Овчари, козари, зайчари, дребни говедари - камбаната удари!

 • I
  По телевизията дават любимият ви министър Найденов, а всъщност кандидат за Врачанския Централен и Дисциплинарен, във връзка с предстоящи промени Закона за храните, та се ориентирайте към затваряне. Колкото по-бързо, толкова по-добре.\r\n\r\nТези дни ще пусна обява за курсове за масажисти, сервитьори, барбекюристи (чеверметаджии на турски или скараджии на български) и други полезни и търсени по курортите професии.\r\n\r\nПускам темата в Животновъдство, защото няма раздел \"Скръбна вест\".
 • I
  А какво е положението след още година и половина, или три след пускането на темата? Не се занимавайте с щуротии, ни овце ви трябват, ни зайци, ни виетнамски свине. През 2013 г. агнешкото на Женски пазар беше 12.50 лв., сега е 9.50, свинското от 7-9 лв. падна на 5-7, постоянно има промоция на заешко по 6 лв. Паткарите, дето въртяха милиони, са ги погнали събирачи на дългове, а краварите ни ги гони никой, защото нямат по 5 лв. в джоба.
 • I
  И след година и половина какво установихме, удари камбаната или изброените браншове изчезнаха от само себе си?
 • M
  Така е, все пак сме практици.
 • I
  Вие си знаете!
 • M
  Иванов, не че се засягам ама добре е да ползваш "въди". Който не е чел история на времето, или ако е чел и не си е направил сметка, си е негова работа. Историята познава детронирани и обезглавени царе и императори от, овчари, свинари и както ги наричаш ти с пренебрежение всички останали, а именно народа. Та какво остава за министър и правителство-още повече в година на избори. Историята познава и разпада на велики империи на които ЕС може само да завиди, така, че еуфорията ти е предварителна. Разбери го и се осазнай, че винаги ще има животновъди и то в България.-Това последното всяка вечер преди лягане си го повтаряй поне 100 пъти. Въпреки теб и въпреки всичко. Идеята за курсовете ти е добра. Предполагам ще се възползват много от мургавите работници на фермите които ти погребваш. Те няма къде да отидат и какво друго да правят / не че и това което правят сего го правят добре ама ги търпим заради социялния мир /. Няма да имаш проблем с тях, курсовете ще са кратки, хем ще те масажират, хем ще те пекът на шиш, хем и други благинки ще опиташ на преклоннна възраст, внимавай със сърцето обаче, не да свършиш като Вазов. Е сега е момента да пуснеш мухата, че агнешкото ще падне с още лев - два надолу.Може някой дасе хване и да фалира преждевременно-ама нали това е целта ти? А догодина по това време ще видим какво ново ще измисли умопомраченото ти съзнание. Междо другото ти пиеш ли си редовно хапчетата???
 • S
  По телевизията дават любимият ви министър Найденов, а всъщност кандидат за Врачанския Централен и Дисциплинарен, във връзка с предстоящи промени Закона за храните, та се ориентирайте към затваряне. Колкото по-бързо, толкова по-добре. Тези дни ще пусна обява за курсове за масажисти, сервитьори, барбекюристи (чеверметаджии на турски или скараджии на български) и други полезни и търсени по курортите професии. Пускам темата в Животновъдство, защото няма раздел "Скръбна вест". писна ми от твойте драсканици във форума
 • A
  Леле, как ли съм работила 20 години без твоите прогнози Това към \"двамата\" Иванови
 • D
  Много време като не се търси сметка след това се чете скръбна вест. Или с една дума: Отиде коня в ряката.
 • I
  Извинявай, пропуснах в заглавието птичарите, но за тях ще се знае тези дни. Чакаме да обявят колко са паднали митата и тарифите за САЩ (обявиха го вчера) и кога ще се подпише споразумението с Меркосул, затова и не съм те предупредил както обещах.
 • A
  Сивото ти вещество дали разбира(ако го имаш) колко ти е нелепа темата?

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

Кой трябва да се сигнализира за неидентифицираните животни?

Кой трябва да се сигнализира, за да се вземат навреме адекватни мерки, когато има неидент...

727 0

Държавата да поеме разходите за заплати и осигуровки, данъци

cenko: Като се замисля, наистина това са си чисто поемане на разходи за заплати и осигуровки ......

1685 2

Градушки - До 90 ст./дка такса ще плащат фермерите за противоградова защита!

htz180limited: Нищо догодина ще си платиш по 1 лв на декър (покрива няма да го плащаш.Покривите и бетонни...

2257 4

Не ви ли писна да ви крадат или ? Такса за градушките по 1 лв на дка

Uvas: Явно не! Щом седим и пасем, още издевателства ни трябват. Така е, като получаваме даром,...

2559 6

Проблеми по Мярка 4.1

Uvas: Немам думи...

1662 3