Моят избор на български млечни продукти

 • I
  Всички реват за вноса на млечни продукти от Холандия, Дания, Германия, Франция и къде ли още не.....и докато по телевизията върви масова реклама за покупка не на сирене, а на \"деликатес\", разбирайте палмов, то аз като потребител имам своето малко решение, в моя собствен свят, а именно, избирам и купувам само български млечни продукти :\r\n\r\nПрясно мляко Верея ( 3,6 % )\r\nКраве масло - Бор чвор\r\nКисело мляко - Пробиотик - Бор Чвор\r\nКисело мляко - Фрезко, Копривщица\r\nКраве кашкавал - Смилян, Родопа милк\r\nКраве сирене - Тертер\r\n\r\nза тази които ще ме оплюят в избора на някой от продуктите от снимката, благодаря предварително ! Давайте съвети от ваш опит, кои млечни продукти са качествени и си струват парите!
 • К
  Самоо Аз залагам на млечните продукти на Бредас. Просто са страхотни... И ми ги носят даже
 • Y
  Моля, кажете ми къде да намеря нормална извара със съдържание на най-малко 30% мазнини
 • V
  домашното си е домашно,който какво да казва домашно приготвените продукти,като сирене ,кашкавал,малсло,мляко,кайма и т.н са си хем най-вкусни хем най-полезни и най вече знаеш от какво са направени.лошото е че не всички имат възможнсостта да се хранят със чисти продукти,без разни добавки и разни Е-та
 • V
  Аз също предпочитам българското производство, но ако имах възможността като колегата Veseliakat, да хапвам и пийвам домашно приготвени неща, никога не бих се замислила за нещо различно. Киселото мляко на Фрезко, Копривщица се прави с вносно сухо мляко. От киселите млека аз харесвам това на Конуш - едно от малкото кисели млека, което вкисва, като го оставиш на топло, а не мухлясва Сиренето на Филипополис също ми харесва. А другото, което обичам е на Елит - сирене смес.
 • I
  като разбрах, че Тертер е на тея същите с гнусната реклама за БУЛКА - не сирене, а деликатес ( палмов ), ще се замисля следващият път дали да си ги купя
 • S
 • V
  СУПЕР
 • Z
  а на този шапка му свалям!!!! ДОЗЕМИ!!!!!
 • Z
  не съм по глупав от италианците!!!! всичко което произвеждам не го сменявам за мандраджийско. от палмовото масло вече ми се гади !!!!!!
 • I
  Преди време един практик беше писал как постепенно деликатесите ще се разправят със сиренето, но от много теории нямаше кой да чуе.
 • V
  http://www.capital.bg/biznes/kompanii/2013/01/11/1982322_nov_igrach_sus_star_stil/ ВЪЛКЪТ КОЗИНАТА СИ МЕНИ НО НРАВЪТ НЕ !!!
 • I
  Кисело мляко никой не произвежда, това е коагулирано мляко тип Данон. Тук там кисело се прови вкъщи, но лека полека закваската ще се изгуби. Сиренето горе долу бива, кашкавалите рядко.
 • R
  Не не, че го купувам щото изнасят )) Сиренето е много добро и реално изкупуват млякото от целия регион.А относно киселото мляко четох на скоро, че проф. Мермерски щял да пуска някакво кисело мляко, което задължително ще пробвам.Би трябвало да са го направили истинско !!!

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

Колко мляко дава една коза като ббм

От известно време мисля дали да не си купя малко кози да спра да работя за хората а да раб...

148 0

Кaкви сa цените нa млякото в моментa и кои облaсти?

Здрaвейте колеги, кaкви сa цените нa суровото мляко и в кои облaсти, зa Ямбол и окръгa ?

436 0

Окозване

Здравко: Препоръчвам ти на 3-ия ден да започнеш да й даваш по-малко храна от обичайното. Нека това...

171 1

Печели ли се от кози

Kolega!: Колега, моят съвет e бегай от козите. Не е просто стока да се гледат. Отглеждането е специ...

653 2

Моля за съвет

т: Не го прави, по добре проси в София, ще си по-добре, поне ще си на печалба. В момента в к...

794 2