Цена на обор за животни

 • M
  Здравейте колеги . Искам да попитам каква може да е цената на един обор като този на снимките ? И по-точно какво заслужава да му се даде ? Благодаря ви предварително .
 • A
  Мирко, колегата е прав , че и новото строителство без нотариален акт, без променен статут на земята ,без скица виза, без проект, без строително разрешение, без протокол за строителна линия и ниво и сроителните фирми вземат по 35 лв. на квадрат плюс строителните материали къде отива ме. Аз закупих обори в Пазарджик, земята е ДПФ, ако някой е купувал земя можели да ми сподели , как би станало най-лесно, чрез плащане или чрез компенсатори бонове или да си остане държавна и така да я ползвам.
 • M
  много по-разрушен купих още 2007г.за 3000лв.Ела и виж сега.Възстанових го напълно.Излезе ми около 150 000лв.Строителни проекти,СМРаботи и пр.Земята купих за 15000лв.от държавата.Така си направи сметката,че без пари не става.Провери в Областната какъв му е статута на обора.Как в краварник ще гледаш овце и кози.Отук вече почваш да даваш.Значи проект за овчарник.Виж и покрай тебе има ли отстояние от други обори.Прочети наредба 44.Не е толкова просто,ако искаш наистина да отглеждаш животни.Аз минах по този път.
 • F
  2 или 3 хиляди само трябва първо да разбереш чия е земята пот обора това е много важно 2-3хил струва един фургон
 • S
  ОБОРЪТ, ИМА СОНДА ЗА ВОДА, ТОК, И ВОДА, ЗЕМЯТА Е СОПСТВЕНА, НА 10 КМ ОТ ПАЗАРДЖИК, НАМИРА СЕ В НА4АЛОТО НА СЕЛОТО, В СТОПАСКИЯ ДВОР, В ОБОРА Е ИДЕАЛЕН ЗА ОТГЛЕЖДАНЕ НА ЖИВОТНИ,
 • S
  ТОЗИ ОБОР СЕ ПРОДАВА САМО ЗА 20 000 ЛВ, ДО СКОРО ГЛЕДАХМЕ КРАВИ, ИМА И СТАЯ ЗА ВАНА, И ДВЕ ДРЪГИ СТАИ, ОБОРА Е 500 КВ, С ДВА ДЕКАРА ДВОР, И Е ЗАПАЗЕН, НАМИРАСЕ В СЕЛО КРАЛИ МАРКО ОБЛАСТ ПАЗАРДЖИК ТЕЛ ЗА КОНТАКТИ 0896205078
 • M
  Ако теренът върху който е сградата не е държавен, най- хубавото в този ситуация е статута който има.Затова в зависимост от цената може и да си заслужава да се вземе и ремонтира.Проблемът Мирко е другаде! Дали типът на стопанството което ще развиваш си заслужава подобна инвистиция?
 • M
  По принцип това е стопанският двор на селото и в него са 10 обора и 2 сеновала . Този който съм качил е последния който си мисля ,че ще ми бъде най-удобен за животните и най-топъл . До колкото знам не са държавни има собственик и сега всичко се разрошава ,,от човешка ръка ,, и много ми се иска да си взема 1 от тях и малко земя под него . А иначе ще гледам кози и овце вътре ,ако ми го дадът .
 • M
  10 000 няма да ти стигнат за ремонта........пък ако решиш да правиш нова сграда ще ти вземат толкова само за проекта
 • M
  Мирко земята чия собственост е държавна или е на собственика на сградата?Самия парцел колко е голям ,има ли ток ,вода ,път, други сгради има ли наблизо.
 • A
  преди месец до мен продадоха два обора по големи и здрави от този за 5 и 10хл за това тези цифри които сте написали са за вашите обори които вие искате за тях
 • A
  Мирко много глупости са написали неги слушай ходи и прави пазарлък ако ти хареса взимай ако не живи здрави
 • A
  Кво му е на обора бе хора,строили ли сте някога така че да имаш след това всички необходими документи за да можете там да отглеждате животни Обора е много добьр,НО НАЙ ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ ЩЕ Е АКО ИСКАШ В НЕГО ДА ГЛЕДАШ КРАВИ КОИТО ПРЕЗ ДЕНЯ ЩЕ СА НА ПАША!!!! Знам ги този модел обори,много е тясно зад кравите мястото,а когато се прибират в обора от паша докато се наредят на яслата ще остарееш два пьти.Няма да се отьрвеш от мастити,аборти и куп контузии от това че по лошите крави ще бият всики пред себе си докато минават зад гьзовете на вече наредилите се крави и отидат до своето си място.
 • A
  Мирко,не се заблуждавай за 20-25 хиляди лева не можеш да купиш терена,направиш скица за строителство застроиш такива квадратни метри,да ги покриеш,да изградиш вьтре хранилки,легла,да отвориш партида за ток и да прекараш електричеството и вода да прекараш и отделения за персонал или фураж например.Имам подобен обор и само за да му прекарам легално ток понеже са му откраднали жиците и партида вече няма ми искат от EON- само 5000 лв за проект отделно жиците,багер табло осветителни тела ,инсталация.Всичко това на куп ми искаха около 12-13000 лева.Така че си помисли добре колега))
 • D
  като гледам състоянието на обора средствата които ще вложиш по ремонта за да бъде използваема сградата за твоята ферма според мен подобре ги вложи в строеж на нов обор отколкото в тази порутена построика
 • M
  Ами ако дам 15-20 за обора и още поне 10 за оправяне на покрива . То ще ми излезе като да си направя нов .

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

Земеделска земя и цената й

Здравейте, Решил съм да купя земеделска земя с инвестиционна цел - да я отдавам. Им...

228 0

коронавирусът и земеделието

Стефан: Какво правим със земеделските базари пазари и т.н.? ? Тази възможност за реализиране на пр...

370 5

Цена на лавандулата

Здравейте,колеги! Нека коментираме цената на лавандуловото масло за тази година.Някой от...

978 0

Ориентировъчна цена на лавандулово масло през 2016 г?

: Здравейте, Изкупувам лавандулово масло за износ. При интерес от ваша страна ще се радв...

1605 2