субсидии по С Е П П

 • V
  Нека който нее получил парите си за2009г и няма наказания пише в форума за да опровергаем министъра че са преведени 100% от европейските субсидии.
 • Защо ли пък сме сами. Задайте си този много важен въпрос колеги.
 • Ако имате информация-моля, споделяйте. Нека си бъдем полезни. И без това сме сами сред нищото...
 • Колега,ти от къде знаеш?Дано да не се шегуваш,защото сме чувствителни на тази тема.То... казаха в края февруари,че ще има преводи(не че вярвахме,но се надявахме).Ти казваш до края на седмицата.Ама....май е много хубаво,за да е вярно.
 • До края на седмицата ще има преводи, стига МФ да пуснат пари!!!
 • Ne ochakvaite nqkoi da vi digne na dadenite telefoni
 • ЗА ДНЕШНАТА МИЛИЦИЯ И БОЯ ГО СПОМЕНАВАМ, НЕ ЧЕ МЕН МЕ Е СТРАХ, А ДА ПОДГОТВЯ ОКОЛНИТЕ. ЗАЩОТО ПЪТЯТНИ НЕ ЩЕ Е ПОСЛАН С ЦВЕТЯ И РОЗИ, А ЩЕ СИ ИЗВОЮВА МЕ ВСИЧКО С ОБЕДИНЕНИЕ И МНОГО, МНОГО ТРУДНО И ГОЛЯМА УПОРИТОСТ И ПОСЛЕДОВАТЕЛНОСТ!!! А ИНАЧЕ ИМАМЕ ПРАВА ЗА ПРЕД ЕВРОПА, АМА КОЙ ЩЕ ТИ ГИ СПАЗВА В БЪЛГАРИЯ? ОСОБЕНО КАТО ЗНАЕМ КОЙ Е СЕГАШНИЯ МИНИСТЪР НА МВР-- СИН НА ШОФЬОРА НА ШЕФА НА ДС ПРЕДИ 10.11.89Г. ГРИГОР ШОПОВ!!! АЗ НЕМОГА ДА ПУСНА ТЕМАТА, НЕ СЪМ ЧЛЕН НА ФЕРМЕР.БГ. А ИНАЧЕ ПЪРВОНАЧАЛНАТА ИДЕЯ Я ДАДЕ БАЙ РОСТАН , АЗ САМО Я ПОДХВАНАХ И ДОРАЗВИХ, НО ТЯ ИСКА ОЩЕ МНОГО РАБОТА!!!(ВИЖ ПОНАГОРЕ В ПОСТОВЕТЕ). ИМАМ ПРЕДВИД, ЧЕ АКО СИ НАПРАВИМ ПРОФЕСИОНАЛЕН СЪЮЗ, ВМЕСТО ПОЛИТИЧЕСКА ПАРТИЯ, НЯМА ДА ПРЕЧИМ ТОЛКОЗ НА НЯКОИ В НАЧАЛОТО, ДОКАТО СТЪПИМ НА КРАКАТА СИ. СЧИТАМ ЧЕ НЯМА ДА НИ ВЗЕМАТ НА СЕРИОЗНО В НАЧАЛОТО. А ИНАЧЕ ПОГЛЕДНИ, ПО-ГОРЕ В ПОСТА, КАКВО СТАВА. ТИ МУ ОБЯСНЯВАШ КАКВО ТРЯБВА ДА СТАНЕ, А ТОЙ СЕ ЯДОСВА, РИТА КОМПЮТАРА И ИЗЛИЗА ДА МАХА СЪС МОТИКАТА ПО ЗАМРЪЗНАЛАТА ЗЕМЯ!!! ДЕТО ВИКАТ В НАШЕ СЕЛО ТАКИВА И С ТРИСТА КУБИКА ДЪРВА НЯМА ДА ИМ УВРЪТ КРАТУНИТЕ!!!
 • КОЛЕГИ ,НИЕ ОТ ГР.ПЕЩЕРА ПОЧТИ НИКОЙ НЕ Е ПОЛУЧИЛ СУБС. ЗА ГЛАВА ЖИВОТНО . ГЛОБИ ТАЗИ ОНАЗИ И НИЩО ЯСНО.КАТО ГЛЕДАМЕ МАЙ СМЕ МНОГО ТАКИВА ФЕРМЕРИ .
 • M
  Ако ни е страх от милицията, опс полицията, то по същата логика утре ако тръгнат да национализират собствеността ски пак ли ще си стоим със скръстени ръце. Освен това мирния протест ни е гарантиран като право по конституция, и ако има някакъв вид ексцесия от страна на "органите на реда" то това може да се талкува като погазване правана на гражданите от страна на държавата и на някой супер мен може и да му дръпнат ушите от Европа.Със страх нищо не става, то ясно че ще има момент на сплашване, разделение и какво ли още не за да се разцепим, но ако издържим на всичко това дначи наистина сме готови да ползваме онова което ни се полага.А относно темата за профсъюза незнам защо не си я пуснеш ти , като идеята е твоя?
