Причини за трудното палене на ЮМЗ

 • I
  колеги искам да ви попитам едно юмз на познат,с пусково е трудно пали и при запалване вади много бял пушек от аспуха и даже и малко пуши и през ваздушния филтар,благодарности.
 • P
  Моето вадеше пушек през филтъра и беше от ангренажа,паднал болта на зъбчатката на разбределителния вал , превърта и се губи центровката и повдигачите бяха на S !
 • T
  Бял пушек през ауспуха означава, вода в горивото. Възможно е и спукана глава. Започваш от горивото, филтрите, дюзите, ГНП и сваляш главата. Оглеждаш гарнитурата да видиш дали не е издухана, след това оглеждаш главата дали не е спукана. ако има някъде при теб и майстор да я надуе и провери - добре. първо опитай сам да откриеш причината. Успех от мен и пиши какво е било. Т.Т.
 • E
  И дали е само клапани!? При въртене с пусково и да не запали или трудно пали да не би да имаме проблем с горивото? Било то въздух , подкачваща или нагнетателна помпа. Малко трудно за гадаене от разстояние. Не е изключено и запушени или малко впръскващи дюзи!!!!! Интересно! И все пак съм на мнението на колегата преди мен , защото изхвърля пушек / бял / през филтъра.
 • D
  КЛАПАНИ

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

JD 6420 проблем в навеса

Здравейте, имам John Deere 6420 и има накакъв проблем във навеса. Когато вдигна инвентара...

10 0

Мнение за трактор Deuts Fahr 5080d

Правя тази публикация с цел помощ... Един колега от моя край ще взима нов трактор и иска...

42 0

Беларус ЮМЗ-6КМ

solun1: Ползвал съм акумулатори на МОНБАТ 12в/180а и пусков ток над 1200а - на ЮМЗ и на МТЗ82. Зим...

210 2

Беларус 921

Здравейте колеги.Имам въпрос за беларус 921-лозарски на старо,който се продава и имам инте...

102 0

Владимирец

Здравейте, търся да си купя тапата на отдушника на навеса, която е и нивомер.

96 0