Земеделски протест в София - Февруари 2013

 • B
  Дайте малко инфо за предстоящия протест на 18. 02 къде с какво от колко
 • B
 • M
  ние отиваме на протест правим организация
 • P
 • B
  Това беше в новините.
 • S
 • V
  Колеги Администратори на сайта, А з съм от тези фермери на средна възраст, които понякога безпричинно сме изливали гнева си към Вас ,поради недостатъчна техническа грамотност.Моля , ви да ме извините мен и всички като мен и Ви моля, вместо да премахвате коментарите, които не са точно по темата, или съдържат в себе си повече политика, ако е възможно , просто да ги сортирате в съответния подфорум.За съжаление, обстановката в която живеем, не може да изключи политическите нюанси от темите , свързани пряко с битността ни.Форумът е професинален, но при така провежданата политика в държавата и сектора, ако не изтъкнем взаимовръзките между провежданите политики и сътресенията в сектора, мисля , че форумът ще загуби много!
 • A
  На вас все някой ви е виновен. Сега пък излязохме ние, утре кой ще е? ... Много бързо забравяте кой единствено отразява 1:1 и седи до вас на протестите. Ако сме искали да скрием новината за Дянков ( която от целия интернет в БГ е публикувана първо ( и може би само ) при нас ), то защо тогава изобщо сме я публикували? Я помислете малко, преди да отправяте нападки без никакво основание !!! И моля те обясни какво означава "Много трудно се отваря новината"??? Трудно кликаш на линка, отваряш през смартфон и не можеш да я кликнеш, бавен ти е интернета, има претоварване заради големия трафик в сайта>???.... Не може просто да напишеш и да нахвърляш нападки ей така.... А темите "политика" са си в категория "Политика" на Форума. Това е професионален, а не клакьорско - политически сайт - който иска да пише за политика, да пропагандира и т.н. да си влиза в категория Политика ( http://www.fermer.bg/%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%82%D0%B8%D0%BA%D0%B0-fcat379.html ). И разберете веднъж занапред - темите в които последно се пише - те излизат на 1-а страница и най-отгоре в списъка с теми. Щом дадена тема е "скрита", то тя всъщност е на по-задна страница, а не е "скрита", както конспиративно си мислите!... > има си пагинатор със страниците 1,2 ,3,4, 5 - кликате и си разглеждате, има и търсачка за темите. Напомняме, че Теми и постинги извън Правилата на Форума и сайта ще бъдат деактивирани
 • H
  Админа на сайта многократно е показвал политическата си привързаност, спомнете си колко теми за стачкуване е скрил във форума и колко е заключил.... Онзи ден гледам статия за рекордния брой посещения през януари, това се дължи на темата за субсидиите, а вие я криете по форумите. Не ви ли е срам по такъв долен начин да предавате фермерите уж за които правите портал. Засрамете се долни журналистчета такива!
 • V
  колеги щеше да е хубаво на 17.02 да е стачката,заедно със стачката за поскъпването на тока.надигнеме ли се всички на протест и пенсионери и майки и земедели и всички отанали жители на България на протест направо да сваляме правителството можеи да успеем,но така поотделноо по трудно ще станат нещата
 • D
  АЗ ГО КАЗВАМ НА БАЗА ДЪЛГОСРОЧНИ НАБЛЮДЕНИЕ И МОИ ЛИЧНИ ЗАКЛЮЧЕНИЯ КАК НИ МАНИПУЛИРАТ И НА БАЗА ПОЗИЦИЯТА СИ КАТО АДМИНИ В ТОЗИ ФОРУМ ДИКТУВАТ СВОЕТО МНЕНИЕ !!!! БЕЗ ДА СЕ СЪОБРАЗЯВАТ ЧЕ НИЕ ИМАМЕ МНЕНИЕ И ТО НЕ БИВА ДА СЕ ПРЕНЕБРЕГВА А ДА СЕ ОБОРИ ПРИ ЕДНА НОРМАЛНА ДЕМОКРАЦИЯ И ДЕБАТА ДА ПОКАЖЕ КОЙ КРИВ КОЙ ПРАВ!!!СКЪПИ МИ КОЛЕГИ!!!
 • S
  Ами ако са външни тия предатели,няма да има ефект.Ама крепост,предадена отвътре,няма шанс за спасение! Не напразно е произлязла фразата- Един Българин-чета!Двама- дружина! Трима Българи -дружина с предател!
 • D
  Абе колеги забелязвате ли как на първа страница на фермер бг ако посегнете да отворите темата НАЗ опровергава Симеон Дянков!!!! Относно обещаните субсидии!!!! - това става много трудно!!!!! Щото някой се е потрудил да не я гледат много хора!!!! ТАКА ЧЕ БЛАГОДАРИМ ТИ АДМИНЕ ВЕЧЕ СЕ УБЕДИХМЕ ЧЕ СТЕ ПЛАТЕНИ ПЛУЖЕЦИ!!!!!! ПЪК ВИЕ КОЛЕГИ ДОБРЕ ОБЯСНЕТЕ НА ПОП КРЪСТЮ КЪДЕ И КАК ЩЕ ПРАВИМ ЗАВЕРАТА!!!! А ПОСЛЕ ЩЕ СЕ ЧУДИТЕ КОЙ ВИ ПРЕДАДЕ !!!!ПРЕДАТЕЛИТЕ СА СРЕД ВАС ОСЪЗНАЙТЕ СЕ !!!!!
 • B
  Да им имам кризата.Тука ни гласят по зле от овце.Нямало пари-е каде са тогава-колко лихви ще платим заради това че не си спазиха обещанията.Или ще върнат акциза за горивата.Герб е гроб за земеделците-гласувайте за тях пак.
 • H
  Гърците освен, че са пред нас ами стачкуват не, за да им изплатят субсидиите и акциза на горивата, а за да им ги увеличат. Пална пародия на държава сме. И този смешник Дянков ни плаши, че сме щели да изпаднем в криза като тяхната .....
 • A
  гърците пак са пред нас

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

M

рента

lz1gsi: Имаш право.Ако си с годишен договор имаш правно основание.

313 2
R

Билки, липов прашец

Стефан: Аэ правя липов прашец

432 3
R

Малини и ягоди

Здравейте,искам да попитам малко,който е на ти с нещата.Рентабилно ли е отглеждането на яг...

122 0
D

Двигател на Same Titan 160

Здравейте: Сблъсках се с ремонт на двигатела на трактора . Но никъде не откривам на колко...

66 0
Z
797 21