 • bai selianin e ve4no sardit i ve4no bos i gol. niamame 6ans. spokoina no6t na vsi4ki predateli
 • За каква стачка говорите би хора ? Нима не знаете, че мразим всичко, дори и себе си ?! Нима не знаете, че родния Бай Ганьо мисли само как той да е добре-дори и всичко около него да е свръх зле ? Нима не знаете, че сме предатели, изменници, продажници и завистници ? Нима не знаете оная приказка за двамата приятели-чета, а с трети-чета с предател...?! Нищо не става от нас и не се напъвайте, защото само някой може да се оака... Нищо не може да роди една умряла баба каквото сме ние-окъсаните бг. земеделци ! Айде, чао, че намразвам олигофреничните изблици на болните мозъци в тоя сайт.
 • Ти от кои си бе, мухльо ?! Знаем до кога е срока ? Вие от Герб- какво си мислите ? Мислите, че сме умрели от глад, неуки и плахи селяни, които бачкаме като луди за нищо, нали ? Бъди сигурен, че краят ви е дошъл и ще ви сгазим като луди крави ! Знам, аз лично, че бяхме сърдити, но сега-когато повечето си взеха субсидиите-не им пука за нас-които чакаме. Знам, че нямаме общност, единомислие или общи цели. Знам, че всички сме едни отчаяни, самодоволни глупаци, които не се уважават взаимно. И гербаджиите го знаят. Но !!! Те се лъжат !!! Има истински измежду нас ! Ние идваме ! И ще ви смажем всички вас- бездушни, безгръбначи подлизурковци, които нямате род, родина и интереси !!!
 • МЕТЦАНАТ, НЕ СИ СПОМНЯМ, АЗ ДА СЪМ НАРИЧАЛ ТОЧНО НАИВНИК, МОЖЕ НЕЩО ДРУГО И ДА СЪМ ТЕ НАРЕКЪЛ, В РАЗГАРА НА СПОРА, НО ТОЧНО ТОВА НЯМАМ СПОМЕН. ЗА ДУНАВ МОСТ МОЖЕ БИ СИ ПРАВ, МАКАР ЧЕ И В КОЯТО И ЧАСТ НА БЪЛГАРИЯ ДА ОРГАНИЗИРАМЕ ПРОТЕСТИ ЩЕ ЯДЕМ БОЯ ОТ ДНЕШНАТА МИЛИЦИЯ, ОПА ПОЛИЦИЯ!!! ПУСКАЙ НОВАТА ТЕМА ВЪВ ФОРУМА, АЗ НЕМОГА!!! ПРЕДЛАГАМ ЗА УЧРЕДЯВАНЕТО ВСЕКИ ЕНТУСИАСТ ДА СФОРМИРА(УЧРЕДИ), ВЪВ ВСЕКИ ОБЛАСТЕН ГРАД, ГРУПА ОТ ПО 4,5,6,7 И ПОВЕЧЕ ЗП(НЕ ВСИЧКИ ИМАТ ИНТЕРНЕТ И СЕ ИНФОРМИРАТ В НЕГО). ОТ ТЯХ СЕ ИЗЛЪЧВАТ ЕДИН ИЛИ ДВАМА, КОИТО ЩЕ УЧАСТВАТ В УЧРЕДЯВАНЕТО НА ПРОФСЪЮЗА НА ЦЕНТРАЛНО НИВО НА ОПРЕДЕЛЕНА ДАТА И ОПРЕДЕЛЕНО МЯСТО. ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ ЩЕ СИ ПОДГОТВИМ УСТАВ, ПРОГРАМА И РЪКОВОДНИ ОРГАНИ.ПРОФСЪЮЗА Е НАШ И КАКТО РЕШИМ ТАКА ЩЕ ГО НАПРАВИМ. ВСЕКИ КОЙТО ИСКА ДА УЧАСТВА И ПОМОГНЕ Е ДОБРЕ ДОШЪЛ!!! ДО ЛИОНИ, БЕЗ ДОБЪР ПРОФСЪЮЗ, НЕ МОЖЕМ ДА СИ НАПРАВИМ И ДОБРА СТАЧКА!!! ВИЖ КАК СЕ ОРГАНИЗИРАХА И СИ НАПРАВИХА ОРГАНИЗАЦИЯ "МЛАДИТЕ ФЕРМЕРИ"!!!
