ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО !

 • D
  Честит празник приятели !\r\n\r\nРажда се Младенец - предвечният Бог!\r\nНаместник-председателят на Светия Синод, Варненски и Великопреславски митрополит Кирил отслужи вечерната литургия за Бъдни вечер в храма \"Св. Александър Невски\", благослови българския народ и трапезата на хората\r\n\r\nЧудотворната мозаечна икона \"Пресвета Богородица-Геронтиса\" от манастира \"Пантократор\" на Атон (Света гора) е донесена в София и на 24 и 25 декември до 12 ч. е поставена за поклонение в храма \"Св. Александър Невски\"\r\n\"Възлюбени в Господа чеда на светата ни Църква, В Рождественската нощ пред нас отново се открива тайната на благочестието! Богомладенецът Христос се ражда във Витлеемската пещера!\"\r\n\r\nТака започва\r\n\r\nсинодалното рождественско послание на Българската патриаршия.\r\n\r\n\"Ражда се Младенец - предвечният Бог!\"\r\n\r\nИ още: \"Христос се роди, за да живеем ние, защото \"в Него имаше живот\" и от този божествен и неизчерпаем източник на живота Той дойде, за да дари на всекиго, да имаме ¬ според свидетелството на Благовестителя - живот в изобилие...\r\n\r\nИ ето, вече трето хилядолетие Църквата съхранява и предава този Божествен дар - дара на вечния живот. Ето го скъпоценното съкровище, пазено в Църквата: не просто учение, нито социална доктрина или морални правила, а живот, при това живот вечен... \r\nОЩЕ ПО ТЕМАТА\r\n\r\n\r\nТрансформациите на \"Тиха нощ, свята нощ\"\r\n\r\n3|2125724.12.2011\r\nКоледните традиции и вярвания по света\r\n\r\n1|1659525.12.2011\r\n\r\nРождеството на Божия Син промени завинаги нашия свят. Светлина разпръсна мрака на невежеството, надежда изгря за обезнадеждените, животът завладя царството на смъртта…\r\n\r\nПрочее, братя и сестри, нека и в тази Рождественска нощ отново да възкликнем в сърцата си заедно с цялата Христова Църква: \"Слава във висините Богу и на земята мир, между човеците благоволение!\".\r\n\r\nНека светът отново чуе непомрачената ни надежда: \"Христос се ражда, за да възкреси падналия образ\"! \"Твоето рождество, Христе Боже наш, озари света със светлината на познанието\".\r\n\r\nБлагодатта и мирът на раждащия се днес Богомладенец и неизменната радост в Духа Светаго да бъдат с всички вас, верни чеда на Православната ни Църква, в Родината ни и далеч от нея! Амин!\" - завършва синодалното рождественско послание.
 • N
  Chestito i ot men !! Jivi i zdravi!!!
 • M
  Честита Коледа! Най-искрени благопожелания за здраве и сили, за ползотворни дела, за топлота и доброта - дарявани и получавани, за дни на радост с усмивки и веселие, за мигове на сбъднати мечти.
 • P
  Весела Коледа фермери , една много успе6на и плодородна година за вси4ки ни
 • A
  Честито и от мен колеги и спорна година.

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

Как се справяте с ухапването от комари?

hristina55: Ние от години сме на спрей вариант - https://aptekamedea.bg/autan-protekshn-plyus-sprej-10...

310 1

Как се торят на мулчирани растения?

syfury: Здравей, Въпросът ти ме заинтригува и след известно премисляне мога да предложа следнот...

3861 1

От града - на село

velimirdonchev: Здравейте на всички! Нов съм във форума, но мисля, че ще остана тук за дълго. Върти...

8882 10

Обработка на земя - възможно ли е да се изхранваме от това?

iovkito: По-скоро не. Декарите трябва да са 300-400 , за да се издържате от тхя. Ако говорим за оце...

4605 8

Идеи за ползване на свободни помещения за селскостопански цели

martinivanov: За билки стават стига да осигуряват подходящи условия за съхнене ама за тях някой билкар д...

1830 2