Фермери, вдигаме се, край на бездействието!

 • J
  Аз Димитър Димитранов отварям тази тема за мнения предложения и събиране на братя по съдба които не могат да търпят повече мизерното си съществуване като фермери и представители на българското село. Нека тук се съберем решим и излезем на улицата като всички народи бранещи и отстояващи позицията си на фермери. Тези които се грижат за изхранването на населението (включително и на управниците ни). Очаквам силни по дух и родолюбиви патриоти които не могат да търпят повече. Вярвам че духа на Левски е в душите на хиляди от нас. Нека покажем силата си. rn http://vbox7.com/play:a6d1ad5e&al=2&vid=1423719
 • P
  Явно,това което се случва Ви устройва
 • A
  ИЗТРЕЗНЯХТЕ И МЛЪКНАХТЕ
 • P
  Колеги,немога да разбера защо Ви няма? Много сте тихи. Или сте получили субсидии???
 • P
 • J
  Стачни действия се предприемат когато са правени "пред стачни" действия. Аз поемам критики и съм съгласен с един човек който ни съветва да се узакони обединението под подходяща форма , за да има законното право на тези неща. Нали не искате да има влачени хора по улиците. Ние сме длъжни да го направим така в името на хората. И ви уверявам че работим по този въпрос.
 • V
  Колега ти jilata73 ако си взел някои лев от животните и не трябва да говориш за другите и затова говориш за стачите и как говориш да сме заедно.
 • J
  За стачки нещо ше говориме ли и как ще се съюзяваме от нашия регион? Стачките трябва да останат в историята. Има много други начини за решаване на даден проблем. Важното е да сме заедно и много, за да имат сила думите ни.
 • V
  За стачки нещо ше говориме ли и как ще се съюзяваме от нашия регион?
 • V
  Колега ние сме съгласни с вас но ние от Благоевградският регион само чакаме.Аз съм твърдо зад вас но какъв е начина да се съединиме.
 • G
  колеги,какво стана,ние действаме за създаването на сдружение,независимо от факта,че подобно се учредява с помоща на МЗХ,което само по себе си значи,че всичко е лъжа и измама.Ние искаме нашето сдружение да е чисто и прозрачно и всеки един земеделец,да има право на глас,както и да му бъдат защитени интересите,сиреч че неговият глас няма да е глас в пустиня а заедно ще се борим гласът да бъде чут независимо на каква цена. В момента се оточняват юридически нещата и аз с моето име-Цветомир Найденов твърдо заставам зад Димитър и приканвам всички който желаят да се включат в създаването на земеделския съюз и всички д аса равноправни и всички да участват дейно в учредяването му. призовавам Ви да изкажето вашето мнение и да се чува нашият глас,както и че ние не желаем да имаме съюз с политически партии и правителства,нашият съюзник е само и единствено земеделеца(фермера),нашият подход е по дипломатичен и по съвременен по отношение на постигане на целите ни.ние твърдо вярваме,че с насилие не се решават проблемите в днешни дни,а същите се постигат с преговори по дипломатичен начин. Колеги вярваме ,че ще получим Вашата подкрепа.
 • D
  И животновъдите сме с вас.Имаме много проблеми за решаване освен прословутите трохи "субсидии"
 • I
  Сега е момента да покажем, че не сме роби на тоя или оня министър. НАЗ ще мислят до старта на субсидиите, нека се организираме без тях и да поискаме от това правителство належащите промени в селскостопанската политика. Пак призовавам да направим среща на която да формулираме исканията си.
 • N
  Не мисля,че преведените пари ще затворят устите на животновъдите ,първо защото не всички имат референтната дата и второ защото тези пари няма да им оправят лошото положение в никакъв случай.Въпреки това мога да отговарям само за себе си ,а аз продължавам да съм твърдо Да за стачка.
 • P
  И какво за пореден път , ни изиграха по най - елементарния начин , нима всичко беше за едни пикливи субсидии , ами като ги изхарчите за една две седмици какво ще правим , пак ще вдигаме знамената .! Нали имаше много мераклии за промяна ! Къде са сега тези хора умълчаха се за по един петак ! Останаха само зп-тата , елементарни сме дами и господа !
 • A
  от времето на ботев до сега нищо не се е променило ;пием пеем буйни песни и се зъбим на тирана.....;

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

(*_*)Lost love back by vashikaran=91-98158-84889

world Famous Astrologer many Gold Medals in Jyotish Shashtri, Jyotish Acharya, Jyotish Bha...

4 0

Гъбарник

Цецо: Другото което искам да попитам е от една торба вярно ли е че излизат от 2 до 3 реколти

266 4

Кой трябва да се сигнализира за неидентифицираните животни?

Кой трябва да се сигнализира, за да се вземат навреме адекватни мерки, когато има неидент...

778 0

Държавата да поеме разходите за заплати и осигуровки, данъци

cenko: Като се замисля, наистина това са си чисто поемане на разходи за заплати и осигуровки ......

1713 2

Градушки - До 90 ст./дка такса ще плащат фермерите за противоградова защита!

htz180limited: Нищо догодина ще си платиш по 1 лв на декър (покрива няма да го плащаш.Покривите и бетонни...

2305 4