Колеги, кой наименува снимките?

 • F
  Направи ми впечатление, че качих снимки в албуми на профила ми е днес като влизам видях, че всички снимки имат имена.\r\nнямам нищо против, но на места не са особено коректни, примерно на снимката с пръчле и козичка заглавието е \"две бели кози\". Не знам кой ги именува, но е добре да се прави по-коректно.
 • A
  Снимките, които се качват без заглавие в сайта или пък имат заглавие от типа : " хцхвцвцув" ; "sjacbjdcjscsn", "65165651", се преименуват от администраторите на сайта, съгласно Условията за ползване ( http://www.fermer.bg/terms-page.html ) . Стараем се да указваме заглавия, които са максимално описателни и точни, но това не изключва възможността от допускане на грешки ( вместо пръч, да се напише коза и др. ). Затова ви призоваваме, когато публикувате снимки и видео, да отделяте по 10 секунди, за да напишете смислено заглавие, което дава най-точно описание на това, което сте публикували. Относно темите, които се публикуват във Форум, няма как да оставим без редакция заглавие от типа "Въпрос", или "Питанка", или "Колеги". Заглавието на темата във Форум трябва също да е описателно и потребителите да виждат каква е темата. В самите постинги, редакция никога не се извършва от страна на администраторите.
 • M
  И на мен ми се е случвало , но мисля , че когато се качват снимки без име главните си пишат някакви имена , но понякога нямат нищо общо със самата снимка .
 • P
  предполагам ,че хората които поддържат сайта , не само снимките преименуват всичко видеота теми и т.н.
Темата е заключена за коментари.

Агро Роботика (Земеделие 4.0)

Занимавам се с направлението агро роботика от 1992 год. Май съм пионер в тази област. На...

47 0

Защо фермер.бг не споделя разследванията на "колегите" им биволари?

proba: Ako, БИВОЛ, не са ви на нивото, може поне lemonde. Франция , да преведете. Там добре обя...

459 4

здравейте

здравейте,миналата година си купих 1дка дворно място,няма нито постройки нито нищо,празно...

409 0

Моля за помощ как се пуска обява в сайта

adriana: Виж лентовото меню. Влез в " Борса".

3278 1

Защо е заключена Тема: Цена пшеница 2014- ще допуснем ли картел като през 2013?

Plamen_bs: Явно и срещу .fermer.bg трябва да има ПРОТЕСТ, нека никой не влиза в тоя сайт и ще видим ,...

3252 11