общо решение

 • G
  Колеги,днес стана ясно,че субсидии няма да има скоро не зависимо от факта,че в публичното пространство многократно се тиражираше,че въпросните европейски средства ще се изплатят да седмица,както и че златен дъжд ще завали.смятам,че всички ние бявме въведени в заблуждение от министъра на земеделието и храните,както и от политическия кабинет на Б.Б.,който в този тежък момент от истъорията на страната си прави пиар на гърба не само на нас но и на хората който гладуваха от ВМЗ-Сопот.rnНие гражданите на тази държава спазвайки изискванията на конституцията сме дали гласа си за днешното народно събрание от което е сформирсн и кабинета от ГЕРБ.rnПолитическите партии многократно искаха оставката на това правителство,но се гласуваше в парламента,за което ние гражданите не можем да дадем нашият глас,нашият глас ние единствено можем да си го дадем на изборите,но аз мисля,че след като това правителство и народно събрание е избрано с гласа на народа,ние народа можем да искаме и оставката на целия политически кабинет и народното събрание е длъжно да се съобрази с гласа на народа.rnидеята която имам е да поискаме уставката на политическия кабинет на ББ и насрочването на предсрочни парламентарни избори,като посочим мотивите си и всички излезем с петиция.rnкойто е съгласен моля нека д ададе гласа си(без обиди и груби нападки-докажете,че сте европейци) и да се изпрати петицията в народното събрание,като админа да го внесе като наш домакин.rnrn
 • T
  ДА , НЕ парии скоро няма да има ми ще си къпъваме тор с наши пари даже може да не хварляме щото няма да ни стигнат парите .. Благодаря ти ГЕРП за подкрепата ! ! !
 • R
  Колеги и Аз съм твърдо ЗА. Не може така да се подиграват с нас. Аз съм с малка сума, но разчитам на тях както и тези които са с много. Не трябва да се делим на зърнопроизводител и животновъди. Те на това разчитат да ни разделят и да се караме, за да не ги закачаме.
 • K
  Твърдо Да! Отдавна трябваше да го направим!
 • S
  DA
 • Y
  Крайно време е да покажем че сме единни.
 • K
  Да!!!!!!!!! Да ги сваляме тези боклуци!!!!!!!
 • L
  DA
 • G
  днес пак се промениха нещата за пореден път,въпроса е какво правим от тук на татък?защо не започнат да изплащат суми до 10 000лв. на малките а големите може и да почакат или въпроса е с нашите пари да закърпим дефицита. трябва да решим какво ще направим от тук на татък и ако ще се вдига стачка целите и времето и исканията,като аз лично предлагам да не е за ден два а за изпълнение на поетите ангажименти,т.е. колкото време е необходимо да се блокират пътищата и техниката да не мърда,та да не сме по долу от гърците бе,та да се подиграват снас.давайте да решаваме че време не остана кога ще се тори и кога ще засеят пролетниците кат няма средства.тия от наз какво преговарят казват стачка и действаме и моето лично мнение е да искаме оставката на кабинета и предсрочни избори тия за 5месеца ще съсипят държавата и после ще страдаме не само ние още повече ами и др. граждани.какво решавате дайте мнения и да го направим.стига само сме дебатирали или го правим или млъкваме во веки и толкова и всеки да се спасява по еденично.
 • T
 • B
  И аз съм ЗА .Стига подигравки и присмивания в очите.НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА
 • J
  Аз това го говоря от 1 месец но няма кой да чуе.
 • D
  DA
 • V
  Колеги, идеята, като такава е добра и аз заставам напълно и безрезервно зад нея.Но и тук , както почти винаги се явява едно " но".Но кого ще изберем след това? Мафията прави всичко възможно да се възпроизвежда, а Ние нямаме политическа сила, която да излезе насреща и да защитава нашита искания. Според мен, в настоящия момент е по важно , да потърсим вариант за обединение и учредяване на представителен орган / докато отгоре не са се усетили да ни пратят свой човек, да го оглави/, защото часовника тиктака и докато се усетим, изборите, пак дошли!
 • E
  koй ще организира това ? кой ще е Левски? защо браншовите организации мълчат? Да не са се съюзили с дявола?
 • N
  Тоя вариант кредит срещу субсидии го практикувам от доста време и не го препоръчвам на никого .

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

Гъбарник

Цецо: Другото което искам да попитам е от една торба вярно ли е че излизат от 2 до 3 реколти

265 4

Кой трябва да се сигнализира за неидентифицираните животни?

Кой трябва да се сигнализира, за да се вземат навреме адекватни мерки, когато има неидент...

777 0

Държавата да поеме разходите за заплати и осигуровки, данъци

cenko: Като се замисля, наистина това са си чисто поемане на разходи за заплати и осигуровки ......

1712 2

Градушки - До 90 ст./дка такса ще плащат фермерите за противоградова защита!

htz180limited: Нищо догодина ще си платиш по 1 лв на декър (покрива няма да го плащаш.Покривите и бетонни...

2305 4

Не ви ли писна да ви крадат или ? Такса за градушките по 1 лв на дка

Uvas: Явно не! Щом седим и пасем, още издевателства ни трябват. Така е, като получаваме даром,...

2591 6