 • СРОКА Е 30.06.2010.
 • M
  Радвам се че не си се отказал от идеята за профсъюз на ЗП въпреки трудностите, аз съм съгласен и със сигурност ще участвам както в създаването така и след това.В една моя тема ме нарече че съм наивен, но сега може би разбираш че между наивност и упоритост има разлика, щом не си се отказал от идеята си и ти.Що се отнася до това защо Русе и Дунам мост, ще ти обясня, въпреки че мисля че знаеш каква ми е идеята. С възможностите които имаме, примерно 10-20 селскостопански машини и 40-50 ентусиазирани фермера, вярвай ми че в София небихме направили сериозно впечатление.Софиянци са виждали какво ли не и просто нашия митинг ще им се стори смешно шествие.Друго е ако се блокира важна Европейска "артерия" като Дунав мост. Тогава става интересно и за чуждестранни медии, пък и истински се показва някаква решителност не само постове във форумите.Гърците защо блокират границата, защото там най боли, ако блокират някой второстепеннен път какъв успех биха имали и кой би разбрал за това.Всичко е ясно, парите от ЕС не достигат до нас по причини измислени от управляващите с цел личното им облагодетелстване, а времето си тече.Ние трябва до година и половина да сме по европейските стандарти, е как ще стане това като парите за това не се привеждат?Колкото повече отлагаме, толкова повече времето ни като фермери изтича.Който си мисли че ако фалират 5 000 колеги а не той, после ще е по-добре, жестоко се лъже-това историята го е доказвала не един път. Ако искате дайте да отворим тема за профсъюза и дай боже той да стане, не като с организацията, там от 5 000 юзера сама 3-4 бяхме най-дейни но и недостатъчни за да я видим жива.Какво да се прави, прослувута българска черта.

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

K

Кога мога да изкореня стара овощна градина?

Искам да изкореня стара овощна градина от сливи и на мястото да създам нова от череши.Тъй...

178 0
D

Млад земеделски производител

Някой знае ли кога ще изплащат субсидиите на младите земеделски производители? Според граф...

306 0
C

Обвързано подпомагане

Т: За сега пълно мълчание.Юоже би графика няма да бъде спазен.

335 1
А

Подпомагане за сини сливи

Р: Ами коя слива ,ако не синя,може би сливата на Мата Хари ще подпомагат.

419 1
B

Българско Сиво Говедо и Сиво искърско говедо

Здравейте имам няколко въпроса и ако някой знае ще съм благодарен да сподели информация. О...

318 0