айершир

 • S
  Споделете има ли у нас ферми,в които се отглежда айершир?Може ли да се отглежда при оборен режим?Правени ли са кръстоски с холщайн-фрезийската порода и какъв е резултата?
 • T
  Славе,Геномика имат два бика-айершир-знаеш предполагам,ако искаш опитай при животни за бракуване,но не зная дали ще можеш да продадеш приплодите!Дребни са и малко особени,при това ще ти намалят количеството лактация!
 • D
  най-дълголетната стопанска порода крави,подобрителка на вимето за машинно доене,през социолизъма осеменявахме кръстоските първо поколение на черношарения холнщайн с бици айшир-а гледачките викаха на шарените теленца "айшета",
 • M
  Славея,айршира е една от любимите ми породи,но в България,ако е останало нещо,то е в районите на Видин,северно от Монтана и Враца. Около Москва повечето ферми са с айршир,но това е там... В генбанката на ИАСРЖ има семенна течност.
 • D
  Породата е много устойчива с дълъг период на експлоатация,но си мисля,че е по-подходяща за планински региони,с ниски температури.Не зная в твоя регион как би виряла!А и не мислиш ли,че ако беше оптималната,оборът ти щеше да е пълен с такива говеда?

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

Санкционират

Иван: трябва до 30.09.2020. продажба и тези 3 животни не трябва да си ги подавал за субсидии

78 1

ЖИВОТНОВЪДНАТА МАФИЯ / лъжите на пишман "животновъдите".

Ако търсите работа във ферма /животновъдство, бягаите далече от тая обява: "Търся 1 или 2...

208 0

Фолио и мрежа за балиране

dipl.eng.Yordanka Nacheva: Здравейте г-жо Петрова Ние ПОЛИФОЛ ЕООД предлагаме мрежа и фолио за балиране Продуктите...

58 1

Проблем със влизането на скоростите на ЮМЗ 6-Л

Тодор: Най вероятно съединителя да не ти отделя добре

83 1

Българско сиво говедо

Kris1973: Ако някой може да помогне Благодаря.

188 1