Заслужава ли си покупката на трактор Kubota M108-S?

 • M
  Здравейте колеги. Предстои ми закyпуване на трактор около 100 к.с. Спрях се на Kubota M108- S. Ще бъда много благодарен да разбера и вашето мнение за машината. \r\n\r\n\r\nВесели празници!
 • З
  Здравейте имам голям проблем с моя трактор хиномото28кс взе да загрява изгасихго и когато дадах контакт не свети таблото а свири като аларма няма нищо включено само 4,4 а контакт не дава. Явно някаква защита ще се радвам някой да помогне
 • M
  Никога не си купувайте трактор Kubota над 90 коня.Страшни боклуци са.Дават страшно много дефекти и най лошото е че нашите дилари от фирма КББГ след като ти го продадат не ти обръщат никакво внимание.Нямат никакъв сервиз и трябва да чакаш за елементарни неща с месеци.
 • M
  Никога не си купувайте трактор Kubota над 90 коня.Страшни боклуци са.Дават страшно много дефекти и най лошото е че нашите дилари от фирма КББГ след като ти го продадат не ти обръщат никакво внимание.Нямат никакъв сервиз и трябва да чакаш за елементарни неща с месеци.
 • P
 • I
  Че къде съм го сравнявал с Болгара по икономичност. Аз също карам Болгар , но когато питат за нов трактор го сравнявам със съвременните му аналози. А между другото, колега с турската сеялка, би ли ми казал защо сееш на 9см есенниците и Болгара с двойно ли е?
 • E
  колеги аз карам вече 3 години кубота трактора харчи много.в 9 часа сутрин съм тръгвал да сея слънчоглед с пълен до горе резервоар 90л и 16ч ми носеха още 30л.ако се кара повече от 2хил. оборота харчи много това е истината.иначе със сеялка СЗУ с един резервоар карам цял ден но пак е много.
 • M
  isd44 колега не знам колко е икономична твойта 95 и колко литра събира резервоара , но МТЗ 80 със сеялка Бозкурт 4м. нагласена на 9см дълбочина с един резервоар от 120л. кара 2 дена.
 • I
  Имам 95ца. Добра е машинката за леките операции. По-нагоре някой пише, че харчи много. Не е така. Не може да се иска да сее и да оре с един резервоар еднакви часове. Не съм орал с нея, но спокойно изкарвам 8-10 часа с един резервоар сеитба със СЗУ3,6 (с принудително забити ботуши). Ако сеялката е навесна със сигурност ще изкара по-малко. Вероятно 108та ще е по-икономична (комън рейл). Поинтересувай се и от Зетор Фортера 115, ако желаеш. Ширината на 95та -195см със стандартни гуми.
 • H
  За влизането в редовете зависи с какъв размер гуми е поръчан трактора, предлагаха се мисля 3 или 4 размера.
 • D
  Би ли го измерил, защото ни трябва да е широк 1.90, че да можем и да пръскаме слънчоглед.
 • E
  Bлиза без да се свива
 • D
  А влиза ли в редовете ? колко е широк и може ли да се свива
 • M
  Имаме същата Kubota от 1 година вече. С нея пръскахме, сеехме, торихме и го вкарахме и в браздата с две думи трактора беше натоварен на максимум. Доста добър трактор дори отличен бих казал. Преди да го вземем се колебаехме междо доста други марки като: New Holland T5060, Claas 420, John Deere 6230 и др. На нашия освен масла и филтри нищо не сме му сменяли. Няма да съжаляваш вобще ако се спреш на нея.
 • M
  Имаме същата Kubota от 1 година вече. С нея пръскахме, сеехме, торихме и го вкарахме и в браздата с две думи трактора беше натоварен на максимум. Доста добър трактор дори отличен бих казал. Преди да го вземем се колебаехме междо доста други марки като: New Holland T5060, Claas 420, John Deere 6230 и др. На нашия освен масла и филтри нищо не сме и сменяли. Няма да съжаляваш вобще ако се спреш на нея.
 • E
  Карам Kubota 95kc от 3г тракторът е перфектен за сеитба и пръскане.но не е икономичен както го хвалят с един резервоар (90л) работи 8часа най много на сеитба а на оран и толкова не може да изкара.за 3г нищо не сме пипали по трактора освен масла и филтри.трактора си заслужава и е много удобен за каране.

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

Мнение за трактор Deuts Fahr 5080d

Правя тази публикация с цел помощ... Един колега от моя край ще взима нов трактор и иска...

22 0

Беларус ЮМЗ-6КМ

solun1: Ползвал съм акумулатори на МОНБАТ 12в/180а и пусков ток над 1200а - на ЮМЗ и на МТЗ82. Зим...

200 2

Беларус 921

Здравейте колеги.Имам въпрос за беларус 921-лозарски на старо,който се продава и имам инте...

93 0

Владимирец

Здравейте, търся да си купя тапата на отдушника на навеса, която е и нивомер.

93 0

Мнение трактор landini 7-210 и John Deere

Здравейте колеги, какво ви е мнението за ландини 210 слаби места, подръжка и общо взето вс...

275 0