Капково напояване

 • R
  Тази година мисля да сложа капково на 3 дка. домати и краставици.Имам бензинова помпа 2 цола и тегля водата от река.Дайте съвет че да не се прецакам нещо!
 • F
  Приятели,аз имам оранжерии и капково от преди доста време (родителите ми гледаха резници рози и т.н. и капковото е налично) интересува ме обаче друго-казаха ми,че има значение по колко капки (литра) и кога се пускат.Сменяли се режими на торене и пръскане и поливането имало значение кога е.Моля ви,някой ако има информация как се извършват тия процедури да ми обясни,гледат се само домати,пак казвам в оранжерия (найлон).Благодаря !
 • S
  От герана в цистерната и оттам по капковото----това нещо съм го виждал на много места където сме правели герани.Това с бидоните;тракториста и цистерните са варянти до време---щети писне.
 • K
  аз имам капково със сонда и генератор на газ, но лятото като стане 45 градуса ,не смогвам с него и поливам и с цистерна
 • E
  ако искаш да поливаш от реката трябва ти и пясъчен филтър иначе се запушват капкообразувателите цената им е около 1000лв.Сондата е много скъпо нещо а узаконяването скъпо ,бавно и ненужно. Дайте съвет как да поливам нивата, имам 2 парчета по 5-6 декара и сега ще вземам още една,няма вода наблизо аз си мислех с 7 бидона по 1000 литра на всичките 7-реда по 1 бидон в ред има 45 дръвчета и с капков маркуч да ги полива с 22-23 литра но не знам дали ще го бъде това...тракториста има цистерна 3 кубика и ще пълни бидоните. 2-вариянт сонда ?! 3-трактора с цистерната да си играй да полива едно по едно... 4-кладенец ?????????
 • K
  ако искаш да поливаш от реката трябва ти и пясъчен филтър иначе се запушват капкообразувателите цената им е около 1000лв.Сондата е много скъпо нещо а узаконяването скъпо ,бавно и ненужно.
 • S
  От Вълчитрън Плевенско.
 • T
  kolega kapkovoto napoqvene za edin dekar na domati shti izlezne 3000 m kapkovo na dekar po 11 stotinki metara i glavniq markych na metar ti e 2.40 i ednoto kranchi ti e 80 st.
 • _
  Колега със сондата от къде си.
 • S
  Аз правя герани ф;850--1000-1400мм.Продухване на герана ; помпа--собстенника си ядоставя.Цени по договаряне.
 • E
  Трябва да знаеш че когато теглиш вода от;язовир;река ;бара и пр ще трябва често да чистиш често филтри .Един ден ще ти писне и ще направиш геран или сондаж.Ходил съм на много места да правиме герани и от друга гледна точка;за няко и растения е от значение и температурата на водата с която поливаш и ще трябва да я вкараш в даден съд--цистерна и от там да поливаш. Ще споделиш ли колко парички излиза правенето на сонда + помпа траби проби и прочие а за капковото има по 0.6-0.8 стотинки на метар виж www . aquamat2000 . com
 • S
  Трябва да знаеш че когато теглиш вода от;язовир;река ;бара и пр ще трябва често да чистиш често филтри .Един ден ще ти писне и ще направиш геран или сондаж.Ходил съм на много места да правиме герани и от друга гледна точка;за няко и растения е от значение и температурата на водата с която поливаш и ще трябва да я вкараш в даден съд--цистерна и от там да поливаш.
 • P
  ами маи към 300лв на декар излизаше но това го казвам на изус малко но цифрата ще е някъде там
 • R
  Аз мислех че си плащаш за това.А горе долу колко ще ми излезе?
 • P
  отиваш във фирмата от където ще си купуваш оборудването и те ще ти направят проекта от това колко ти е далече водоисточника и абсолютно всичко без пари естествено ако някоя фирма ти иска пари за такъв проект просто си излизай това не е сериозно
 • R
  Сега напролет ще купувам каквото трябва

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

Дайте съвет за краставиците

фермерчето: фузарийното увяхване е характерно при сухи почви и висока температура. трябва добре да поч...

262 1

Колко дка земя е необходима за изхранването на двучленно семейство?

анонимен: Ако е със зърнени култури, поне 1000. Ако е с някакви плодове и зеленчуци - работа от сутр...

1181 4

Изкупуване на корнишони в Старозагорска и Новозагорска област?

Здравейте,къде се изкупуват корнишони на едро в някоя от двете области?Нека който има инфо...

1509 0

Краставици сорт Пролог

Някой може ли да ми каже нещо за тях или от кой източник да черпя информация ? Искам да р...

10374 0

Няма ли да има, второ плащане по мярка 112. за периода 2007-2013г.

Stoil: Подал съм заявката за второ плащане на 4.11.15г. И чакам.

2561 11