Какво се прави при нередности по мярка 112

  • F
    В Наредба номер 9 по програма 112 - Млад фермер е записано така "Чл. 18 ал.2 - В случай на нередовност на документите или непълнота и неяснота на заявените данни и посочените факти по ал. 1, т. 1 РА уведомява с мотивирано писмо кандидата, който в срок до 10 работни дни от уведомяването може да отстрани констатираните нередовности, непълноти или неясноти чрез представяне на допълнителни и/или нови документи, включително документи извън посочените в приложение № 3, които са свързани с извършване на подпомаганата дейност." Това означава ли че при установяване на някаква нередност мога да подам наново всички документи след като в приложение номер 3 са написани всички документи нужни за кандидатсване по програмата?
  • H
    Това означава,че ако имаш нередности които могат да се поправят за 10 дневен срок имаш право да ги поправиш,не да подаваш всички документи на ново. Пример: Представил си вместо удостоверение за настоящ адрес - ти си дал удостоверение за постоянен. Пращат ти писмо, че до 10 дневен срок трябва да занесеш удостоверението което им трябва.

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

T

Мярка "Ковид"

Аз съм от тези "малкото" земеделци,които не получиха средствата на 15.06 .2022 г по мярка...

93 0
T

натура 2000

Петър Петров: Колеги,може ли някой да ми каже каква сума е получил за натура 2000 за миналите три поредн...

212 1
P

качиха новия слой

качиха новия слой в seu.dfz.bg

275 0
N

Млад фермер

Здравейте, за регистриране на млад фермер какви документи трябват?

218 0
К

Регистрация за земеделски производител

К: Можеш първо да засадиш и после регистрация,за нови може по всяко време на годината.От ден...

319 2