Субсидии 2012 - застъпвания - справки ДФЗ

 • N
  Колеги , има данни за застъпвания в индивидуалните справки за бенефициенти в сайта на ФЗ за кампания 2012rnrn
 • S
  Колега,предполагам,че си в реални граници.Вземи си писмото и отиди в РА като си носиш копия на нотариалните актове ,арендни договори и договори за наем.За парцелите в които имаш застъпвания.
 • D
  Аз имам писмо. Застъпванията са ми на 6 имота и всеки един е от 0.01 хектар. Понеже ми се случва за първи път, моля компетентните колеги да кажат дали е сериозен проблем и какво трябва да направя. такава е тъпата система не може да си в реални граници и да те обвиняват че си застъпил филанкищията дето чертае върху тебе а ти доказваш че не си виновен ама нормално е за нашата държава !!!!Според тази система мога да ти очертая двора пък ти после трябва да докажеш че двора е твой ха ха ха ха само тука го има това!!!
 • M
  Аз имам писмо. Застъпванията са ми на 6 имота и всеки един е от 0.01 хектар. Понеже ми се случва за първи път, моля компетентните колеги да кажат дали е сериозен проблем и какво трябва да направя.
 • P
  получих писмото от дфз и отидох да видя какви застъпвания имам , но още нямаха програма . на пръв прочит май няма да може да се направи нищо защото нямаме споразумение за миналата година , а те искат договор за точно този имот който има застъпване , плюс това при очертаването има зачертани пътища по квс , които реално несъществуват , или са изместени , и те също влизат в недопустимия слой . добре че за тази година мзх се сетиха да насложат квс върху ортофотокартата за да може да се направи нещо реално .
 • H
  Аз получих писмото си в понеделник. Но за да ми обработят документите ми казаха да отида във вторник другата седмица .
 • P
  Колеги, някой получил ли е вече официално писмо за застъпванията? Сега ми се обадиха, че имам препоръчано писмо, но съм извън града и не мога да го получа. Тази година земеразделителната фирма, която ми би колчетата ми направи очертаването на електронен носител и пак няма оправия, съседите са чертали върху мои площи и сега ща загубя един ден да ходя в областта да се разправям.
 • H
  Има срок от 20 работни дни.
 • A
  тези под 100 кв м.не са проблемни .имали някакьв срок за представяне на докоменти за тези застъпвания защото все още няма писма.
 • C
  Случайно някой да знае, дали за застъпванията под 100м2 трябва да представяме договори и ако не - дали ще се отрежат от субсидиране?
 • V
 • G
  А някой имали данни за парцели извън слоя в тази справка? Интересно ми е понеже аз имам такива парцели, но в справката ги няма и не знам дали са минали на проверка и са ги включили или просто парцелите извън слоя не са отразени в справката

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

O

Програма млад фермер

Здравейте! Някой знае ли как стоят нещата с програмата млад фермер? Какви са изискваният...

211 0
M

Подмярка 6.3

Здравейте,някой може ли да каже,след като вече съм била одобрена по Мярка 6.3 мога ли 2 пъ...

187 0
F

Мярка 4.1

Има ли някакво раздвижване по 4.1 ?

140 0
A

4.1.2

Здравейте,някой има ли плащане по мярка 4.1.2

104 0
G

Мярка 6.1 Млад фермер срок на договора

Stoyan: И мен ме вълнува този въпрос. GeorgiA, ти в крайна сметка как постъпи? кога прекрати дейно...

411 1