Статистика на лъжите на управляващите към земеделците

 • G
  Колеги хайде да направим една статистика от както сме в Европейския съюз колко пъти сме били лъгани във всички отрасли на земеделието.Трябва да я водим защото всяко правителство може да ни подхвърля както намери за добре.Моля да се посочват публикации и интервюта ,а бе с две думи да го направим перфектно и да помолим админа да качи на официалният сайт ,дори който влезе в сайта първо е редно да го забележи,но моля Ви да имате в предвид и да отбележим освен лъжливите обещания и изпълнените от тяхна страна(на управляващите имам в предвид) дори и малък процент.rnТрябва да я водим тази статистика и да я съпоставяме във времето за да се види как се е маниполирало земеделието и какво са допринесли за неговото развитие.rnБлагодаря Ви за проявеното разбиране.rnrnУспех Ви желая на всички земеделциrn
 • V
  Колеги , списъкът ще е много дълъг, особено ако прецизираме какво е казано и разписано и какво е свършено насреща.Колко фермери получиха прилежащите терени на фермите си и колко заменки кон за кокошка бяха извършени?-Колко фермери реално ползват пасища и колко сдружения без нито едно животно, се облагодетелстваха от фермерските парички?-Колко съвестни фермери получават пари по агроекология и колко пари отиват при псевдоживотновъдите, които само с едно косене на неправомерно заграбените пасища, обират лъвския пай от тези средства?Колко от финансираните проекти по различните мярки са финализирани успешно- на мястото на блокове с трайни насаждения, се виждат само скъпи джипове и буренясали на ивици площи, които никой не п роверява на терен-?Колко години още , ще се изготвят основополагащи закони в земеделието , като Закон за зърното , Закон за млякото и др., с които почти всяка партия ни залъгваше преди да дойде на власт?- Колко време още да чакаме изготвянето на справедливи договори за продажба на продукцията ни, с фиксирани в тях цени и срокове на плащане?- И т.н., и т. н. и т. н.
 • G
  и то със задна дата,абе голяма тъпотия,затова само в съда по съдебен ред и сигнал до олаф. Допустимия слой е НОМЕР -3
 • D
  А,недопустимия слой какво е
 • R
  Политиката на всички тези правителства до момента доведе до унищожението на голям процент от дребните фермери и животновъди което доведе до безработица и емиграция от селата.Последиците от които ще се разберат във бъдещето!!!
 • G
  Съглсен съм,че не е изплатена субсидията на животновъдите ТОВА Е НОМЕР 2
 • A
  от мен е лъжата,че в първите дни на януари ще се изплати остатъка от субсидиите за глава животно,а статията в която е публикувано се казва "ДФЗ изплати 37 мил.лв. на животновъдите"
 • D
  От мен-"Млекопроизводителите,говедовъди,овцевъди и козевъди ще получат допълнително субсидия за мляко през декември"Получиха ама само някои.Ние също гледаме овце,доим мляко но нищо не получихме.Останахме си само с очакването.......
 • G
  Съгласен съм ТОВА Е НОМЕР 1
 • L
  От мен нека бъде-АКЦИЗА НА ГОРИВАТА
 • V
  Ще започна така; Едно малко дете е податливо на манипулации,от сорта - Тате каза че ще ми купи колело, ама, друг път. И когато не може да разбере че е манипулирано си остава без колело, за дълго. p.s.В паметта на детето се е запечатала фразата"ЩЕ МИ КУПИ КОЛЕЛО"без да анализира цялото изказване. Това е защото детето е не-опитно,или глупаво. До тук не прочетох нито едно критично изказване, относно ръководителите на браншовите фермерски организации. На които някои от нас са членове"членови". Така че ,нека почнем да питаме първо хората дето са първи измежду нас.
 • R
  Един от многото примери е за увеличените субсидии за декар от управляващите в момента.През 2007г.взехме по 28.50лв.за декар.А през 2012г.ще вземем по 26лв.И след като си платим данъка.За нас остават близо 23лв. И ТОВА АКО НЕ Е ЕДНА ГОЛЯМА ЛЪЖА ОТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ ИЛИ,ЗА ТЯХ НЕ МОЖЕМ ДА СМЯТАМЕ.

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

Гъбарник

Цецо: Другото което искам да попитам е от една торба вярно ли е че излизат от 2 до 3 реколти

266 4

Кой трябва да се сигнализира за неидентифицираните животни?

Кой трябва да се сигнализира, за да се вземат навреме адекватни мерки, когато има неидент...

778 0

Държавата да поеме разходите за заплати и осигуровки, данъци

cenko: Като се замисля, наистина това са си чисто поемане на разходи за заплати и осигуровки ......

1712 2

Градушки - До 90 ст./дка такса ще плащат фермерите за противоградова защита!

htz180limited: Нищо догодина ще си платиш по 1 лв на декър (покрива няма да го плащаш.Покривите и бетонни...

2305 4

Не ви ли писна да ви крадат или ? Такса за градушките по 1 лв на дка

Uvas: Явно не! Щом седим и пасем, още издевателства ни трябват. Така е, като получаваме даром,...

2592 6