Покана до министъра на МЗХ

 • I
  До Министъра на земеделието \r\nи храните на Република България\r\nГ-н Мирослав Найденов\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\nПокана\r\n\r\n\r\nУважаеми Г-н Министър,\r\nНие, фермерите от сайта FERMER.BG, най-учтиво Ви каним на поредната ни работна среща по проблемите на земеделието и животновъдството, която ще се състои от 11 до 13 декември в хотел Фландрия на комплекс Беклемето до гр. Троян. В сайта членуват над 5000 земеделци от цялата страна и той представлява най-пряката и ефективна връзка за обмен на информация и опит сред дребните и средни производители от отрасъла, а те са основната маса на фермерите в България. Смятаме, че не протестите, а прекия диалог с управлението на държавата ще доведе до постепенното решаване на проблемите на отрасъла. Имаме идеи за бъдещето на отрасъла, които трябва да бъдат чути.\r\nСрещата е съчетание между работа, почивка и веселие. Облекло – неофициално. Присъствие – по възможност семейно.\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\nС поздрави: Фермерите от FERMER.BG
 • R
  Нали знаете: Песимистите казват - лошо , лошо по-лошо не може и да бъде , а оптимистите - ааа , може , може..!
 • не се от4аиваите,аз от години наливам от пусто в празно,и някакси оцелявам.....
 • I
  Колега Арониев и аз се чудя защо след 20 г работа в условията на идиотски управления съм оптимист. Май ще трябва да отида да се прегледам - може и да съм болен.
 • A
  ...дойде бялата мечка при нас,тогава и министъра ще дойде на тази среща Егати оптимистите сте
 • L
  дано да се състои срещата , страхотна е идеята за това писмо
 • P
  Стига сме плюли един или друг, а да изчакаме видим какво ще направят хората. Ако някой ви вземе всичките пари, за колко време ще се съвземете финансово? Нека да имаме малко търпение. Двадесет годинки са ни дърпали само надолу. Как да се оправим за 2-3 месеца.
 • I
  Колеги, ако човека си върши съвестно работата и това има положителен ефект за отрасъла изобщо не ми пука какъв му е прякора и навиците. Все пак трябва да сме по-положителни, а не традиционни мрънкащи клюкари.
 • как да си напише името като го е страх
 • sled kato go poznava6 4ak tolkova li4no za6to ne si pi6e6 imeto za da proverim dostovernostta na infoto koeto podava6???????????????
 • Не случайно му казват Миро "Мръвката", така че бъдете сигурни, че ще дойде "горкият" за едната трапеза. за да си похапме и да Ви баламосва за пореден път. Ама друго и не очаквайте от Миро, щото другият му прякор е Миро Тъпото. Той толкова си може ! .... , и не го напивайте много, моля !
 • S
  по вероятно е ние да ходим до София тя планината едва ли ще дойде [:tractor:]
 • според мен Минисътра ще си измисли "отдавна плануван официален ангажимент."...а може пък и да дойде. Като съм гледал по снимките какви трапези са по срещите ))) а той освен по лова си пада и по хубавите кулинарни изкушения
 • D
 • Здравейте! Поканата ще публикуваме като новина и ще я изпратим и по официален път до Министерството. Браво за идеята! Ние ще дойдем в събота при вас.
 • B
  Ама питай първо админите дали да използваш името на сайта-дали са съгласни.

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

Гъбарник

Цецо: Другото което искам да попитам е от една торба вярно ли е че излизат от 2 до 3 реколти

322 4

Кой трябва да се сигнализира за неидентифицираните животни?

Кой трябва да се сигнализира, за да се вземат навреме адекватни мерки, когато има неидент...

809 0

Държавата да поеме разходите за заплати и осигуровки, данъци

cenko: Като се замисля, наистина това са си чисто поемане на разходи за заплати и осигуровки ......

1736 2

Градушки - До 90 ст./дка такса ще плащат фермерите за противоградова защита!

htz180limited: Нищо догодина ще си платиш по 1 лв на декър (покрива няма да го плащаш.Покривите и бетонни...

2343 4

Не ви ли писна да ви крадат или ? Такса за градушките по 1 лв на дка

Uvas: Явно не! Щом седим и пасем, още издевателства ни трябват. Така е, като получаваме даром,...

2618 6