Плащането на субсидиите се отлага за неопределено време

 • D
  Това е заявил Найденов на питане на НАЗ.
 • D
  Скъпи колеги аз настоявах като вас да знам кога ще си получа парите от европа !!! ето какво ми отговориха СИТЕАДМИНсигурно така се казват Моля, спазвайте добрия тон според правилата на сайта! При повторно нарушение, акаунтът ви ще бъде деактивиран.!!!!!!! Аз съм прост земеделски производител и се чудя как тези или този СИТЕ АДМИН на 2.5дка гледа грозде ,зеленчуци, плодове и каквото се сетите още!!! Седнал да ни дава тука акъл как се прави земеделие и какво да питаме и какво да правим щото ако не слушаме ще ни махнат от тука!!! ААМИ НИЕ АКО НЕ СМЕ ТУКА ВИЕ КАКВО ЩЕ ПРАВИТЕ БЕ !!! МАЙ ЩЕ ТРЯБВА ДА СИ ПАСЕТЕ ПАТКИТЕ НА ТЕЗ 2.5ДКА!!
 • B
  Вярно е!!!Поредната герберска гавра с хората!Аз смятам да ги "субсидирам" през юни по изборите!
 • V
  днес по тв европа казаха: субсидиите за зърнопр. ще се изплатят на два транша през.....лятото.ШОКиУЖАС111
 • G
  Днес ББ се изцепи че ще си получим парите преди сеитба !!!! а това дето го засяхме есента.....какво да го правим .... да припикаем посевите освен , то нали урината си е чест азот Тия смешници ни направиха на маймуни , днес ще платим утре ще платим ееее , не се трае Да се стягаме и без това друго няма какво да се прави , времето калпаво , пари за тор няма , да спретнем един протест , пак да видим какво ще стане
 • N
  Не знам ама скоро май пари няма да има
 • C
  do koga hte otlagat plahtaneto na subsidii na fermerite im trqbvat sega parite za tor,semena i ...
 • S
  то вече няма какво да чакаме,нито има какво да губим.Не че имаме някакви права или правомощия та да ни ги отнемат.Но ние можем да ги лишим от доста неща
 • P
  май остана само винкела да играе
 • K
  то се вижда и с диалог до къде сме я докарали всяка година едно и също,Какво ще се разговаря с Найденов той е пътник а освен да ни плакне с блага вода друго от него не очакваите.
 • V
  Коментара е излишен
 • P
  цицат - дори и да не искаш да се занимаваш с политика , политиката пак са занимава с теб. вариантите за общуване с политиците са три - диалог , стачка и революция . със стачки видяхме че нестава .
 • A
  цитат: "- ... аграта в пловдив е след месец , да направим среща с министъра там , ще има време да се подготви ,..." Колко пъти, колко години още, трябва този човек да продължава да ви пързаля, та да разберете, че няма за какво да разговаряте с него????
 • D
  ПОЧВАМ ДА СИ МИСЛЯ ЧЕ ТУКА СИ ПРАВИМ САМО ВЯТЪР КАТО СИ ГОВОРИМ ЗА ПРОБЛЕМИТЕ СИ !!! НИКОЙ НЕ ГО ИНТЕРЕСУВА МАЙ!!! АДМИНИ ЛИ СА - БЛИЗМИНИ СА МАЙ!!!НА....... ЗАДНИ ЧАСТИ НА ЦЯЛОТО МИНИСТЕСКО ВЕЛИЧИЕ !!! ЩОМ НЯМАТ ЕЛЕМЕНТАРНО ДОСТОИНСТВО ПОНЕ ДА ПИШАТ !!!!
 • K
  то от Найденов не зависи нищо, той е едно малко колелце в машината ,която мачка и унищожава всичко което иска да направи нещо дори имного малко в тази нещастна и съсипана държава.
 • P
  не ми се търси назад в форума , но съм сигурен че преди една година , преди две години ...... и т.н. коментарите относно субсидиите пак ще са същите . това значи че нещата се повтарят , което от своя страна е красноречиво - никой не ни ............ . всички се оправдават със срока който е разписала ............ кунева - юни месец . татко ми каза че ще ми купи колело , ама друг път . ще намерят от някъде пари и ще пуснат по някой лев като на просяци за да млъкнем , ама мене това не ме греее. искам найденов да ми каже аджаба , как вижда родното земеделие след 10 год. . ако не може да ми каже , да си ходи . или всички да си ходят . или аз да се ориентирам към терминала на летище софия . с морков и пръчка можеш да командваш другаде , ама не и тука . та да споделя какво мисля - аграта в пловдив е след месец , да направим среща с министъра там , ще има време да се подготви , а и няма да могат да настройват обществото против нас - видите ли , бентлитата искат още пари .

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

Гъбарник

Цецо: Другото което искам да попитам е от една торба вярно ли е че излизат от 2 до 3 реколти

265 4

Кой трябва да се сигнализира за неидентифицираните животни?

Кой трябва да се сигнализира, за да се вземат навреме адекватни мерки, когато има неидент...

777 0

Държавата да поеме разходите за заплати и осигуровки, данъци

cenko: Като се замисля, наистина това са си чисто поемане на разходи за заплати и осигуровки ......

1712 2

Градушки - До 90 ст./дка такса ще плащат фермерите за противоградова защита!

htz180limited: Нищо догодина ще си платиш по 1 лв на декър (покрива няма да го плащаш.Покривите и бетонни...

2305 4

Не ви ли писна да ви крадат или ? Такса за градушките по 1 лв на дка

Uvas: Явно не! Щом седим и пасем, още издевателства ни трябват. Така е, като получаваме даром,...

2591 6