Проблем с личната ми земя - арендатор заби колчета!

 • N
  КОЛЕГИ МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ!!!! Въпросът ми е,обработвам едно малко блокче в което тази година си заби колчета един съселянин. Отидох при бившият му арендатор тои ме жартя около три седмици и сега не иска никаде да ми дава земя. Цялото блокче е 90декара от негоми вземаха 10дка и сега овиснах с тези 10дка.Тази земя е моя собственност не сам арендатор и сега ви моля със съвет къде мога да се оплача и дали някои ще ме чуе.Мисля днеска да отида ж поземлената комисия там да питам за инфо. МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ !!!!!
 • K
  Колега ти пуснал ли си декларации по чл.69 и чл70 за настоящата стопанска година?
 • V
  това е правилното, макар че такива неща се случват само у нас. пък и тези антиконституционни комасации направо ми се припикава от смях.
 • N
  Благодаря колега !! Аз днеска посъбрах малко информация и разбрах за това си право.Нов сам и все още много от правата си не ги зная.Радвам се че има този сайт а още повече и че има добронамерени колеги който помагат на новобранец като мен.БЛАГОДАРЯ!!!
 • G
  Колега ако нямате сключено споразумение в землището, отиваш и ти си забиваш колчетата на някой от твоите парцели

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта