Въпрос за комбайн Claas Mega

  • I
    Здравейте колеги! Имам питане относно такъв комбайн. Произведен е 1994 година , модел Мега 208. Цената му е 80 000 лв с хедер за пшеница и лифтери за слънчоглед. Струват ли си парите точно за такава машина ? Досега досег с комбайни не съм имал , винаги съм ползвал услуги и честно казано съм много неориентиран с тези машини. Обслужвана е само в оторизиран сервиз , със сервизна книжка , на 4500 моточаса е.
  • I
    от къде е комбайна
  • V
    По принцип за този модел комбайн може да се говори много, но като цяло е една от най-търсените машини все още у нас и има защо. Надеждни машини са, стига да се обслужват редовно и да се карат от опитен комбайнер, който е способен да чува и най-малките нехарактерни звуци. Никой от нас не може да ти каже дали 80 000 лв. са много за конкретния комбайн, тъй като е невъзможно да се прецени от няколко думи или снимки. Друго си е като се завърти и се пипне тук там. Така че, силно ти препоръчвам при покупка на нещо толкова мащабно да имаш до себе си човек, който е навътре в нещата или да се консултираш с някой фирма, на която имаш доверие. Толкова са много нещата, които трябва да вземеш в предвид при покупка на комбайн, че едва ли ще ми стигне цяла вечер за да ги напиша. Така, че въпроса е много относителен, но ако питаш нещо по - конкретно с удоволствие ще отговоря.

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

Case 2188

Здравейте,обмислям покупка на комбайн Case 2188, като основно ще го ползвам за услуги.Няко...

31 0

Съвет за комбайн

Aleksandr Raichev: Case 1680

172 2

Вариатор

Здравейте, отскоро моя Клаас Европа започна да чупи външното лагерче на вариаторната шайба...

117 0

СЪВЕТ

solun: Да, има значение марката и модела на комбайна.

852 8

Модификация на двигател Claac 96?

ivanpetrovbg: Номера е на блока, до помпата за гориво.

522 1