националната програма заподпомагане на пчеларите

 • D
  Тригодишната програма за подпомагане на пчеларита е кьорфишек .Тя е програма за подпомагане незаконно на РВМС и другите ветиринарни служби и чиновниците в тях ,подпомага само някои ИЗБРАНИ хора от министерството на земеделието,подпомага ДФЗ,техните близки хора и други крадци по веригата.Парите във В.Търново \\\"свършиха\\\" ,още първият ден за подаване на документите за кандидатстване ,макар срока да е 23.11-15.01.2010.Ето една добра система за корупция и кражби,нищо не се променило с новото правителство,а имахме някаква надежда.И още нещо :ДОКОГА ЩЕ СЕ ИЗИСКВАТ ВСКАКВИ БЕЗМИСЛЕНИ ДОКУМЕНТИ ЗА КАНДИДАТСТВАНЕ(които ни натоварват с излишни разходи и губене на много време ,така че проекта се обезмисля)НЯМА ЛИ УМНИ ХОРА В НАШАТА ДЪРЖАВА,НЯМА ЛИ ПАТРИОТИ, НЕ ВИЖДАТ ЛИ ,ЧЕ БЪЛГАРИЯ и БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД СЕ \\\"ЗАТРИВА\\\"?Толкова ли сме се изродили ,че вече навсякъде в управлението са останали само крадци и безотговорни чиновници?Защо превръщат нашият народ отново в РОБСКИ?
 • E
  Здравей те какви са изискванията за кандидатстване и имали минимална бройка за да участва ме
 • J
  а ве кви са тиа простотии дет ги дранка6-билиса колкото прастите на едната рака.коя даржава има такива простотии да 4ака6 опа6ка по едни комунисти4ески списаци-пред паспортна слуйба,пред ДФЗ,пред каде ли не никва организацийа,тва е всяка божа година кв е проблема да го удалжат с некви допалнителни дни
 • C
  ПЧЕЛАРИ УНИЗЕНИ ЗА ПОРЕДНА ГОДИНА! Датата 27.11.2012г. ще се запечата като унизителна и срамна в паметта на много регистрирани български пчелари. За пореден път, едни от най-стриктните и изрядни животновъди, самоосигуряващи се и данъкоплатци бяха подложени на унижение от страна на неорганизираната и неефективна система по прием на заявления за подпомагане по тригодишната пчеларска програма. За разлика от всички останали сектори на селското стопанство, които се подпомагат с държавни или европейски средства, в пчеларството няма механизъм за подаване на документи в удобно време и правилно разпределение на ресурса за ВСИЧКИ ПЧЕЛАРИ, както е в другите сектори. От три години пчеларите са подложени на унижение от механизма пръв подал документи – пръв получил финансиране.Законът на джунглата в пчеларския сектор действа с пълна сила.
 • D
  Zashto se priemat dokumenti samo edin den i to do obqd, ne wseki moje da dojde rano sutrinta(nqkoi sa na rabota)?I wsichki dokumenti mi bqha nared.Imam si dyrjawen registyr na pchelina syprovoden s pechati i zaverki ot obshtinskata veterinarna slujba na specialen karton sys 4 stranici (v BYLGARIQ da ne ima dve dyrjavi,a che nqkoj "gladen ",chinownik e izmislil dopulnitelen dokument za regisraciq (edin fyrchasht list narechen udostwerenie za prepegistraciq ,kojto ne znam koj alchen weterinar e opredelil da struwa 80lv.TOLKOVA LI ,STRUVA a, po koi tarifi i principi e opredelena taksata,NORMALNO LI TI se struva,ami maj se majesh na nqkoj i se pravish na umen i zashto si anonimen ?
 • Изказал си се напълно неподготвен. Никой не ти е виноневн че не си успял да си подготвиш документите по-рано. А те се броят на пръстите на едната ръка.
 • M
  А иначе колега как ще карат скъпи коли, как ще живеят с прислужници в сараите си и как ще пият вечер вино от по 300евро бутилката.Никога няма да се откажат от това доброволно, нито са патриоти нито ги е еня за останалите, просто но нос гледат като на средство за собственото си благополучие.Но един съвет към тези хора-четете внимателно историята, има какво да научите от нея, и обърнете внимание на френската и руската революции, то господа се търпи до едно време.

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

Мярка 6.3

1111: На 18 чакаме ранкинг

10724 41

De minimis 2019

bat_minka: трябва да си регистриран по наредба 26 за да продаваш на физически лица и ако е така МОЖЕ.

990 2

Смяна на собственост

Димитър: Здравей, баща ми беше ЗП и почина преди 2,5г. Като наследници сестра ми и майка ми трябва...

447 1

Без de minimis за пчеларите

p4elara: стачка на жълтите павета

1170 9

Деминимис

123: Ще има ли де минимис за пчели ? Някой знае ли?

897 3