Овчари, козари, зайчари, дребни говедари - камбаната удари!

 • I
  По телевизията дават любимият ви министър Найденов, а всъщност кандидат за Врачанския Централен и Дисциплинарен, във връзка с предстоящи промени Закона за храните, та се ориентирайте към затваряне. Колкото по-бързо, толкова по-добре.\r\n\r\nТези дни ще пусна обява за курсове за масажисти, сервитьори, барбекюристи (чеверметаджии на турски или скараджии на български) и други полезни и търсени по курортите професии.\r\n\r\nПускам темата в Животновъдство, защото няма раздел \"Скръбна вест\".
 • I
  А какво е положението след още година и половина, или три след пускането на темата? Не се занимавайте с щуротии, ни овце ви трябват, ни зайци, ни виетнамски свине. През 2013 г. агнешкото на Женски пазар беше 12.50 лв., сега е 9.50, свинското от 7-9 лв. падна на 5-7, постоянно има промоция на заешко по 6 лв. Паткарите, дето въртяха милиони, са ги погнали събирачи на дългове, а краварите ни ги гони никой, защото нямат по 5 лв. в джоба.
 • I
  И след година и половина какво установихме, удари камбаната или изброените браншове изчезнаха от само себе си?
 • M
  Така е, все пак сме практици.
 • I
  Вие си знаете!
 • M
  Иванов, не че се засягам ама добре е да ползваш "въди". Който не е чел история на времето, или ако е чел и не си е направил сметка, си е негова работа. Историята познава детронирани и обезглавени царе и императори от, овчари, свинари и както ги наричаш ти с пренебрежение всички останали, а именно народа. Та какво остава за министър и правителство-още повече в година на избори. Историята познава и разпада на велики империи на които ЕС може само да завиди, така, че еуфорията ти е предварителна. Разбери го и се осазнай, че винаги ще има животновъди и то в България.-Това последното всяка вечер преди лягане си го повтаряй поне 100 пъти. Въпреки теб и въпреки всичко. Идеята за курсовете ти е добра. Предполагам ще се възползват много от мургавите работници на фермите които ти погребваш. Те няма къде да отидат и какво друго да правят / не че и това което правят сего го правят добре ама ги търпим заради социялния мир /. Няма да имаш проблем с тях, курсовете ще са кратки, хем ще те масажират, хем ще те пекът на шиш, хем и други благинки ще опиташ на преклоннна възраст, внимавай със сърцето обаче, не да свършиш като Вазов. Е сега е момента да пуснеш мухата, че агнешкото ще падне с още лев - два надолу.Може някой дасе хване и да фалира преждевременно-ама нали това е целта ти? А догодина по това време ще видим какво ново ще измисли умопомраченото ти съзнание. Междо другото ти пиеш ли си редовно хапчетата???
 • S
  По телевизията дават любимият ви министър Найденов, а всъщност кандидат за Врачанския Централен и Дисциплинарен, във връзка с предстоящи промени Закона за храните, та се ориентирайте към затваряне. Колкото по-бързо, толкова по-добре. Тези дни ще пусна обява за курсове за масажисти, сервитьори, барбекюристи (чеверметаджии на турски или скараджии на български) и други полезни и търсени по курортите професии. Пускам темата в Животновъдство, защото няма раздел "Скръбна вест". писна ми от твойте драсканици във форума
 • A
  Леле, как ли съм работила 20 години без твоите прогнози Това към \"двамата\" Иванови
 • D
  Много време като не се търси сметка след това се чете скръбна вест. Или с една дума: Отиде коня в ряката.
 • I
  Извинявай, пропуснах в заглавието птичарите, но за тях ще се знае тези дни. Чакаме да обявят колко са паднали митата и тарифите за САЩ (обявиха го вчера) и кога ще се подпише споразумението с Меркосул, затова и не съм те предупредил както обещах.
 • A
  Сивото ти вещество дали разбира(ако го имаш) колко ти е нелепа темата?

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

P

Увеличение на осигурителния доход на 2022 на ЗП

аграр философ: Целта им никога не е била да събират приходи за бюджета, а да разкарат малките от баницата...

297 1
Ц

Гъбарник

Цецо: Другото което искам да попитам е от една торба вярно ли е че излизат от 2 до 3 реколти

397 4
D

Кой трябва да се сигнализира за неидентифицираните животни?

Кой трябва да се сигнализира, за да се вземат навреме адекватни мерки, когато има неидент...

875 0
C

Държавата да поеме разходите за заплати и осигуровки, данъци

cenko: Като се замисля, наистина това са си чисто поемане на разходи за заплати и осигуровки ......

1758 2
A

Градушки - До 90 ст./дка такса ще плащат фермерите за противоградова защита!

htz180limited: Нищо догодина ще си платиш по 1 лв на декър (покрива няма да го плащаш.Покривите и бетонни...

2403 4